Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chipmunk

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
István egy igen szerencsétlen külföldi mobilos spammert fogott, aki a fent látható szöveggel próbálja vélhetőleg plafonig emelt díjas számát visszahívatni: Kaptam egy sms-t, amelyben egy malajziai telefonszámról nagyon szépen kérnek, hogy hívjak fel egy 0690-es számot. Eddig…..
chipmunk 2008.04.04 11:23:41
Egy újabb értelmetlen szabotázs, vagy talán valaki néhány tő kendert nevel a Campona-Tesco rokkantvécéjében? A rejtély egyelőre megoldatlan, pedig Péter már január óta nem jut be. A Homár reméli, azért nem csak itt próbálkozik:A Camponában található Tesco-ban van egy…..
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
Az, hogy a lány szerette a gyorsaságot, már ismerkedésük elején is kiderülhetett volna a fiú számára, ő mégis meglepődött, amikor átadta a kormányt a lánynak. Ezzel zárom kalandos hetünket, sziasztok.  Sziasztok! 2002 nyarán történt meg velem a következő eset.…..