Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Siklósi Vanda

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fotó: Pexels   Már sok szempontból bemutattam életformánkat, és a kapott levelekből az is kiderült, olvasóinkat legjobban a folyamatok érzelmi, és lelki oldala érdekli. A kezdetektől igyekszem erre odafigyelni, és az érkező kérdések megadják az irányvonalat. Persze, a szexjelenetek leírását is…..
Siklósi Vanda 2017.09.18 07:17:40
Úgy látom, annak ellenére, hogy írásaink néhány itt kommentelő számára nem kielégítőek, mégis valamilyen okból kifolyólag vissza-visszatérnek a blogunkhoz. Kíváncsiságból? Talán....Feltűnésből? Talán....Okoskodásból? Az sincs kizárva....
Lehet, hogy érdekli őket a téma? Hátha olvashat jó szaftos, fröcsögős sztorit, ami nem is valóság, hanem fantázia (mert olyan jól hangzik), betekintést kaphat a SAJÁT gondolatvilágunkba?

Cselekedeteinket okkal tesszük (ösztönből, reflexből, így vagyunk bekódolva, kigondoljuk, elhatározzuk előre tetteinket stb.) Ennek a blognak is az olvasótábora egyenként meg tudná magyarázni (ha akarná) miért visszatérő olvasónk, vagy legalább egyszer elolvasott egy posztunkat.
Van akinek ez bejön, tetszik, szórakoztatja, elüti az idejét, még szimpatizál is velünk, vagy az életformánkkal. Másokat felháborítja, azonnal klaviatúrát ragadásra késztet, hogy jól megmondja nekünk a tutit, a frankót, kioszt bennünket. Próbálnak az erkölcsös és "normál" életvitel felé utat mutatni, ránk pirítani, hogy mi mennyire ilyenek, meg olyanok vagyunk. Kielemeznek, hogy az értékrendjeinkkel baj van, érzelmeink, amikről írunk, nem valósak és nem sorolom tovább....

Kedves olvasóink!
Mindenkinek szíve-joga leírnia véleményét, kommentelni, elküldeni minket melegebb éghajlatra (még ha azt néha burkolt formában is teszik), kielemezni bennünket.
Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy írásaink nem tetszenek mindenkinek, nem értenek velünk egyet. Hogyan is hihettük volna, hogy ez mindenkinek szimpatikus, elfogadható lesz? Hiszen, mi emberek különbözőek vagyunk, más-más értékrendekkel, előéletekkel, tapasztalásokkal, genetikai örökléssel, testi adottságokkal, értelmi és érzelmi "csomaggal" a vállunkon (IQ, EQ)!!!

Azonban, ha a kedves olvasók megtehetik a fent említett reakcióikat a blogunkra, egyes posztjainkra, akkor mi is azt tesszük, amit mi ELDÖNTÖTTÜNK, vagyis írunk, blogot írunk ezért, vagy azért. A kommentelő nem indokolja meg a többi kommentelőnek (pláne nekünk nem!), hogy miért írja le saját véleményét, állásfoglalását. Mi mégis megtettük már ezt számtalanszor, hogy leírtuk miért született meg ez a blog.
Tehát, ha eddig még nem volt tiszta néhány kedves olvasónknak, hogy miről is szól ez a blogunk, akkor leírom. (Tudom, ezt a magyarázatot szintén nem fogadja el egy pár olvasónk, de nem görcsölök rajta, hogy mindenki elfogadja, megértse.)
Blogunkban a saját, megélt történeteinket dolgozzuk fel. A mi gondolkodásmódunknak, értelmi és érzelmi világunknak megfelelően, tükrözve írjuk le a megélteket. Mindezeket olyan formában, tartalommal kivitelezzük, ahogyan az nekünk a legideálisabb. Ha a piacnak ez nem tetszik, akkor nem olvas minket, na bummm....ennyi volt. A számok makacs dolgok, mégis mást mutatnak, vagyis csak olvasgatnak bennünket. Vajon miért? Az okok a kommentem elején fel vannak sorakoztatva, ki-ki megtalálja a magának megfelelőt.

Röviden összefoglalva mondanivalóm:
Köszönöm (Botond nevében is), hogy ilyen sok és sokféle véleményt megosztottatok velünk. Tudjátok, a szabad akarat.....
Ha már 0 (azaz nulla) lesz az olvasóink száma, akkor elgondolkodunk rajta, hogy van-e értelme tovább írni a blogunkat. Addig pedig teret és lehetőséget adunk mindenkinek itt a komment felületen, hogy bátran, szabadon mutassák meg magukat is (csak a saját erkölcsi normáik keretein belül!). A lehetőség bárki számára ott van, hogy bővebben kitárulkozzon, csak el kell indítani egy hasonló felületen a saját, önálló gondolatait. Döntés kérdése ez is.

Remélem olvasóink nagy része elégedett írásainkkal. A hiányosságokat nem tudjuk mindenki igényének megfelelően pótolni. Ha ez bárkinek gondot okoz, akkor döntsön belátása szerint és keressen magának olyan valós, vagy fantázia írást, ahol megtalálja az igényeinek megfelelőt!
A való élet már csak ilyen, nem mindig van "kolbászból a kerítés", az élet úgy adja magát, ahogy.

Mi sem vagyunk tökéletes emberek, hiszen ki az? Csámcsoghat rajtunk pszichológus, ilyen-olyan "szakember", rajtuk talán nem?

Nincs értelme vitatkozunk senkivel sem, mert mi a posztjainkban leírjuk saját álláspontjainkat, nézeteinket. Ha ez valakinek nem elfogadható, esetleg irritáló, és meg is írja kommentjében, megteheti. Mi elolvassuk, és eldöntjük, hogy érdemes-e elgondolkodnunk, vagy csak mosolygunk rajta.

Legyen mindenkinek szép napja! :)
  Fotó: Varga Zsolt    Egy hete voltunk a Martiniben és még az elmúlt napokban is bennünk élnek az éjszaka képei, a kéjes sóhajok hangjai és az egész éjszakát betöltő hangulat.  Néhány napja Ádám hívott fel minket és érdeklődött hogylétünkről. Jókat nevetgéltünk és megbeszéltük a klubos…..
Egy ismerősöm a napokban azt mondta egy közös ismerősünkre, hogy micsoda jó nő, mert négy gyerek után is szenzációs az alakja, mert negyvenen túl tini a kinézete. Valóban bombázó az említett csaj, valóban extra csinos az 52 kilójával, törékeny termetével. De ez lenne a jó nő ismérve? A kilók száma?…..
Bejegyzéseitekben videót és más beágyazható elemeket is tudtok tenni, ehhez a videóbeszúrás ikont kell használnotok. A felugró ablakba egyszerűen csak be kell másolnotok a videó linkjét (nem minden szolgáltató támogatja!) vagy embed kódját. Mindkét esetben ugyanúgy…..
   Fotó: Pixabay   Hol vagyok? Vanda fekszik tőlem jobbra. Alszik. Ez nem a mi ágyunk és minden idegen. Nem vagyunk egyedül... valaki alszik a baloldalamon, egy másik nő! Mi történt? Te Atya ég! Nem álmodom... Kell néhány másodperc, amíg magamhoz térek és sikerül végigpörgetnem fejemben az…..
Siklósi Vanda 2017.03.26 18:32:09
@riversong:
Melyik lábra? Jobb vagy bal?
Siklósi Vanda 2017.03.26 19:08:25
@ludwigvan:
Kedves Ludwigvan!
Az élet produlál különleges, és váratlan fordulatokat. Ebben a helyzetben döntenünk kellett, hogy bevállaljuk a herpeszt, vagy inkább annak adunk esélyt, hogy nem lesz jövőhét vagy azt következő hét. Nem értem, Neked mi ezzel a problémád, hogy mi így döntöttünk, ahogyan? Alapjában, mindhárman egy pozitív élményt éltünk meg.

Ha eddig elkerülte a figyelmedet, akkor jelzem, hogy a blogunkba minden történetet úgy írunk meg, ahogyan azok valójában megtörténnek velünk.
Ha begörcsöl valakinek a lába, akkor begörcsöl (Milyen érdekes emberi tulajdonság! Ilyen is létezik?), ha az orra kezd vérezni, akkor az történik és sorolhatnám....
Csak nem kidobod az ágyból a csajt, ha éppen orgazmusa közben begörcsöl a lába?
Értem én, hogy a "tökéletes szexre" törekszik a legtöbb férfi. A csaj legyen: tökéletes külsejű, kifogástalan stílusú és lehetőleg a ciklusa közepén tartson, gondoskodjon a fogamzásgátlásáról, fizikailag bírja a pasi 5 menetét ;) ...

Ezt a hülyeséget, amit megéltünk és le is mertük írni, hidd el, Rajtad kívül még több ezer olvasót érdekelt ;)

Hogy van ez? A csajok után jön a pasi? Ilyen sorrend még soha nem merült fel Benned? A pasi kivégezve és csak ezután lesz, ami lesz, ... ha lesz?
  Fotó: Pixabay   Időrendi sorrendben találod  posztjainkat, kezdetektől a legfrissebbig. Csak kattints a címre és már olvashatod is!      1.   2015.10.07.   Érzéki szenvedély    2.   2015.10.11.   SZEXháló    3.   2015.10.17.  HÁLÓszex    4.   2015.10.23.  "L"ső több "S" avagy Ádám és…..
   Fotó: Varga Zsolt   Az egyik swinger klubban vagyunk és már éjjel egy óra is elmúlt. Egy párral a felső szinten volt egy maszatolós próbálkozásunk, de már hazaindultak. Nem volt csók és párcsere sem! Eddig ez a mérleg és tulajdonképpen nincs is ezzel semmi bajunk. A társalgóban nézelődünk,…..
Siklósi Vanda 2016.11.26 16:00:13
  Foto: Circuito Fora do Eixo   Egy rendhagyó témakört választottam, amire nyugodtan mondható, hogy tabu a köbön. Természetesen most is egy általunk megélt élményt olvashatsz, amit igyekszem őszintén, de nem bántó stílusba csomagolni. Gáborral november - december hónapokban többször…..
Siklósi Vanda 2016.09.25 18:27:59
@Hókirályfi:

Köszi a jótanácsokat! Inkább politizáljál....ehem, ehem....
   Fotó: Filep László    — Haló! Botond? Udo vagyok. Most beszélni tudunk telefon?    — Szia Udo! Igen, tudunk most beszélni.    — Én megbeszélni Olga és Ő vele titeket meghívni hozzánk enni-inni szombatra. Mit szólni hozzá?    — Várj egy pillanatot, megbeszélem Vandával. A telefont elemelem a…..
Siklósi Vanda 2016.08.16 08:26:41
@Kettős Billy:

Minden posztunk valós és velünk történtek meg! :D Kommentedben érezhető a bizalmatlanság és azt gondolom, hogy ebben a témakörben nulla tapasztalatod van. Én ritkán írok és csak akkor, amikor a sztori megkívánja ill. amihez van is kedvem. Két posztban is olvashatóak az én gondolataim, ha hiányérzeted van itt elolvashatod ezeket:

swingerpar.blog.hu/2015/11/14/tik_tak_816#more8073612

swingerpar.blog.hu/2016/07/17/szex_swinger_szenvedely_vanda_is_megszolal
Siklósi Vanda 2016.08.26 21:21:16
@Kulics:

A swinger életforma többek között arra is rámutatott, hogy ne mindig a külsőségek alapján ítélkezzünk. Sajnos hajlamosak vagyunk arra, hogy ideákat képzelünk el magunknak és foggal-körömmel ragaszkodunk hozzájuk, mert azt hisszük, hogy csak azok tehetnek minket boldoggá, sikeressé, kielégültté stb. A nagy darab pasi nem volt az ideálom, de túl léptem rajta és nem a külsőségek alapján mentem bele a "buliba". Ha viszont undorodtam volna Tőle, akkor nem kérdés, hogy nem történik semmi sem azon az estén négyünk között.
  Fotó: Varga Zsolt   Szeretnék most egy olyan témáról beszélni, amely téma talán a focihoz is hasonlítható. Mindenki beszél róla és mindenki úgy gondolja, hogy ő bizony a téma mestere. Amikor, úgy két éve Vandával klubba kezdtünk járni és megkérdezték tőlünk, hogy eddig hányszor voltunk, az…..
Siklósi Vanda 2016.07.29 18:52:02
@karandash: A swingeres tapasztalataink úgy látom néha olyan olvasókhoz jutnak el, akik csak a saját recskázásukat tudnák megírni egy blogban. De semmi gond, kell a trollkodóknak egymást is szórakoztatni a bölcs és fenomenális megjegyzéseikkel.
Siklósi Vanda 2016.07.29 20:16:25
@Prognozuoti Blasio: De igen, ez a kölcsönös örömszerzésről szólna :) Azért vetettem véget a kis akciójának, mert semmi értelmét nem láttam a folytatásnak és rájöttem idővel, hogy ő nem akar semmi mást, csak megmutatni rajtam a tanult "fogásokat". Ezek a "fogások" nem voltak valami élvezetesek számomra. :( Erre tovább nem voltam "vevő" és inkább lepasszoltam. Nem a kellemes élményeink közé soroltuk őket :)

A poszt végén a lányok tényleg gyönyörűek, de ha Te még csak kétszer voltál klubban, akkor eddig lemaradtál az ilyen lányokról. Ha többször elmennél dolgozni vagy netalán vendégként egy ilyen klubba (nem mindegy melyik klubba!), akkor esélyed is lehetne arra, hogy hasonló lányokkal találkozhassál.

Az igaz, nincsen minden este ilyen felhozatal :)
Siklósi Vanda 2016.07.30 07:52:54
@BiG74 Bodri:

Köszönöm a jókívánságokat!

Mellesleg néhányan belém álltak, ezért kitiltottam őket. A stílusommal volt bajuk, de én szabad ember vagyok, swinger és nem akarok megfelelni senkinek sem! Nem azzal van a problémám, hogy nem egyezik a véleményünk, hanem azzal, hogy összetéveszt a prostikkal.

Neked is szép napot! :)
 Fotó: Pixabay  A következő négy posztomban hat hétnek az eseményeit fogom feldolgozni, ami annyit jelent, hogy egymáshoz szervesen kapcsolódó sztorik következnek három különböző helyszínen. Nem értem azokat az írókat, akik a fantáziát hívják segítségül, hogy legyen miről írniuk. Az életnél nagyobb…..
Siklósi Vanda 2016.05.24 21:24:13
@Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!!:

Ahhh!

Tanár Úr! Elismerést vár Ön tőlünk, "egerektől"? Na ne mondja! Sétáljon csak tovább, mert itt nem terem babér a továbbiakban Önnek, nem hogy elismerés!
Siklósi Vanda 2016.05.24 14:21:18
@Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!!:

Tanár Úr! Mielőtt bármiféle sérülés érné az érzékeny egóját - mert a mi blogunk nem üti meg az Ön által felállított mércét - megkérem sétáljon tovább és ne hergelje tovább sem a szívét, sem pedig a lelkét azzal, hogy megmondja nekünk itt a nyilvánosság előtt a frankót! Senki nem kötelezte az írásaink olvasására, sőt arra sem, hogy példaként kövessen minket! Tudom, jogában áll véleményt nyilvánítania, azonban nekünk is jogunkban áll moderálni a hozzászólásokat, elvégre mi hoztuk létre ezt a blogot :P