Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pécsilánypesten

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa. Érdekes, hogy mi történik az online világban, nem? Mondom én, aki online marketingesként dolgozik, aki a Facebookra esküszik, mint marketing, aki ezen a platformon kutatóként is megállná a helyét, hiszen annyit elemzi még álmában is. Van, amit nem féltek és van, amit igen, ők az adatok.…..
  Mostanában érdekelnek a homemade dolgok, ezért amikor megláttam a kertben azt a rengeteg levendulát, az jutott eszembe, hogy megint nem jutottam le a Levendula Fesztiválra, Tihanyba. Picit utána olvastam, hogy a levendula tulajdonképpen mire is hasznosítható. Egy igazi kis csoda, tudtad? Az első…..
A nyolcvanas években még elég volt, ha az ember fia,lánya az út szélén felemelte a hüvelykujját, szinte rögtön lefékezett valaki, mára viszont a stoppolás kiment a divatból. Cigi 4, szabadnap 2... Az igazi randi nem szar, csak ritka, ugye? Mit csináljunk a hétvégén? Szerintem stoppoljunk le a…..
Halott virágok illatát nyögik az instagram posztok! #szeretengem #boldog #flowerpower Nem, ez nem a nappalimban készült. Lányok százai ontják ezeket a fotókat, igyekszik mindenki megfelelni, ezért többen még maguknak is vásárolnak ilyen csokrokat. Nem vicc! Egyszer egy pasim azt mondta, hogy…..
Tegnap éjszaka megnéztem egy filmet, véletlenül a hajmosás közben nyomtam be a telefonomon, hogy boldogítsam magam. Lábjegyzet előző életemben biztos, hogy hal voltam, mert mindennap a legboldogabb akkor vagyok, amikor vízben vagy vízhez közel vagyok. Lehet ezért van az, hogy gyermeki örömöt érzek…..
Megyek felcsiplek lemotorozunk Velencére:) - írt a Peti. Gondoltam, miért is ne? Pénteken Halott Pénz, szombaton Fröccs Piknik biztos, hogy vasárnap is élvezni szeretném a jó időt... menjünk! De ne menjünk gyorsan, mert félek. Megtanultam, hogy merre dőljek, hogy integetnek a nagy motorosok…..