Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luxusbuszslusszkulcs

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legjobb és legrégebbi reality tér vissza a magyar képernyőkre ősszel: az RTL itt nálunk, ebben a posztban jelenti be, hogy újabb évadot forgat a Survivor című túlélőrealityből, amiből 2003-ban és 2004-ben is láthattunk egy-egy évadot. Ezeket annak idején egyszerre forgatta az RTL, ami a…..
Luxusbuszslusszkulcs 2017.01.13 15:48:05
A mai tüntetések lementek. Orbán kapott füttyöt, Vona előre menekül és előrehozott választást emleget, civilek és pártok végre és örömteli módon közösen demonstráltak - sok ezer ember előtt. Gyurcsány beszéde volt a legerőteljesebb, de jól szerepelt Molnár Gyula is. Karácsony Gergely úgy érezte,…..
Luxusbuszslusszkulcs 2016.10.25 17:32:30
Luxusbuszslusszkulcs 2016.10.26 15:31:12
@pamut:
Mi ebben a kérédés? 3x megkérdezed hogy nem ég-e a pofája. Ha azt írná a jeges félelmet okozó -amúgy rettentő ostoba- kérdéseidre hogy "nem" akkor elégedett lennél? :)

Nem baj ha én válaszolok, illetve visszakérdezek?

"1. Orbán azzal kezdik 1956 ünnepét, és az egész magyarság megalázását, hogy az ünnep reggelén előléptetik a III/II-es spicli fideszest.
Fideszkomcsik: Pofátok miért nem ég, he?"
Nem. De a tiétek éghetne rendesen ávós fogrugdosós HGyuszi miatt. Majd ha a III/II-es fideszember is beszédeket mond október 23-án mint miniszterelnök, aztán halála után még szobrot is emelnek neki és könnyezve emlegetik a nevét, majd akkor lesz egálban a két oldal és utána rugaszkodj neki az ilyen erkölcsi magasságoknak. Szóval ballibsikomcsinácik: Pofátok nem ég?

"2. Lábbal tiporjátok az emberek véleményszabadságát, demokrácia "felfüggesztve", Juhászt nem engeditek bemenni a térre.
Fideszkomcsik: Pofátok miért nem ég, he?"
Nem. de Miért is égne? Bemehettek? Be. Ki nem mehetett be? Aki nyíltan bevallotta hogy provokálni akar és tönkre akar tenni egy rendezvényt, az emberek rendezvényét, egy utált ember miatt. Nem, dehogy önző. Csak liberális. Neki ugye mindenhez joga van, csak másoknak nincs joga semmihez. Pl a nyugodt ünnepléshez. Amúgy leírhatod a véleményed (akármekkora ostobaság is)? Le. De pl a Goj motorosokat hány rendezvényre nem engedtétek be? Segítsek guglizni ha már az aranyhalnál is rosszabb memóriád még szelektív is? Nem egy, nem kettő. De akkor természetesen nem bántott a véleményszabadság és a demokrácia hiánya ugye? Ballibsikomcsinácik: Pofátok nem ég ilyeneket bekérdezni úgy hogy sokkal nagyobb szar alakok vagytok, he?

"3. A fideszcsürhe, a gyűlölet-beteg fanatikus orbánzombi üti-vágja-rúgja-leteperi azokat akik fütyülni mernek a hazaáruló beszéde alatt. Mi ez basszátok meg? Mi ez az ősember-tempó bazdmeg?
Mi az hogy véresre veritek az ország egyik legnagyobb történészét és még van pofátok megszólalni??? Pofátok miért nem ég?" "
Ungváry az ország legnagyobb libsije maximum. A ballib csürhe szétver egy pártszékházat, de azért nem ég a pofád? Vagy azért hogy rendőrök (nem sima átlagpolgárok) verik szét a békés idős embereket (mert ugye az igazi hangadók a főnök fizetett emberei, azokat nem lehet viperával ütni meg bezárni napokra) akik egy pártgyűlésre mentek, nem sípoltak, nem süketítettek meg másokat. Akkor hol volt a kurva nagy igazságérzet? Akkor miért nem hiányzott egy balos szarcsimbóknak se a demokrácia? Akkor miért nem diktátoroztatok? Akkor amikor a közmédia (ami mindig is a hatalmon levő párt szócsöve volt, akár tetszik akár nem) mellett a hírtv-t kivéve az összes országos és legnépszerűbb média a baloldal nótáját fütyülte (rtl, tv2, origo, index), akkor miért nem vonyítottatok a sajtószabadság miatt? Pofád nem ég hogy ilyenek fel mersz hozni a baloldal tetteinek ismeretében?

És tudom hogy unalmas az elmúlt8évezés, de sokkal unalmasabb hogy mindig az az oldal ugat aki nincs hatalmon és olyanokért ugat aminek ők 10x-esét is tapsikolva nézték amikor az ő uruk volt hatalmon. Ez az igazán vérlázító pofátlanság.

Mellesleg én személy szerint mindkettőt utálom, a ballib pont akkora ordas szarkupac mint a másik. És bocs de ha a történész úr csak úgy tudja kultúráltan kifejezni a váleményét hogy ősember módra ordít vagy fütyül a fülembe akkor én meg úgy fejezném ki a véleményem hogy pofánverem (hiszen a kedves szót úgysem hallja a saját fütyüléstől). Lehet basztatni másokat szándékosan, primitív módon, de aztán azon hőzöngeni hogy hasonlóan primitív válasz érkezik a nyílt provokációra, az akkora böszmeség amekkorát még Őszödi Szent Ferenc se tudott produkálni.

Remélem akinek maradt még némi agya az véletlenül se fog se a fideszre se erre a detto ugyanolyan -vagy kicsivel még rosszabb- balos hiénacsürhére szavazni. Kár hogy úgy tűnik egyre kevesebb értelmes ember van, vagy elvakult (fizetett) ballibsi szavazó, vagy a nagyvezír alattvalója. Szánalmas idióta mindkettő. Szépnapot.
Biztosan neked is vannak az életedben olyan emberek, akik valamiért izgatják a fantáziádat. Na nem napi szinten, vagy ilyesmi, de időről időre előkerülnek, vagy találkozol velük, és néhány pillanatra eljátszol a gondolattal, hogy mi lenne, ha... Nekem nem sok ilyen van, de azért akad egy-kettő. Úgy…..
Füttyszó, na az nincs a hivatalos videón, csak egy boldog és lelkes, integető, tapsoló, éljenző tömeg. Tiltakozók sincsenek, és feszültség is csak is csak a miniszterelnököt feszült figyelemmel hallgatók tekintetében van...
Luxusbuszslusszkulcs 2016.10.25 16:00:38
@morpho:
itt pontosan ugyanúgy nem volt fütty mint a himnusz alatt...
Rengeteg baja van a közmédiának, szoktunk is ezekkel foglalkozni, de megint sikerült olyat gurítani, amitől a pofánk leszakad. Apróságnak tűnhet, de jellegzetes és fontos jelenségről van szó. Az LMP (egy parlamenti pártról van szó, aminek a véleményét több törvényben rögzített kötelessége…..
Luxusbuszslusszkulcs 2016.10.06 14:55:18
@Yobbágy Fery: Elvtárs meg imádott vezír, ja biztos, álmodban :D A hiperértelmes, bár olvasni sem tudó ballibesek ostoba fröcsögése azért még mindig felvidít. Már csak egy hasonló ostoba fajankó kéne a másik oldalról is hogy kidegyenlített legyen a napom.
Szebeni István fél év után elhagyja a Mokkát, hogy a Tények egyik arca legyen, írja a Blikk. A műsorvezető a lapnak elárulta, hogy örül az új lehetőségnek, hiszen három és fél évig nem vezethetett híradót. "Élveztem, hogy kipróbálhattam magam ebben a műfajban is, szerettem csinálni, de ha őszinte…..