Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lelkesz g

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..
Persze nem voltak még se kolik, se egyetemi épületek, se Mol-székház. Csak ez a jó széles utca, melyet pár évvel korábban még Szent Korona sugárútnak terveztek Horthy-ék és a képen távolba vesző Petőfi (akkoriban Horthy) hídról indult. Most így néz ki nagyjából ugyanonnan…..
Az Epic Fail nevű címke bőven kijár a vasárnapi amerikaifutball-nagydöntő alkalmából most bemutatott kilenc plusz egy borzasztó reklámnak, melyek között az állatkínzástól az egyértelmű rasszizmuson át az öngyilkosságra buzdításig minden megtalálható. (Forrás:…..
Sokaknak bármily meglepő, az amerikai foci Magyarországon nem Árpa Attilával és Budapesti Farkasokkal kezdődött. Majd másfél évtizeddel a Wolves színrelépése előtt játszottak már a tojáslabdával kishazánkban, az alábbiakban ennek történetét kíséreljük meg felidézni. A…..
Hát ez már jó pár éve történt, ahogy látszik ekkor még Don Shula sem csak motivációs beszédekett tartott, de megérdemli az öt percet az életünkből. 1993-ban Leon Lett a Cowboys-Dolphins háladásnapi meccsen egy pici labdaérintéssel veszítette el a meccset a texasiaknak. Ha…..
még 1 yard Hétvégi eredmények 2009.11.11 14:14:00
Kicsit ki kellett pihenni a HunBowl utáni partit, más eredményekkel csak megkésve jelentkezünk.MAFL DIV II/III helyosztóJászberény Wolverines - Miskolc Steelers 30:25A harmadosztály második helyezettje megverte a másodosztály sereghajtóját, ezzel kiharcolta magának a... még nem…..
még 1 yard Hétvégi program 2009.11.06 16:00:00
A hétvégén nem csak az V. Hungarian Bowl kerül megrendezésre, de további két fontos mérkőzést is lesz itthon. A Jászberény és a Miskolc dönti el egymás között, hogy jövőre ki szerepelhet a másodosztályban, illetve a Győr Sharks és a Wolves utánpótlás csapata játszik…..
Az V. Hungarian Bowl szombati meccsén a Győr Sharks lesz a Budapest Wolves ellenfele, így itt az idő megismerkedni velük. Az ötéves Sharks a hazai amerikai foci egyik legstabilabb csapata, akik a magyar bajnokságot már kétszer nyerték meg, idén pedig második helyet értek el az EFAF…..
Nem is olyan régen kiírásra került a Szolnoki Aréna Kupa, amin 8 csapat, a Nyíregyháza Tigers, a Budapest Titans, a Dunaújváros Gorillaz, a Szolnok Soldiers, a Jászberény Wolverines, a Szeged Bats, a Békéscsaba Raptors és a Kecskemét Goats fog részt venni. Mindemellett egy új…..
még 1 yard O.W.N.E.D. 2009.10.28 13:30:47
Arra, ha valakit ilyen megsemmisítően lealáznak, van egy tökéletes kifejezés angolul: OWNED, tudunk kitalálni ilyet magyarul? Kommentekbe várjuk a javaslatokat!..
még 1 yard Törlés 2009.10.27 23:59:00
A blogon 2009.10.01-én megjelent "Tippek brainstorminghoz", illetve 2009.10.08-án megjelent "Szövetségi agyvihar" című bejegyzései bizalmas információkat tartalmaztak. Már a megbeszélés ténye sem volt nyilvános, illetve az ott elhangzottakból idézésre került,…..
Vasárnap a Győr Sharks 6:20-ról fordítva idegenben verte meg a Budapest Cowboys csapatát 23:20-ra, így november 7-én a döntőben a Budapest Wolvesszal játszhatnak. A beszámoló előtt Gtalkon keveredtünk beszélgetésbe Michaletzky Bálinttal, a Cowboys irányítójával, amit most ide…..
lelkesz g 2009.10.26 14:04:02
még 1 yard Wolves-Tigers 2009.10.24 19:02:00
UPDATE: Képek a meccsről Pej Lacitól. Budapest Wolves-Nyíregyháza Tigers 26:7 Az első negyedben úgy nézett ki meccs lesz a dologból, aztán a Wolves feljebb tekerte a védelmet, és elfolytották a Nyíregyháza támadóit. Volt egy érdekes jelenet, ahol a nyíregyházi Jordan (QB) mintha…..
Vasárnap dél után egy órával az alapszakasz második és harmadik helyezettje feszül egymásnak az időrendben második elődöntőben. Ha olyan jellegű támadó-bemutatót nem is várhatunk, mint a Wolves-Tigers meccsen, de mindkét csapat megválni látszik az alapszakasz elején rájuk…..
még 1 yard Magyar elődöntők 2009.10.19 15:55:00
Elérkeztünk az első osztály alapszakaszának végére, a Wolves, a Cowboys, a Győr és a Nyíregyháza jutott a rájátszasba. Lássuk hogyan végeztek a csapatok, mi várható az elődöntőkben. Csapat Győzelem Vereség…..
MAFL Div I A Győr Sharks és a Budapest Titans játsza az ősz utolsó alapszakasz meccsét. Amennyiben a Titans 70 pontnál többel nyer, ők jutnak a rájátszásba, minden más esetben a Győr szerzi meg a 3. (győzelem, minimális verség), vagy 4. helyet (nagyarányú vereség) és látogathat…..
lelkesz g 2009.10.15 16:41:55
még 1 yard Tigers - Wolves 2009.10.10 21:30:00
Nyiregyhaza Tigers - Budapest Wolves 3:28A parositas ismetlodik az elodontoben!..
UPDATE a félreértések elkerülése végett: Mellrákkal nem viccelődöm, a pink cuccokon viccelődöm. Meg T. Romo nevén. Amúgy meg, aki fél a haláltól, inkább ne menjen focipályára.Múlt héten a Denver-Dallas meccsen tűnt fel - amúgy mekkora, hogy (és ahogy) kikapott a Tony Homo…..
még 1 yard Gyors eredmény 2009.10.03 21:40:00
Vienna Vikings Junior - Budapest Wolves Junior 47:02009.10.03. Bécs, AFBÖ Junior Meisterschaft..
Erőfelmérőt és nyílt napot hirdet a Budapest Wolves, ahol felmérheted magad és akár csatlakozhatsz is a Farkasokhoz. Játéklehetőség 16 éves kortól, fiúknak és lányoknak egyaránt.A TRYOUT során számos feladatban kipróbálhatod gyorsaságod, erőd és ügyességed, összemérheted…..
A második fordulóban olyan csapatok új arcát ismerhettük meg, akiktől meglepetésre ritkán számíthatunk. Persze, nem mindegy, melyik csapat melyik arcát mutatta, mert a Patriots kifejezetten a csúnyábbikat, míg a New Orleans vagy a Chicago a szebbiket. NFL 2. hét: új arcélek.Az egyik…..
Idén bíróhiány miatt az az érdekes megoldás született, hogy a másod-, illetve harmadosztályt tavasszal, míg az első osztályt ősszel bonyolítja a Szövetség. Jóslatunk; visszaesett nézőszám, visszalépő feljutó, átigazolási mizéria. Már volt erről szó korábban is, de az…..