Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adorján

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ausztrálok komolyan veszik az ittas/kábszeres vezetés elleni harcot, és rittyentettek egy olyan brutális reklámot, amitől még mindig összerezzenünk, pedig már vagy két órája láttuk. ..
Futóblog Erőszak a szigeten 2009.03.19 12:10:00
Még régebben történ, valamikor január utolsó hetében. Szerda volt, talán a hét legpocsékabb napja, már ami az időjárást illeti. Szél, eső, sötét, hűvös, ezek külön-külön is nehezítik a (futó)ember sorsát. Ráadásul közülük több tényező már sokadik hónapja…..
Nem bírok magammal. 2008-nak rögtön vége, én meg ahelyett, hogy számvetést készítenék az év lemezeiről, máris előre tekintek. Lehet, hogy a halászlé vagy a sör túladagolás miatt, de túl vagyok pörögve, hirtelen nem tudom milyen lemezt tegyek be, amivel az ünnepi és…..
Nincs sok választásunk, mert nagyon elkúrtuk: kiadós recesszió, vagy hirtelen halál.>>> Vajon mire gondolhatott az utolsó pálmafát kivágó húsvét-szigeti munkavállaló?  ..
Hallgasd meg! Dalszöveg új ablakban Mikor? Önsajnálat, önutálat, emlékezés, magány Miért? Eddig ehhez a dalhoz a legnehezebb címkéket hozzátűzni és megjegyzéseket fűzni, hiszen egyrészt annyira régi (1967), hogy nem is tudom igazán átérezni, mit is jelentett akkoriban,…..
comment:com Szex, drog, rakenroll 2008.11.15 12:34:00
Anthony Kiedis, a Red Hot Chili Peppers frontembere tavalyelőtt egy könyvben már kiírta magából azt, ami a lelkét nyomja, azaz a nehéz gyermekkort és a hernyóval meg kurvákkal fűszerezett rocksztársorsot. Most, hogy a zenekar lepihent vagy két évre, és már kezdi halálra unni magát…..
comment:com Zuhan a Tv2 2008.10.22 16:19:00
A Tv2 a Celeb vagyok, ments ki innen indulása előtt még hitt abban, hogy most aztán megcsinálják. Hogy most már aztán tényleg sikerül. Hogy jók vagyunk, baszod. Várdy Zoltán, a csatorna vezérigazgatója a hozzánk került körlevélben köszönte meg október elején a csatorna…..
Mit kell tenni két lánnyal, ha az egyikkel csókolózunk, a másik meg a farkunknál simogat? Mit kell tenni? Idejönni egy pofonért, hogy kihagytad a ziccert, pedig biztosabb helyzetben voltál, mint Ruud Van Nistelrooy az olaszok ellen. Istenem, te voltál a diáktanács elnöke? Pénteki…..