Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koori

0 bejegyzést írt és 1583 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magasról tesznek a turisták a rendkívüli állapotra Spanyolországban. Sétálgatnak az utcákon, átmásznak a rendőrségi szalagok alatt, hogy kimehessenek a partra és vidáman sörözgetnek a bárok kint felejtett asztalainál.  Mindeközben már 8 ezer fertőzöttről beszél az Egészségügyi Minisztérium. ..
Koori 2020.03.16 20:18:49
@Etniez: nézd, a korlátozás nem effektíve bezárást jelent a szobába. Nem tudom pontosan hogy milyen intézkedések vannak most Mo-n de kétlem hogy mindenkinek “szoba fogság” hónapokra. Olvasgatom a hozzászólásokat, és csak a hőbörgés jön át. Nem értem... ha most ésszel mennének a dolgok akkor viszonylag eloszlik a fertőződési ráta és mondjuk neked sem kell heti hét nap 3 műszakban nyomni a gombot, úgy hogy a végén nagy valószínűséggel te is meg fertőződsz.
Véget ért válogatott meccs miatti szünet - van akinek már két hete, van akinek csak most. Utóbbiak kedvéért gyors távirati stílusban összefoglaljuk miről is maradtak le, majd kíméletlen őszinteséggel megnyitjuk a hét végi fordulót...
Nehéz az amatőr bloggerek élete. Hiába a tökéletes terv, hogy márpediglen csütörtök este nekiáll a beharangozó megírásának, háttérben a Junosztyon a Viid bemasírozik az Európa Ligába, és a meccs végén már csak a dupla ünneplés marad, egyfelől a magyar csapat sikere végett, másfelől a jól végzett…..
- Hogy hívják a focimeccsen szurkoló szerzetest?- Szurkoló barát.- És ki a kedvenc játékosa?- Pap(p) Kristóf.Kicsit megcsúsztunk a beharangozóval, ez van, ha a leendő szerző képes megfázni +36 fokos hőségben, és minden mással foglalkozik, csak a posztírással nem. A poszt elején levő indokolatlan…..
A hétvégi fordulóban a Fradi és a Honvéd kivételével mindenki más idegenben játszik majd - ez annyi mint 10 csapat - és ismét lesz párcserés meccs, csakúgy mint 2 fordulóval ezelőtt ; most a Loki megy Felcsútra, de a Vidivel játszik, cserében a Puskás nevével - és nem annak teljesítményével -…..
Túl vagyunk az NB1 szezonjának 1/11-ed részén, és már csak 12 csapat van versenyben a bajnoki címért. Öldöklő verejtékes küzdelem várható, a verejték legalábbis biztosnak tűnik az időjárás-előrejelzés alapján. Tegnap este élőben volt szerencsém végignézni Videoton TV-men, ahogy a tévégyáriak…..
Az utóbbi héten a vizes világbajnokság körül forog minden, tele vannak a strandok is amatőr műugrókal és önjelölt úszó-fenoménekkel, akik fröccs-lángos kombó mellett ecsetelik, hogy bezzeg ha ők annak idején nem hagyták volna abba víziszony miatt, akkor most mi minden lenne. A foci kicsit…..
Kis technikai leállás után újra beharangozóval jelentkezünk, amihez természetesen tippjáték is tartozik. Ha valaki esetleg - a 'biztoshoz hasonlóan - átaludta volna az elmúlt hónapokat, az most úgy érezheti magát, mint Pamela a Dallasban, lévén, hogy szinte semmi nem történt, és az egész EB…..
labdabiztos Artie Kispesten 2017.05.03 19:48:16
Miközben a biztos szerkesztősége messzebb van korábbi csúcsformájától, mint Gellei Imre aktuális csapata a bajnoki címtől,  a posztsivár időszakban nem várt helyről kaptunk segítséget. Az ősz folyamán, mikor a Honvéd menetelése még csak a szárba szökkenés fázisában volt, Artie sporttárs felelőtlen…..
labdabiztos Eltitkolt dokumentumok 2017.04.05 14:43:29
Miután a róla elnevezett akadémia is megható sorokkal, a „Kispest” és „Honvéd” kifejezések kerülésével emlékezett Öcsi bácsi születésének 90. évfordulójáról, úgy érezzük, a korszellem jegyében, nekünk is a nyilvánosság elé kell tárnunk eddig soha nem látott dokumentumokat...
A 22-es csapdája után a harmadik körre fordulnak a csapatok. Mi természetesen tudjuk, mi lesz a vége...
Alig pár hetes késéssel blogunk is megkezdi a Bohócliga tavaszi eseményeinek taglalását. Ne szépítsük: a ’biztos szerkesztőgárdája az elmúlt pár hónapban messzebb volt a csúcsformájától, mint egyszeri Puskás Akadémia-nevelés a felnőttcsapat kezdőjétől, és a posztok számát tekintve is az elmúlt…..
labdabiztos Pintér Felcsúton 2016.12.22 22:01:25
Sok szeretettel üdvözöljük Pintér Attilát a Puskás Akadémia kispadján, két Felcsút-közeli archív nyilatkozattal...
Közeleg a zimankó, téli álmára készül a foci, még egy utolsó (előtti?) nekiveselkedése volt a hét végén, de minden elmond, hogy ennél kevesebb néző eddig csak egy hétközi fordulóban volt, meg a két héttel ezelőttiben. Ritka dzsuva egy idő volt. Nekiálltam kiakasztgatni a kertben a cinkegolyókat,…..
Szeretett bajnokságunk megélte az idei 18. fordulót, azaz innentől nagykorúnak számít. Éljen-éljen, pukkanjanak a kölyökpezsgők, egy pillanatra álljunk meg a nagy rohanásban, hogy értékelni tudjuk ezt a fantasztikus eredményt. Szakály már az előző fordulóban is torokszorító pillanatokat élhetett át,…..
Múlt szombat délután, szokott antiszoc hangulatban múlattam a hétvégét, mikor este fél 6 fele izomból csönget valaki, dörömböl a kapun, a kutya majd agyvérzést kap úgy csörtet kifelé. Kiballagok , hát Sanyi szomszéd az. Róla azt kell tudni, hogy akkora Vasas szurkoló, hogy állítólag van otthon egy…..
Sörmeccsek során van túl a válogatott, és két felejthető összecsapással letudta az idei meccsnaptárra rendelt összecsapásokat. "Senki ellen sem lehet biztosra menni, de Andorrát mindenképp verni kell" - kategóriás volt az első meccs, és a szimpatikus kiscsapattá válásnak még a látszatát is kerülő…..
Voilá! Hosszú szünet után végre újra sikerült leülnünk, és megírnunk egy blogbejegyzést. Az apropó pedig az, hogy nemrég ünnepeltük a Sydney-be való megérkezésünk harmadik évét, így igazán dukált már egy kis összefoglaló erről az időszakról. Hogy kicsit felpezsdítsük ezt a bejegyzést, kitaláltuk,…..
Kicsit késésben vagyunk a beharangozóval, aminek a tippjáték átalakítása az egyik oka, így a kapufa után rögtön a lényeg következik...
Noha akadnak politikai erők, melyek az európai kultúra és gazdaság végét vizionálják, ennek a fantázián kívül egyelőre nem sok jele akad. Legalábbis ha hinni lehet egy friss, rendkívül átfogó felmérésnek, amely a leginkább prosperáló országokat mutatja be. Elöljáróban…..
Koori 2016.11.04 23:04:12
@Pista Huffnagel: nem, de epp most jartam otthon es sokan ezzel farasztanak hogy biztos kurva szar lehet ausztraliaban mer sok a pok meg capa...blabla
es hat itt is elhangzott mint erv...(amugy ez e kinek hol jo elni megelhetosen szubjektiv, kabe mindeki tud irni 10 sort hogy miert jo mashol vagy miert jo Mo.n., en pl mar nem tudnek otthon elni, de az nem jelenti hogy itt ahol elek nincsenek problemak es mindenki tanult, elozekeny es kedves satobbi) na mindegy nem farasztalak a hulyesgeimmel
Stadionbúcsúztató hétvége következik a bohócligában. Már-már meglepetés kategóriába tartozik, hogy megkezdődik a DVTK stadion rekonstrukciója, ők a Fradi ellen búcsúztatják a régi stadiont szombaton, és elérkezett az idő, amikor Fáy utcai sporttelep egykori ékköve is a megújulás útjára lép, és…..
Nem hoz szerencsét a péntek 13. Jó, az rendben, hogy 21-e van, ami nyerő szám a számmisztika szerint, de a 13. forduló beharangozója következik, így mégiscsak péntek 13 van. A 13 az boldog szám. Sokáig nem tudtam, hogy létezik ilyen fogalom, de  létezik ugyanúgy, mint az MTK Ultra. De mindkettő van,…..
 Hát Drága Béláim az Úrban, ez is bekövetkezett. Vártuk már, mint Kövesi a Csabagyöngye-Fősör meccset. Nem elsősorban a 12 . fordulóról mondom ezt, hiszen azt azért a laikus drukkereknek is világos volt, hogy a 11. forduló után minimális odds-al fogadhatnak arra, hogy a 12. fog következni. Nem is…..
Tulajdonképpen már-már összefoglalóba oltott beharangozók jönnének, ha lenne összefoglaló, de nem, nincs, mert nem fér bele az időkeretbe. Pörögni kell az eseményeknek, mert maholnap itt az október, jönnek Doxáék válogatott meccselni, utána meg nyakunkon a deres ősz. Elérkezénk tehát az bajnokság…..