Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IrodART

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy-egy hosszabbra nyúlt megbeszélés alatt ihletet kap az ember, felfedezi az anyagban rejlő lehetőségeket, először rejtve, majd egyre jobban belemélyedve elmerülünk az alkotásban. Egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy ollót, csipeszt, vágóeszközt keresünk iroda szerte, miközben a megbeszélés már…..
IrodART Post-it özön 2019.07.24 10:21:39
Kicsit visszatérve az oldal első témáihoz, felbukkant egy új remekmű Budapest utcáin. A hírről az Index, egyik olvasóján keresztül tudósított.  Kiváló remekmű a maga nemében! :)..
Az IrodART magazin egyik kedvenc alkotójának nyílik különleges kiállítása, melyet szeretettel ajánl szerkesztőségünk a művészet kedvelőinek. Idén nyáron ANPERGA képzőművészeti gyűjteményéből láthatunk egy impozáns kiállítást. A Művész a moneyerista művészeti ágazat jeles képviselője, alkotásaival…..
IrodART Komminikációs csatornák 2018.02.07 10:30:08
Több helyen is találkozhatunk civilizációk közti kapcsolatfelvétel nehézségeivel. Ennek egy szűk területe, az épületek közti kommunikáció. "This is a beginning of a beautiful friendship.. " :)..
IrodART Pokemon GO 2016.08.30 20:47:10
Lendületes videót állított össze két fiatal srác, miközben Pikachut idézték meg a falukon...
IrodART Minta projekt 2016.05.24 13:33:25
Sok jó példa után a projekt csiszolgatása közben összeállt Super Mario. A kép megszerkesztése remek mókának bizonyult, büszkén csinosítgatjuk azóta is az apróbb részleteket. Feldobja a korábban üres falat, büszkeséggel tölt el minket az elkészült alkotás, és mindenki megcsodálja, aki csak betér az…..
IrodART Megalakulóban 2016.05.23 11:07:17
A projekt összeállt, kezdődhet az arculatkialakítás. Várjuk a hozzászólásokat, ötleteket, hamarosan érkeznek a postok, hírek, érdekességek.  ..