Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kommentterasz.blog.hu

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szándékosan provokatív cím ellenére a bejegyzésben a mellett fogok érvelni, hogy a szomszéd fiú nem náci, sőt, egy jólelkű, jó szándékú és eléggé racionálisan gondolkodó Ember. Hogy jut eszembe ilyesmi? A héten beszélgettem egy fiatalemberrel, aki az én világlátásomhoz képest, hogy úgy mondjam…..
kommentterasz.blog.hu 2016.11.13 21:22:30
Van rajtad néhány plusz kiló? Kipróbáltál már szinte minden létező fogyókúrás módszert, de nem tudsz megszabadulni tőlük? Irigykedve nézed a szupervékony topmodelleket a magazinokban? Nem bírsz teljesen lemondani az ínycsiklandozó édességekről? Ez esetben jó hírem van: Nem kell az egész életedet…..
Tisztelt Mt! Durván másfél éve öt hónappal szülés után felhívtak a munkahelyemről, hogy ha most nem megyek vissza dolgozni, akkor vesznek fel helyettem valakit és nem számítanak majd a munkámra a védettség lejárta után. Jeleztem akkor nekik ,hogy az öt hónapos gyermekem felügyeletét nem tudom…..
Sefatias Cserbenhagyottjaink 2016.10.06 07:15:13
A poszt címét a Rózsaszín Pitbull zenekartól loptam. Tavaly írtak egy nagy botrányt kavart számot ezzel a címmel, mely arról szól, hogy mekkora vész fenyegeti Magyarországot és Európát a keletről idemenekülő muszlimok miatt. A szám gyakorlatilag egy fasiszta szellemiségű, gyűlöletkeltő nóta, és mint…..
kommentterasz.blog.hu 2016.10.07 08:35:58
Habár már több mint három és fél éve koptatom ezeket e virtuális fehér lapokat, s többnyire kendőzetlenül leírom az érzéseimet, a velem történteket vagy a kiakasztó furcsaságokat, mindvégig igyekeztem ezt úgy tenni, hogy ne bántsak meg másokat. Igen előfordult, hogy számomra meghökkentő történetek…..
kommentterasz.blog.hu 2016.10.03 09:54:54
@Fülig José: hardware :D mondjuk úgy, hogy a hardware olyan, mint a tescos laptop, ami már az akciós ujságban is gyenge volt, azóta meg elavult :D ettől még a software is lehet bugos, ahogy az is az esetek 99%-ban.
Szagértői vélemény Szavazók 2016.10.02 12:57:15
Jött szembe egy sötét tekintetű, hülyegyereksapkás izomagyú, kifelé a szavazókörből. Látszott, hogy tiszta ideg, hangosan mondogatta, hogy "dögöljenek meg az arabok". Aztán még kettő. A három észbajnok IQ-ja összesen nem érte el a negyvenet. Látszik, beérett a kampány. Ha kockás terítő lett…..
Igen, én is szerettem volna kocsmáros lenni, mert a pult vendégoldalán olyan szórakoztatónak tűnt minden. De sajnos nem számoltam néhány dologgal. Vegyük az első tételt. Nem számíthattam arra, hogy évtizedek kemény munkájával összegyűjtött szesztestvéreim és ivócimboráim ezentúl nálam fogják…..
kommentterasz.blog.hu 2016.10.02 11:35:13
Nem lep meg, ha fiatalabb férfit látok érettebb korú nővel, és az sem, ha fordítva, fiatal nőt nála legalább tíz évvel idősebb pasival. Mert hogy ki kibe legyen szerelmes, és miért, mindenkinek magánügye, a szex meg különösen az. Ennek ellenére persze hajtott a kíváncsiság, hogy mi tartja elevenen…..
kommentterasz.blog.hu 2016.09.05 22:03:35
Már több felmérés is készült a témában, de a legfrissebb kutatás még meglepőbb eredményt hozott: állítólag 5,4 percig tart egy átlagos szeretkezés. Ezúttal Dr. Brendan Zietsch pszichológus vizsgálta 500 pár szexuális szokásait. Nézd meg mennyi volt a leghosszabb és a legrövidebb mért idő, ami…..
kommentterasz.blog.hu 2016.09.05 22:01:28
Légy jobb mindhalálig Párbaj 2016.09.02 22:27:09
„Minden nap teszünk egymás felé valami egyszerű, kedves gesztust. Egyszerre nincs ebben semmi lélegzetelállító, de az évek során valami felmérhetetlent hoz létre.” (Charlie Shedd) Nemrég hallottam egy előadáson, hogy a kapcsolatokat ne vegyük természetesnek. Dolgozzunk rajtuk. Folyamatosan Ez…..
kommentterasz.blog.hu 2016.09.04 09:42:27
A Viasat3 a következő hashtaggal reklámozza a Supergirl című sorozatát: #girlpower Meg olyan képekkel, amiken a főszereplő Melissa Benoist szerepel Supergirl-jelmezben (ha már egyszer képregénysorozatról van szó), és a biztonság kedvéért, meg azért, hátha az emberek elfelejtenék, hogy ő egy nő, a…..
Hogy milyen az élet Pokémon Go nélkül? Kicsit rosszabb, mint vele, ez a felismerés pedig rögtön egy újabbat szült: utálom a telefonom...
kommentterasz.blog.hu 2016.07.22 21:53:34
Tudom, hogy sokan nem szeretitek a statisztikai adatokat, ugyanakkor néha érdemes átbogarászni főleg külföldi számokat, mert elég érdekes adatok derülnek ki belőle. Most például az, hogy idén januárban több mint 63 ezer magyar élt Ausztriában...