Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panicradio

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ábrán mutatjuk be, hogyan alakultak az energiaárak vásárlóerő-paritáson mérve, tehát az adott ország átlagos árszintjéhez képest Európa egyes országaiban, köztük Magyarországon az utóbbi 22 évben. A kiadások összevetéséhez feltüntettük azt is, hogyan alakult Európa 27…..
Sziasztok! Recepciósként dolgozom egy olyan helyen ami tulajdonképpen egy családi vállalkozás. Egyetlenegy váltótársam van a főnök icipici unokája aki egész nap a kisujját sem mozdítja tehát gyakorlatilag mondhatjuk h nincs váltótársam m az ő munkáját is én végzem.…..
Appleblog Laptop az iPadből 2011.07.07 11:21:00
Az elmúlt napokban felváltva használtam az iPad 2-t és a MacBook Prót, és legtöbbször arra a következtetésre jutottam, hogy nincs tökéletes megoldás: gépelésre, konkrét munkára jobb a laptop, tartalomfogyasztásra az iPad. Többnyire ez utóbbit cipeltem magammal, kényelmesebb,…..
IDDQD Eladó egy konténer 2011.02.08 11:07:00
22500 ausztrál dollár, vagyis 4,5 millió forint az ára (az első menetben nem volt rá jelentkező az Ebayen), plusz egy ekkora csomag postaköltsége Ausztráliából. Így néz ki:                            A cuccot a…..
panicradio 2011.02.09 09:00:44
@exter69: ugyanúgy ahogy angolul ;)
(nem megsértődni) :P
Drága olvasók!Sosem gondoltuk volna, de eljutottunk odáig, hogy a blogunk már több, mint tizedannyit élt, mint Ádám meg én: csak augusztusban leszünk harminc évesek, az Appleblog viszont már ma átlépte a hármat. Felnőtt a kölök!A sztorit már többször leírtuk, de azért nagy…..
Tudtuk, hogy eljön ez a nap, de eddig nem szólhattunk róla. A blog.hu elkészítette valamennyi blog mobilverzióját, vagyis ezentúl útközben is gyorsan tudtok elérni, egy gombnyomással megoszthatjátok a kontentot, kommentelhettek, olvashattok, képeket nézegethettek.Örvendünk,…..
Évzáróként kirakom ide is az Indexre készült videómat az ital káros hatásairól: megittam egy üveg pezsgőt, hogy kiderüljön, mennyivel vezetek, lövök és kötéltáncolok rosszabbul, mint józanul, persze csak videojátékok alatt. Röviden összefoglalva: csak óvatosan! ..
Miközben az okostelefonok piacán óriási robbanás volt 2010 második felében, az iPhone-eladások egyáltalán nem követték ezt a trendet a Morgan Keegan elemzése szerint. Miközben a teljes piac 200 százalékos növekedést ér el évről évre - az előző negyedévben ez 8-10 millió…..
Egy perce jött a sajtóközlemény, amiből megtudtam, hogy november 29-én indul meg a Vodafone-nál az iPhone 4 forgalmazása. Azon túl, hogy a közlemény leírja mindazt, amit már eddig is tudtunk a készülék kijelzőjéről, kamerájáról, az iOS-ről és az App Store-ról, nem derül ki…..
A rendeletben meghatározott egyösszegű kifizetés miatt már nagyon várták a múlt hét pénteket a nyugdíjasok. A számok láttán azonban többen azt hitték, hogy ez a kész átverés!Egyik olvasónk azt írta, hogy 94 ezer forint a nyugdíja és most kapott mellé 568 forint/hó…..
panicradio 2010.11.15 14:14:44
@cogitus: Eddig nem akartam hozzászólni csak olvastam a kommenteket, de a te írásodra muszáj reagálnom.

1.: "Amíg a mostani nyugdíjas dolgozott, értéket termelt!"
Ez sajnos sose volt igaz, elég ha csak a belső munkanélküliségre gondolok, amikor is a falakon belül támasztották rengetegen a lapátot--> ebből következik, hogy többletértékről is alig beszélhetünk, ugyanis NEM termeltünk gazdaságosan. Ha pedig Te is tisztában lennél a legelemibb közgazdasági tétellel, márpedig, hogy addig nyújtózz amíg a takaród ér, akkor most nem hőzöngenél itt.

2. Nem tájékoztattak félre senkit, csak ugye az ember feltételezné, hogy aki nyugdíjas az már betöltötte a nyugdíjhoz szükséges kort, amiből az következik, hogy már vagy ingyenesen utazik vagy hamarosan fog. Szegény nyugdíjas, aki elment 50 évesen nyugdíjba azt nagyon sajnálom, hogy még 15 évet várnia kell, hogy ingyen utazzon (gondolom Te is ilyen vagy), de addig is nyugdíjas jeggyel féláron utazhat...

3. Mielőtt hozzászólsz gondold végig ki fizeti jelenleg a nyugdíjad, mennyi a ténylegesen a versenyszférában dolgozó (a közszféra béreit is ugye a versenyszférában dolgozók adójából fizetik), akikről a te siránkozásod miatt húzzák le az újabb és újabb bőrt.

Kicsit gondolkodj, és örülj annak, hogy neked még van nyugdíjad mert NEKÜNK már nem lesz. Pedig mi már valóban ÉRTÉKET teremtünk és nem a lapátot támasztjuk a falakon belül.
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
panicradio 2010.11.08 19:28:18
Appleblog Nem lesz hétcolos iPad 2010.10.19 16:44:00
Sok érdekesség elhangzott a negyedéves eredmények ismertetésekor, sokan abba kapaszkodtak bele, hogy a tervezett 4,9 millióval szemben csak 4,1 millió iPadet adott el az elmúlt három hónapban az Apple. Hogy ez mennyire csak a gyártási nehézségekre vezethető vissza, azt bizonyítja,…..
Pár hónappal ezelőtt már pletykáltak róla, aztán végül nem mutatták be, sőt, így jobban belegondolva már évek óta megy a találgatás a jelenleginél kisebb MacBookról, és most megint. A Digitimes szerint ugyanis még 2010-ben, tehát legjobb tudomásom szerint idén piacra kerül…..
panicradio 2010.09.26 10:29:54
A T-Mobile nemrég közzétette az árait, ami sokakat meglepett, hiszen magasabb árakon kínálják a készüléket, mint az iPhone 3GS-t, és nemzetközi viszonylatban sem mondható éppen alkalmi vételnek a magyar iPhone4 (most összevonva írom, hogy ne kavarjon be a 4-es a sok…..
panicradio 2010.09.23 14:23:27
@LimpiHun: engem az antenna hiba nem nagyon érdekel, ahogy szerintem a többséget se, viszont az ár annál inkább...
panicradio 2010.09.23 16:46:12
@andris|bandis: twitteren írta a T, hogy nem ad hozzá bumpert, tehát feltételezhető, hogy ezek már a javítottak :)
A T-Mobile a premier előtti napon végre közölte az árakat, lássuk, mennyiért vehetünk holnaptól iPhone 4-et:Ezek alapján hűségnyilatkozat nélkül és bármilyen előfizetéssel elvihetjük a telefont, aminek az ára magasabb lett, mint az iPhone 3GS esetében. Míg egy közepes ikonnal,…..
panicradio 2010.09.23 11:44:11
@mcs: Tényleg változott, de azért nem ennyit. 2 éve a 3G-met 29.900-ért vettem, IKON 400-zal, 2 év hűséggel.

Most iPhone 4 a fentebb említett feltételekkel 79.900. A különbség több mint a duplája...

Szóval én a magam részéről még várok.
panicradio 2010.09.23 12:26:23
@antonius_block: azt elfelejtetted megemlíteni, hogy hálózaton belül korlátlanul telefonálhatsz ezért a pénzért.
Minden fronton azt láthatjuk, hogy az Android egyre erősödik, most a comScore jelentése erősítette meg azt, amit mi is érzékelünk: a Google operációs rendszerével kínált telefonok egyre többen vannak. A júliussal lezárult negyedévben legalábbis az látszik, hogy egyetlen…..
Akármennyire is utáljuk egy keynote-on a demókat - amik mindig megelőzik a fontos bejelentéseket -, a legutóbb bemutatott Project Swordtől seggreültünk. Ezzel jelentette be az Apple hivatalosan, hogy mégis támogatja a fordítókkal készült programokat, mert ugyan az ingyenes…..
panicradio 2010.09.15 13:39:56
Aki letöltötte, átkozza a napot, a kettővel ezelőtti generációt ugyanis rendesen két vállra fektette a legújabb operációs rendszer: az iOS 4 ipari hulladékot varázsolt az iPhone 3G-ből, láttam eleget szitkozódni, dühöngeni Ádámot ahhoz, hogy ne legyen kedvem felrakni az új…..
Appleblog Jön a Playboy iPadre 2010.08.16 08:42:00
Maga Hugh Hefner, a Playboy alapítója twittelte ki hogy rövidesen megjelenik a férfimagazin iPades változata, apró módosítással. Ebben a kiadásban ugyanis nem lesznek Playmate-ek, hiszen Steve Jobsnak problémája van a meztelenséggel.Nem is tudom. Elvileg persze egy olyan magazinról van…..
Az első forduló ugye ma hivatalosan is véget ért, akik azon nem indultak, azoknak már a második résszel sem érdemes próbálkozniuk, hiszen a két jó válasszal csak együtt lehet részt venni a sorsoláson, aminek a fődíja egy 16 gigabájtos iPád! Összesen 516 jó válasz érkezett,…..
A NetApplications hónapról-hónapra monitorozza a web forgalmát, és azt figyeli, hogy milyen változások tapasztalhatók az egyes operációs rendszerek piaci részesedésében. Azt eddig is lehetett látni, hogy az iPhone egyre nagyobb tortaszeletet hasít ki magának, és előbb-utóbb eléri…..
panicradio 2010.08.02 10:22:43
panicradio 2010.08.02 11:21:48
@droctor: Persze, de ezek még az oldalt is lenyúlták ;)

Amúgy az "About Us" szekció az, ami az igazi gyöngyszemeket tartalmazza:

"... we have developed several bands of our own, such as 'NOTEBOOK portable computer' , 'NOTEBOOK notebook' , 'MID mobile internet devices' , 'ALLIN ONE all-in-one machine' , 'MOBILE products for mobile phones' , 'liquid crystal' and things like that."

Különösen kiemelném az "and things like that"-et . Itt már szakadtam a röhögéstől. :DDD
Igen stílusosan válaszol az Apple a Foxconn gyárban történtekre, már ha igazak a pletykák. Bár igen kevés realitást látok a dologban, állítólag Cupertinóból jutalékot fizetnének az adott gyártósoron dolgozóknak a késztermék eladása után. Ami miatt hihetetlen a történet, az…..
Gondolom, páran már hallottatok a Jitti nevű ingyenes alkalmazásról, ami tulajdonképpen egy közösségre épülő, okostelefonokra fejlesztett, real-time adatokat mutató forgalomfigyelő rendszer. Többek között iPhone-ra is elkészült a mű egy korai verziója, amit ingyenesen…..