Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szerkeszto04

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óriási várakozás előzte meg a DVSC Leverkusen elleni EHF-kupa selejtezőjét, ami a körülményeket figyelembe véve nem nevezhető meglepetésnek. A Loki ugyanis a magyar bajnokság meglepetéscsapata, hat lejátszott meccs után továbbra is veretlenül állnak, pedig már játszottak a Ferencváros és a Vác…..
A kilencedik fordulóból előrehozott mérkőzésen a két ősi rivális találkozott. A Ferencváros-Debrecen a két csapat aktuális állásától függetlenül is mondhatni vérre megy. Ha ez nem lenne elég, a meccs előtt a tabella első két helyét foglalta el a két csapat, tehát pikáns mérkőzésre lehetett számítani…..
Szent István-DVSC: A bajnokság nyitányaként a Szent István-DVSC mérkőzés a vártnál is laposabbra sikerült. A piros-fehér lokomotív hiába rohant át, időnként nem kevés fiatallal felállva a Monoron, Köstner Vilmos nem volt elégedett a látottakkal. Nyilván külső személőként egy szezonkezdő meccsből…..
Mi várható a világ legerősebb bajnokságában 2019/20-ban?  A héten elkezdődik végre a világ legerősebb női kézilabda bajnoksága. Ezt pedig megfelelő alkalomnak tartottuk arra, hogy belekezdjünk egy blog indításába.  Először egy minden csapatra kiterjedő, de nem minden apró részletet kimerítő…..