Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diómió

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy ilyen öszvér poszt lesz vagy mi, amiben az írók mondják el, mit, hogy láttak, és köszönik meg mindenkinek a megtisztelő figyelmet. Kezdjük is, véreim...
Ez most egy kurta öfi volt, szóval ez a hogyvolt is kúrta lesz, mivel a nettó 45 percből 15 a kiszavazásról szólt. De amúgy se volt túl sok érdekes történés, érezhetően a szerkesztők vért izzadtak, hogy kihozzanak bármi érdekeset. Én együtt érzek velük, nagyjából nekem is ezt kell csinálnom az…..
diómió 2016.12.12 07:15:10
@Sanda.Ipse: Most is,mint mindig egyetértek veled. Szép összefoglalója volt a VV8-nak. Szívemből beszéltél, köszi.
Aki nézte az összefoglalót az egyet ért velem abban, hogy, ha nincs most kiválasztás, akkor bizony fel lett volna adva a lecke a nyomorult hogyvolt írónak. Mert az első egy óráról mégis mi a lófaszt szüljek ide, mikor már a címmel le is zárhattam a volna a posztot. Azért még nem adom fel, nézzük meg…..
diómió 2016.11.29 08:42:56
Az elmaradhatatlan és mindig a meglepetés erejével ható fantomképekkel kezdünk, amik azt mutatják, hogy egy vissza fog menni, kettő meg ki fog esni a három főből holnap. What a surprise! Aztán azt is megszavazhattuk, hogy milyen feladatot hajtsanak majd végre a párbajozók versenyének vesztesei. A…..
Ez most egy rövid, de velős hogyvolt lesz. Amúgy is három dolog történt: volt rituálé a kecskével, volt egymás külalakjának ócsmárolása, de Vivi formabontó edzéskultúrájának bemutatása se maradt el. Az említett kecskés jelenet arról szólt, hogy a még kedd este megszavaztatott Melyik állat döntse el,…..
diómió 2016.11.26 10:02:18
@Sanda.Ipse: EKG
@KapitányG: Majka a VV-ben is csinálta a műsort, nem is akárhogy. Már akkor látszott a humora, a kommunikációs képessége, a kamerák előtti teljes fesztelensége, a tehetsége.
Dávid meg nem sokat csinál...
diómió 2016.11.26 10:03:36
@Sanda.Ipse: Lehet, hogy Kárszeg azt hiszi, hogy éjjel és a sufniban nem veszik a kamerák....:-D
Ébredezik a villa, még mindenki a tegnapi mérlegelés okozta sokk hatása alatt. Tudnám miért, hogyha merőkanállal zabáltam volna a kristálycukrot, és a legintenzívebb mozgás, amit műveltem volna az elmúlt három hónapban, az az volt, hogy a jobb kezemmel pirosra vakartam a bal seggpofámat, de azt is…..
diómió 2016.11.24 18:13:17
@alsophila.grahami: Fogalmam sincs, miért jó ez neked, és miért válaszolgatsz magadnak a nevemben, de tényleg nagyon szépen kérlek, ne foglalkozz velem!
diómió 2016.11.24 18:22:30
@PeniValdes: Dávidot ne féltsd.Én pl. védem Zsoltit, de a végső győzelemre én is Dávidot tartom esélyesnek. :-)
diómió 2016.11.24 18:36:17
@Maow: Szerintem és az általam ismert tudományos elméletek szerint ez nem így működik.
Ez egy részlet Vivi fohászából, amit Zsóti párbajtaktikai mítingjének végén eltolt. Az egész adás azzal indította a maradék agyam lerohasztását, hogy Anikó feltette a napi nézői kérdést, hogy ki vasalt heréjű péniszputtony jósolja meg azt, hogy kié legyen a sufni. 1, ki a kankós faszt érdekel; 2,…..
diómió 2016.11.24 09:33:27
@úgymond olvasó MMKK: Tehát nyerjen valaki azért 36 milliót, mert úgy gondoljuk, hogy biztosan jó sok mindent csinált, csak a szerkik nem mutatták. Akkor ennyiből gondolhatom azt, hogy műsoron kívül Vivi angolul tanult Dávidtól, Zsolti művészeti oktatást tartott, Ati a bibliáról mesélt, csak azért nem mutatták, mert Mici pornója Evelin káromkodása, Dina tele szája érdekesebb a nézőknek. Egy műsort nem feltételezések, hanem tények alapján nézünk. és az embereket is tények és nem feltételezések alapján kellene megítélni. Mert mi van, ha azért nem mutatták többet Dávidot, mert végig aludta a műsort és a legérdekesebb tevékenysége a főzés-evés volt. Ez is egy feltételezés. Melyiknek van nagyobb realitása? Az életben is az a baj, hogy sokszor nem a tényekből, hanem a feltételezésekből indulunk ki.
diómió 2016.11.24 09:34:09
@csincsilla72: A műsor szempontjából nem biztos....
diómió 2016.11.24 09:44:12
@úgymond olvasó MMKK: Szerintem meg minket, akik végig nézzük, végig olvassuk és még kommentelünk is:-)
Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában...
diómió 2016.11.22 16:40:36
@Sanda.Ipse: Teljesen egyetértek. Engem is ez zavar.
diómió 2016.11.22 16:52:31
@Magentax: Nem kell
diómió 2016.11.22 17:40:01
@etikette: Ezen a párbajon én is. A végsőn nem.
Comic day. Megint. És megint elbaszva: Zsóti nem viheti ki Kárszegpapát, mert védett. Így tessék olvasni. UPDATE: javítva...
diómió 2016.11.21 17:25:36
@Spitzbauer: Ha ő lenne a legokosabb, nem követett volna el ekkora hibá(ka)t. Egyébként csak a nyilvánvaló dolgokat látja, ahogy mások is, csak ő kimondja őket, más meg nem. Mert nem mindig gondolkodik. Ez ugyan is nem az a játék, ahol minden gondolatot ki kell mondani. Ha a gátlástalanság, a szexuális ösztön ilyen mértékben legyőzi a józan észt , akkor ott okosságról nem nagyon beszélhetünk. És úgy mellékesen, én nem ítélem el a szexualitást, főleg fiataloknál, összezárva, amit elítélek, az a nyilvános,gátlástalan, önkontroll nélküli, önző (mit érezhet a család) prostituálódás.
diómió 2016.11.21 17:46:36
@Moltobene: Teljes mértékben egyetértek!
diómió 2016.11.21 20:15:59
@Moltobene: ismét egyetértünk:-)
 A Pusztító Ostorlábú, A Málnaszöktető Kis Iparos, A Flegma Tivy megüzente, hogy a Hogy Volt Online magazinnak nyakába baszajt egy pert. Ha ebből lesz is bármi, akkor abban én is szügyig benne gázolok, így engedtessék meg egy kis öntömjénezés. Tivy, Te egy olyan csodája vagy ennek a Földnek…..
diómió 2016.11.16 13:25:01
@hereverő heverő: Bocs, nem tudtam, ki, mit csinál ilyen helyzetben, de én arra gondoltam, elég pénzt visz haza vagy nem.

@MacákékIcukája: Nem tudtam, nem követem az életét....
diómió 2016.11.16 13:44:44
@mentolos lecsó: ezzel egyetértek. Csak az általános értékítéletre akartam felhívni a figyelmet, hogy Tivyt mindenki veszélyesnek tartja, Krisztiánt meg Micit sokan a döntőbe várják. Szerintem mindegyik jelenség veszélyes. Ezért én inkább unatkozom Dávidon, Ginán vagy Atin, Néha megcsóválom a fejem Zsoltin, bosszankodom Soma okoskodásán, értetlenkedek Vivi butaságán, de inkább nekik drukkolok, a fenti sorrendben.
diómió 2016.11.16 14:54:24
Napraforgó mutat nekünk pillanatnyi állást, csak a megszokás kedvéért az outfitről is pár szót ejtsünk azért , ma óvodás kiskatona jelmezt kapott a stájlisztoktól. A számok alapján igen éles szemével megállapítja, hogy Krisztián valamelyik fiú nagyon elhúzott. A villában eközben felsorakoznak a…..
diómió 2016.11.14 08:45:16
@Verka5: Köszönöm! Teljesen egyetértünk!
Elérkeztünk a műsor azon szakaszához, amikor a lakók már menetrendszerűen csak esznek, alszanak, és néha szarnak - hol egyedül, hogy társas tevékenységként - és az egyetlen még valamirevaló időtöltésük kimerül abban, hogy egymás öblös böfögésének szagolgatásából próbálják meg megtippelni, hogy a…..
diómió 2016.11.10 16:06:51
Csak pár mondat.
Tivyről már mindent elmondtatok, nem tudok újat, menjen.
Krisztián is mehetne, mert egy elég primitív, hím soviniszta ösztönlény, aki minden erkölcsi gátlás nélkül él.
Mici sem jobb,azon kívül, hogy egy ordas nagy qurva, igen furcsa férfi képe van. a gátlás szóval pedig még biztosan nem találkozott. Szerintem már kész a pornó szerződésük, csak aláírásra vár.
Vivi szerintem együgyű, és valami szörnyen érzéketlen családból jöhet, ahol csak tartották (ellátták), de nem nevelték, és nem szerették, ezért vágyik szeretetre, és él egy maga alkotta álomvilágban, aminek semmi köze az élethez.
Atti-szóra sem érdemes
Gina, karakán lány, de szerintem ide kevés
Soma- jó indulatú, igyekvő, érzelmes, buta kisfiú, akivel elhitették, hogy szép,okos, nagyszerű...-nem az, ezt még megtapasztalja majd az életben, mert kap még pár pofont (nem csak képletesen, elég tenyérbe mászó ,amikor a saját "okosságait" mondja lassítva)
Zsolti- Egész élete tragédia,lásd a gyerekkor, alkoholista anya, intézet, stb. és lássuk be homoszexuálisként Magyarországon élni nem egy lottó ötös.Ehhez képest szerintem egészen intelligens, okos, kreatív ember,persze nem hibák nélkül.
Dávid-szerintem még most sem érti,hogy vannak ilyen emberek, mint a bentiek, nagy valószínűséggel,teljesen más közegben nőtt fel. Esze van,ez nem kérdés, viselkedni is tud. A gyerekkori gátlások akadályozzák, hogy vezér legyen.
Ki érdemelné meg a 36 milliót közülük? Tivy,Krisztián, Mici semmiképpen. Soma, Atti nem tudom mire költené, Viviennek csak ártana. Gina, Zsolti, Dávid marad, akiről el tudom képzelni, hogy normálisan tudnának felhasználni ennyi pénzt a nélkül, hogy ők maguk károsodnának.
diómió 2016.11.10 16:45:32
@miciur: Nem bánom:-) Lehet, hogy Zsoltival kapcsolatban igazad van, bár én ezt nem mondanám. Ha minden ilyen nehéz körülmények között felnőtt gyerek ilyen lenne nagy korára (nem a homoszexualitásra gondolok, -arról nem tehet senki),jobb lenne a világ.
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..
diómió 2016.11.06 13:18:07
@Rodzservalterz: Jáger Kinga NEM volt hamis, mint mindig, most is tisztán, CD minőségben énekelt. Alíz-bár szeretem az alternatív zenét és a különleges embereket-végig rikácsolta ezt az amúgy nagyon jó dalt. A szarra hiába mondjuk, hogy különleges, attól még szar marad.Ez a lány a kisebbségi érzéstől tüzelve dacosan próbál egyéni lenni, de szerintem nem az. Attól, hogy valakinek felismerhető a hangja, még nem biztos, hogy jó énekes. Zeneileg,hangilag ne hasonlítsuk már össze kettőjüket
diómió 2016.11.06 14:28:09
@Lexum: Egyetértünk. A Vad Fruttik szerintem többet nem áll szóba a Tóth Gabival. Persze fontos a különleges, meg felismerhető, meg.... de énekelni tudni kell, a különleges hangszín nem jelent feltétlen jó énekelni tudást. Az is jó, hogy nem címlap lány,de lány?Semmi nőies nincs benne, pedig az nem csak külső kérdése.
Ma nincs levél, csak a szomorú valóság(show). Ugyanis elvesztettük a játék ultrageci emberét, a főgonoszok főgonoszát, a Joker tetkós Sauront, akitől Darth Vader, Hannibal Lecter és Jigsaw is csak leckéket vehetne, a Bábjátékost aki olyan tévedhetetlenül kevergette a szálakat, hogy a végén…..
diómió 2016.10.11 12:35:49
Három fontos dolog is történt tegnap: Lóri lett a szegény ember Jézus Krisztusa, Anikóról kiderült, hogy tényleg nagy rá a nadrág és lett egy Ginánk, de nem Lollobrigida...
diómió 2016.10.11 06:53:16
@mobilos perpetuum: Nem értem, mit akartál ezzel...? A véleményem mit sem változott,
diómió 2016.10.11 07:07:55
@mobilos perpetuum: Tényleg nem értelek.
Honnan veszed,hogy azén favoritom Dávid?
Sosem szavaznék senkire
Lóriról írt véleményem változatlan
Dina -mindegy, hogy miért, de -a női nem szégyene
A néző abból von le következtetéseket,amit lát
Ez egy műsor,ez egy játék
Senkinek nem adnám oda a 36 millát, de ők jelentkeztek
Hagyjuk Dinát és Lórit. már nincsenek ott
Bencus szerint egyik csavar követi a másikat. Vajon mit néz ez a fiú? Majd azzal folytatjuk, hogy Dávid és Lóri egyaránt tökös volt szerinte az elmúlt napokban, mostantól pedig ki – zá – ró - lag rajtunk múlik, hogy kit akarunk bent tartani a villában. Ha-ha-ha. Eztán állítólag valami olyan dolog…..
diómió 2016.10.08 16:49:23
@Fu Szekh Li: Én semmivel sem látom szórakoztatóbbnak Lórit, mint Dávidot. Mit is csinál ő? Köhög, lebegteti a szempilláját, sóhajtozik Dinka után és hülyeségeket csinál. Aztán ha rájön, hogy hülyeség, akkor bocsánatot kér és hazudik. Ez szórakoztatóbb? Dávid lehet, hogy csendesebb, de figyel, és ha tesz valamit, az azért kavar. Erre jobban szükség lesz a továbbiakban,mert Zsoltin és Dávidon kívül, senki nem tud gondolkodni.
diómió 2016.10.08 17:20:17
@Fu Szekh Li: ..Tud beszélni, kimondja, amit gondol, emberi módon szól a többiekhez, valamiféle értéket képvisel-nem pazarlunk, nem beszélünk csúnyán, nem fekszünk le mindenkivel mindenki előtt, tud főzni-még ha csirkét is, stb.
Anikó már az elején leszögezi, hogy nagyon izgalmas volt a kiválasztás és a párbaj is nagyon izgalmas lesz, hiszen két ősellenség csap össze vasárnap, drámaiságban Batmant és Jokert is porrá alázva. Egyelőre azonban egy hangyányit visszavesznek az idegtépő feszültségből, elvégre Magyarországon már…..
1x27 A tv2 búcsúztatja a műsort, már meg sem próbálnak érdekesnek tűnni. A szombati élőshow backstage-ben készült felvételeivel indul az adás, de nyugi, lesz még pszeudoesküvő, meg ejaculatio preacox, és még Barbit is majdnem megdugja valaki. Ki ne hagyjam a jelölést, ahol…..
diómió 2016.09.28 17:42:15
@Pácsó Ármándó: Adrián és ki között nincs meg a kémia? :-)
diómió 2016.09.29 17:33:29
@Cseszlovák Gyurmafilm: :-D A villán belüli lányokra gondoltam:-)
Az van, hogy hiába gyúrták afrikai rabszolga gyerekek életét követelő véreres gyémántkontentből az aranykezű szerkesztők a tegnapi adást, Bruti kolléga poszja után minden egyes leírt szó, csak felesleges karatergyilkosság. De azért adok a szarnak egy pofon, és megpróbálkozom a lehetetlennel. A…..
Megszűnnek a Star Academy napi adásai a TV2-n, közölte a csatorna az Origóval. Október háromtól már nem lesznek hétköznap este összefoglalók az Akadémiáról, a versenyben lévő énekesek hétköznapjairól egyetlen anyag készül majd, amit szombaton az élő show előtt adnak majd le. A csatorna közleményben…..
diómió 2016.09.27 09:04:55
@Zephyrous: Ne nézd, hallgasd. A legemberibb és legszakmaibb zsűritag.
Majka pisál egyet a műsor elején, de sem a farkát, sem a kezét nem mossa meg, úgyhogy Nóri helyében én nem fognám meg a mikrofonját. Az itt a Nóri - hol a Nóri játékra nem nagyon pazarolnék betűt, lényeg, hogy végül mind a két műsorvezető a helyére kerül, és hát nagyon az orrukra koppinthattak (már…..
diómió 2016.09.26 08:58:44
@dero80: Ebből is le lehet vonni tanulságokat:-( De hogy az életben ő viszi legtöbbre, abban biztos vagyok. A jelenlegi magyar könnyűzenei világban az ő sokszínűsége,őszintesége, hangja üdítő jelenség.
diómió 2016.09.26 14:44:26
@szociál: Szerintem más ligában játszanak. Reni lehet jó énekes, de Alexandra előadóművész annak minden érzékenységével, tévedésével, sebezhetőségével, szeretetvágyával, meg nem értettségével, rosszaságával, őszinteségével. Az ő átélését az élete támasztja alá, nincs benne elfojtás, csak kitörés. Ezért hiteles és fantasztikus. Egyszerűen ez az igazi előadó művészet.