Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szegenylegeny

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kazahsztánt is megszorongathatjuk 2012.04.15 17:37 F.Kapus..
Fehéroroszország-Magyarország 3-2 2012.04.14. 22:52 Hblog..
Oroszországgal játszanak az ifjúságiak 2011.08.01. 17:15 F. Kapus..
A jórészt katonák, tűzoltók és titkosszolgák képzését folytató Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem hallgatóit sarcolta meg a Penny Market. A probléma gyökere onnan ered, hogy Budapest X. kerületében a Hős utca, Zách utca és Hungária körút által határolt , 10 hektáros…..
Az előselejtezőkről korábban írtunk, és arról is beszámoltunk, hogy rekord létszámú az idei utánpótlás-versengés. Örvendetes az is, hogy a 16 éven aluliak küzdelmei a megnövekedett létszám következtében már alsó és felső házban folynak, továbbá hogy az országos…..
szegenylegeny 2010.11.02 00:22:42
@shootka: A Dunaferr betegségekre hivatkozva lemondta
11-ről 17 csapatosra bővült az U16-os bajnokság mezőnye. Ebben a korosztályban is selejtezőre került sor, a versenykiírás alapján a felsőágon 8 csapat játszik a szezonban. A hét végi hétcsapatos rostán a MAC 2 és a Crvena Zvezda jutott túl, és lett A-s. Az A csoportban az…..
Az 1994-es születésű Nagy Krisztián, aki tíz éve a MAC Népstadionban nevelkedik, serdülőként a magyar ifjúsági bajnokság ponttáblázatának élén vegzett. Nem meglepő, hogy küföldről is figyelték: a finn TuTo Turku korosztályos csapata szerződteti. Nagy Krisztián a 2009/2010…..
szegenylegeny 2010.06.15 12:14:54
@rockandroll: Igazad van, nem a MAC meccsén volt finn megfigyelő, hanem januárban az egyik edzésen.
A Fehérvár a szezon eddig meccsein elég sok gólt kapott, panaszkodtak is a szomorú szurkolók, kedd este viszont csak egyet engedett az ellenfélnek a zseniális formában védő Tommi Satosaari. Pedig a tavalyi bajnok Klagenfurt nagyon elhatározta, hogy véget vet pocsék sorozatának –…..
szegenylegeny 2009.09.23 11:48:25
@tiriakos: "Azt hiszem a kapura lövési statisztika mindent elmond a tegnapi találkozóról:
AV19: 18
KAC: 56
A két csapat egyszerűen nem volt egy súlycsoportban."

Satosaari válasza:
"A védekezésünk egész jó volt, nem az a lényeg ugyanis, hogy hány lövés jön a kapumra. Az a kulcs, hogy a fiúk eltakarítsák elõlem az embereket, és lássam a korongot. Ha ugyanis látom a játékszert, akkor következik az én dolgom: megcsinálni a védést. És ez ma így is történt."
www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_2140
Ma kezdődik az a torna, amelynél színvonalasabb megméretésen még nemigen vehetett részt magyar válogatott. Ahogy már jeleztük, a kölyökszelekció Prágába utazott. Túlzás nélkül a világ legjobb csapataival játszunk: résztvevő a cseh, a szlovák, a finn és a svéd válogatott,…..
A 70-80 fős kölyök tehetséggondozási keretet három részre osztották az edzők. Áprilisban mindhárom csapat komoly nemzetközi tornán vesz részt. A B és a C jelű pénteken mutatkozott be, az A keret két hét múlva utazik Prágába. Olyan tornán szerepelnek, ahol lehet, hogy a magyar…..
Az Ak Barsz Kazany legyőzte Moszkvában a Dinamót, így csütörtöktől a tavaly is döntős Lokomotiv Jaroszlavllal döntőzik, amelyben a Jasin–Vasicek–Irgl trió tartja rettegésben az ellenfelek kapusait. Közben Dominik Haseket szóba hozták az Avangard Omszkkal, de…..
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Jégkorong 2009. január 5. 2008.12.01 01:05:00
Magyarország16.00-tól kölyökbajnokság18.30-tól serdülőbajnokságSvédország, Elitserien19.00 Färjestad-Brynäs (Vas János, Brynäs)Junior-világbajnokság, Ottawa (Kanada)Eredmények, táblázatok, statisztikákA világ legjobb bajnokságainak mérkőzéseiÉlő…..
Azt gondoljuk, a jégkorongblognak az indulása óta eltelt időben sikerült összehoznia a kedvenc sportunkért rajongók táborát. Olvasóinkból közösség lett – nagyon kevés blog lehet büszke ilyesmire. Viták természetesen vannak, kell is, hogy legyenek, de öröm, hogy ritkán…..
A múlt hétvégén lejárt a Kercsó Árpád által a zalaegerszegi helyzet rendezésére szabott határidő. A mesteredző a maradás mellett döntött. Az okokról beszélgettünk. "Nem változott sok minden a néhány héttel ezelőtti helyzethez képest. Jegünk van, a remény még él,…..
Jégkorong Faütővel az NHL-ben 2008.11.27 13:07:00
Tíz olyan játékos van még a világ legerősebb bajnokságában, akik fából készült ütővel játszanak, írja a Denver Post. Az 1920-ban kitalált modell sok évtizeden keresztül szolgálta a játékosokat, kiszorulóban van, de a Stastny testvérek még kitartanak. A faütők 20-30 évvel…..
Izgalmas rangadó elé nézett serdülő csapatunk vasárnap. A játékosok tisztában voltak azzal, hogy nem lesz könnyű dolguk a MAC Népstadion csapata ellen, mégis nagyon bíztak a jó eredményben. A gólok sorát ugyan a zuglói székhelyű alakulat nyitotta, az első harmad végén mégis…..
szegenylegeny 2008.11.13 08:11:10
Óriási lehetőségek előtt áll a korosztály, foglalta össze véleményét Kercsó Árpád azok után, hogy a hét közepén megtartották a kölykök, azaz a 14 éven aluliak felmérését a káposztásmegyeri Jégcentrumban. Géczi Gábor koordinátor várakozásai is beigazolódtak.Az…..
Kőkemény védő igazol Fehérvárra, olvastuk az Alba Volán honlapján. Ryan Bonninak 3 NHL-meccse is van, de Dániából érkezik. A norvég bajnokságban talált Nathan Martz két gólt vállalt az Újpest elleni edzőmeccsen. Teljesítményét videóval süvegeljük meg. Az 1979-ben Kanadában…..
Ezzel a rendhagyó sorozattal szeretnénk minden játékosunkat bemutatni, akik a serdülő (U16), ifjúsági (U18) vagy a junior (U20) válogatott keretében kaptak helyet ebben a szezonban. Úgy gondoljuk, ezek a remek fiatalemberek igazán megérdemlik, hogy megismertessük őket a nagyvilággal.…..
A holnap kezdődő inline világbajnokságon négy válogatottban is szerepelnek játékosok, akik nemrégiben az Alba Volánban játszottak. Névsorolvasás Kraljtól Ftorekig. A magyar válogatott keretét korábban ismertettük, benne a jelenleg is Fehérváron játszó Tokaji Viktorral. Sille…..
szegenylegeny 2008.06.20 14:07:43
A válogatott csapatkapitánya elhagyja az Alba Volánt és a Budapest Starshoz szerződik, értesült a jégkorongblog. A játékos a hírt megerősítve elmondta, szóban megállapodott az első OB 1-es szezonjára készülő klubbal, a szerződést jövő héten írják alá.A 38 éves Kangyal…..