Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matyas Piroth

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maurizio Sarri szerint sem tagadható, hogy a Juventusnak sürgősen megoldandó gondjai vannak, mivel elfogadhatatlan, hogy a csapat pontokat dobjon el a felületes hozzáállásával. A Juventus több kapufája után Cristiano Ronaldo megszerezte csapata vezető találatát, ám ezt követően Fabio Borini kilőtte…..
Maurizio Sarri véleménye szerint a csapat nem használta eléggé a fejét a Sassuolóval szembeni 2-2-es meccs során, mivel sokszor veszítették el a házigazdák a labdát, illetve buta hibákat is vétett az együttes. A bianconero együttes Leonardo Bonucci góljával megszerezte a vezetést, de Jeremie Boga…..
Matyas Piroth 2019.12.02 13:29:49
@Contelegend: én onnan közelíteném meg, hogy az Inter-nek nincsen olyan játékosa, aki beférne a Juvéhoz, viszont a legtöbb Juve játékos simán beférne az Interbe...
Szoboszlai Dominik a minap az Fcinternews.it számára nyilatkozott esetleges Olaszországba igazolásával kapcsolatban. A fiatal magyar középpályás az interjú során kifejtette: "Kedvelem Olaszországot. Ott töltöttem a nyári vakációimat. De nem tudom, milyen irányt vesz a karrierem, amikor a jövőben…..
Az olasz sajtó értesülései szerint Paulo Dybala egyértelműen a Juventus tudomására hozta, hogy nem szándékozik a Manchester United csapatához igazolni, így könnyen elképzelhető, hogy meghiúsul Romero Lukaku klubváltása. A két érintett klub és Lukaku már minden részletre kiterjedően megegyezésre…..
Arrigo Sacchi nemrégiben megszólalt az olasz futball kapcsán, véleménye szerint a két milánói csapat jelenleg az identitását keresi, miközben a Juventus inkább az óvatos futball híve. „Talán hatással voltam a futballra világszerte, de az olasz futballra nemigen voltam…..
A Juventus a Hellas Verona elleni mérkőzéssel zárja a szezont, s a pénteki sajtótájékoztató alkalmával Massimiliano Allegri szót ejtett a szoros bajnoki versenyről, Gigi Buffon búcsújáról, s természetesen már a következő szezonról is. "Holnap az lesz a legfontosabb, hogy…..
Massimiliano Allegri az AS Roma elleni gól nélküli döntetlen után határozottan állást foglalt a jövőjét illetően, ezzel ellentmondva a Chelsea és Arsenal padjával kapcsolatos pletykáknak. A mester a csapattal bajnoki címet ünnepelhetett Rómában csupán pár nappal a sorozatban…..
Matyas Piroth 2018.05.14 10:22:41
@Bodnar Daniel: értsd meg, hogy ez kevés!! Négy év alatt négy bajnoki cím, 2 bl döntő és 2 alkalom amikor csak 2 percre álltunk a továbbjutástól a Bayern és a Reál ellen.
Ide olyan edző kell aki enny idő alatt 4 bl-t nyer és a csapata minimum 5ös rúgott gólátlaggal rendelkezik.... fel nem foghatom mit nem értesz ezen!! ;-)
Matyas Piroth 2018.05.14 12:20:30
@Andras74: jah, bohóc csapatok között könnyű királynak lenni... :-)
A Juventus szinte lehetetlennek tűnő feladat előtt áll, hiszen a torinói első mérkőzés megalázó vereségét követően, a Bernabéuban kellene ledolgoznia hátrányát, s ehhez legalább három gólt kell szereznie a házigazda Real Madrid ellen. A zebramezesek továbbjutásához…..
A Juventus a Crotone fölött aratott 3:0-ás győzelemmel hangolódott a pénteki rangadóra, de a bajnoki címvédőnek minden bizonnyal sokkal nehezebb dolga lesz Nápolyban. A torinói mérkőzésen végre bemutatkozhatott a nyáron érkező Benedikt Höwedes, aki higgadt és magabiztos…..
A százhuszadik születésnapját a héten ünneplő Juventus kevéssé meggyőző teljesítménnyel tett apró, ám fontos lépést a továbbjutás felé a Sporting Lisszabon elleni  Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, s most az újonc Benevento együttesét fogadva kell begyűjtenie a…..
A jelentések alapján a Real Madrid és Barcelona is élénk figyelemmel követi a Juventus középpályása, Rodrigo Bentancur teljesítményét. A CalcioNews24  a spanyol sajtóra hivatkozva azt közli, hogy a Madrid és a katalán óriásklub is szeretné soraiban tudni a torinói bajnokcsapatban jó teljesítményt…..
Matyas Piroth 2017.10.17 08:38:59
A Juventus hivatalos közleményben tudatta, hogy lemond a Sampdoria támadójáról, Patrik Schickről, így a cseh tehetség, aki az eredeti tervek szerint a kivásárlási árnál valamivel magasabb összegért, mintegy 30 millióért költözött volna Torinóba, marad a genovai klub kötelékében. A Juventus…..
A Juventus az FC Barcelona elleni 3:0-ás győzelemmel jelezte múlt héten, hogy idén komolyan ott van a Bajnokok Ligája esélyesei között, s most a katalánok otthonába látogatva kell feltennie az i-re a pontot, bebiztosítva a továbbjutást a sorozat elődöntőjébe, s ezzel…..
Maurizio Zamparini nemrégiben arról beszélt, hogy a könnyek környékezték meg Paulo Dybala Barcelona elleni góljainál, valamint nyílt tanáccsal szolgált a Napoli vezetőinek, miszerint érdemes megszerezni Ilija Nestorovski játékjogát. A Palermo egykori elnöke nemrégiben értékesítette a klubot Paul…..
A Bajnokok Ligája előző kiírásában a Juventus súlyos árat fizetett azért, mert kiengedte kezéből csoportja első helyét, s így a nyolcaddöntőben az előzetesen az egyik legfőbb esélyesnek tűnő Bayern München ellenében emlékezetes, látványos és fordulatos küzdelmet hozó mérkőzéseken tett sikertelen…..
Daniele Rugani véleménye szerint a Juventusnak azonnal reagálnia kell az Atalanta ellen, illetve arról is beszélt, kit tekint példaképének. A bianconero csapat kissé meglepő és súlyos vereséget szenvedett a Genoa ellen vasárnap, így a tabellán a torinóiak előnye négy pont, és…..
Az AC Milan egykori edzője, Arrigo Sacchi véleménye szerint a Juventusnak jelenleg nincsenek történelmi riválisai, és a csapat jó úton halad a sorozatban hatodik bajnoki cím felé. A hetvenedik életévét betöltött szakember szerint esélytelen, hogy a Milan, a Roma vagy az Inter…..
Matyas Piroth 2016.11.30 13:29:09
@Grinta: Sacchi nem Juve szurkoló, így sokkal reálisabban látja a helyzetet. Sőt talán utal is arra a nyilatkozatában, hogy az olasz szurkolók elégedettek a bajnoki címekkel, fontosabb nekik mint a bl siker. Persze az átlag szurkoló szerint, ha győz a csapat az természetes, ha pedig veszít az katasztrófa és világvége van. Az már senkit nem érdekel, hogy milyen fejlődésen ment keresztül a csapat az elmúlt 5-6 évben. Sacchi-nak igaza van, nincs ellenfelünk a bajnokságban, de ugye ez a többi csapatot minősíti, és ez a lagymatag bajnokság sajnos nem segíti az európai szereplésünket, nem vagyunk hozzászokva az igazán nagy kihívásokhoz. Mit számít ha kikapunk a Milántól vagy az Intertől idegenben, ha így is 7-4 ponttal vezetjük a bajnokságot.
Sajnos én a legnagyobb problémát a játékosok motiválásában látom 5 bajnoki címmel a hátunk mögött és a ránk jellemző olasz mentalitás sem segít ezen.
Matyas Piroth 2016.11.30 15:27:57
@Grinta: igen csak nem mindegy ez az olasz stílus, hogy hosszú évek óta nem nyersz semmit és úgy szeretnél győzni, vagy pedig 5 bajnoki cím és még az olaszos stílus is :-)
Matyas Piroth 2016.12.01 09:41:01
@NagyonJuve: teljesen igazad van. Sajnos a Pirlo féle játékosok, akik zsenik és folyamatosan motiváltak is ritkák mint a fehér hollók. Ő azért egy dupla 7. hely után érkezett, tehát volt ott kihívás és motiváció is bőven. 5 zsinórban elért scudetto után már azért őt is lehet nehezebb lenne motiválni.
A Genoa elleni 3-1-es vereséget követően többen élesen kritizálták a csapatot a mutatott pocsék teljesítmény miatt, és olyan hangokról is hallani lehetett, hogy ha tovább folytatódik a mutatott produkció, Massimiliano Allegri pozíciója is bizonytalanná válhat. Fabrizio Romano forrásai szerint…..