Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szubina egy mocskos ribanc

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Erkölcsi kötelessége a kormánynak, hogy ami a törvény alapján visszajár az állampolgároknak, azt meg is kapják. Még akkor is, ha egy csődbe ment külföldi biztosító helyett kell helytállni. A károsult biztosítottak az adóhivataltól kérhetik vissza a nekik visszajáró baleseti adót" - közölte az NGM.…..
szubina egy mocskos ribanc 2016.05.24 22:25:03
@atpijkamo102: Rendben, akkor kérlek ezeket BIZONYÍTÉKKAL TÁMASZD ALÁ!
szubina egy mocskos ribanc 2016.05.24 23:30:04
@atpijkamo102: Persze, posztold ha témába vág. De ha nem, viszont létezik, akkor is szívesen belenézek;) Ezektől a fizetett femcsi cikkektől viszont kímélj!

Bérpapírt mutass, ahol férfi és nő ugyanazt a munkát végzi eltérő pénzért! Külön felhívom a figyelmed: UGYANAZT A MUNKÁT, UGYANOLYAN MINŐSÉGBEN!
Közszférában bértábla van, versenyszférában ha tényleg kevesebb pénzért végeznék ugyanazt a munkát ugyanabban a minőségben, akkor mindenhol mindenki csak nőket alkalmazna. Logikus hogy nem fizet senki többet ha olcsóbban is ugyanazt kapja, ugye? Dehát a helyzet meg..
szubina egy mocskos ribanc 2016.05.24 23:35:30
@atpijkamo102: És akkor még arról nem beszéltem, hogy mikor menstruál és a munkája egy kalap szarral egyenlő, azt a veszteséget ki fizeti meg? Ha bejön egyáltalán dolgozni. Mikor elmegy szülni, a félbehagyott projektet ki veszi át? A kötbért ki fizeti meg? Új embert felvenni, betanítani, ezeket ki fizeti meg? DE azért hamarabb elmehet nyugdíjba..