Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsú és Bea

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éjszaka nem tudtam aludni, és ezért felkeltem és néztem tévét a nappaliban. Gondolkodtam Billen, gondolkodtam Tomon, nem tudom hogy mit csináljak. „Billhez inkább érzelmi szálak fűznek, Tomhoz pedig testileg vonzódok. Nem akarom egyiket sem eldobni, de muszáj lesz, nem lehetek…..
Hali! Szeretém belejenteni hogy mostantól csak én Zsú írom a részeket mert Bea úgy döntött higy kiszáll:( Én győzködtem hogy ne de nem tudtam mit tenni. Hajthatatlan volt. Az elején abba maradtunk hogy bezár a blog de én mégis erőt vettem magamon és úgy döntöttem hogy írom…..
Nem nagyon tudtam elaludni, de aztán nagysokára sikerült.. Reggel Zsú csörömpölésére ébredtem fel és kivánszorogtam megnézni hogy mit csinál.. Ekkor láttam csak meg hogy Tom van itt...-Te mit keresel itt?.-Kérdeztem Tomtól-Zsúhoz jöttem.-Felelte flegmán-Oké. Na csá.-Mentem…..
Este felé sokat beszéltem Zsúval, és adtam neki tanácsokat Billel kapcsolatba.. Vagyis úgy értem hogy miket mondjon neki vagy tegyen.. -Na ideje aludni.-Szólt rám Zsú mert kicsit sokat beszéltem:D-Okéé.. De nem vagyok fáradt.-Válaszoltam nyűgösen-Jó akkor mesélj valamit.-Mondta…..
Másnap reggel 6kor csörgött a telón hisz Beának a gépe 8ra érkezik meg. Felébredtem, össze szedtem magam, felöltöztem, reggeliztem és már fél 8 volt, szóval indultam és háromnegyed 8 fele már ott voltam. 8kor bejött a gép, és megláttam Beát, aki engem nem vett észre. Nekem…..
Másnap reggel a telefonom csörgésére ébredtem.   Halóh? – vettem fel kómásan a telefont. - Szia Zsu, Lero vagyok, itt vagy már Németbe? Hogy utaztál? Am felkeltettelek? Figyelj kérdezni akarok vmit… - nem tudta befejezni mert közbe szóltam. - Héhéhé! Nyugi!…..
Már délben 12 fele járt az idő, mire elrendeztem a holmimat, és szépen kipakoltam mindent az új „otthonomban”. Úgy döntöttem hogy lemegyek a városba kicsit szétnézni, és vásárolgatni. Összeszedtem magam, felöltöztem, smink igazítás, kistáska bele a legfontosabbak:…..
Teltek a napok, és én szépen lassan elkezdtem pakolásznia bőröndömet. Közben jött a telefon hogy Berlinben kellene majd dolgoznom, és ha jól teljesítek, akkor egy nagyon jó fizető posztot is kaphatok. Anyáék lefoglaltak nekem a Berlin központjában fekvő drága hotelben egy…..
Tárva az ablak, hűs szellő fújdogál az áprilisi melegecske időben, és néma csend.- Kérem, tegyék le a tollakat…MOST! – mondta az érettségiztető szaktanár, majd mindenki lerakta a tollát és kivitték az érettségi feladatlapot. Én és testvérem egymásra néztünk…..
Hali! Mindenkit köszöntünk a közös blogunkon, ami a Tokio Hotelről és rólunk fog szólni. Most mesélnénk a sztoriról egy pár szót és a story beli énünkről: Zsú és Bea a becsületes nevünk:P(valójában is:D) 18 évesek vagyunk és ikertestvérek. Középhosszú hajunk van (ami…..