Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ivett álma

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvalósul az álmom Újra itt! 2016.08.11 15:22:59
Sziasztok! Elég régen jelentkeztem már,de csupa jó hírrel szolgálok Nektek most is. :) A Magyarország Szépe 2016-os versenye véget ért,ahol 4. helyezést értem el,nagyon büszke vagyok rá. Kicsit bíztam benne,hogy idén jobban sikerül a verseny, de egyáltalán nem vagyok elcsüggedve hiszen szuper 2…..
Megvalósul az álmom 2016.07.12 09:53:10
Sziasztok! Mint tudjátok jelentkeztem a Magyarország Szépe 2016-os szépségversenyére ahova be is jutottam így részt vehettem a 2 hetes felkészítőtároban, ami még most is javában tart. Sajnos eddig nem tudtam jelentkezni, mert nagyon sok forgatás, fotózás és alverseny zajlott le az első héten. Ami…..
Sziasztok! Tegnap voltam a harmadik kontroll vizsgálaton. Szuper híreim vannak,ugyanis minden rendben és a melleim elfoglalták végleges helyüket. Gyönyörűek,csodásak,imádom őket!!!! Jó tudom.... Sobor doktor arcáról nem ez olvasható le :) De való igaz,hogy ő is elégedett a munkával és épp csak…..
Itt az ígért videó Nektek! :)..
Sziasztok! :) Nagyon sok mesélni valóm van nektek, szuper dolgok történtek velem az elmúlt napokban. Szombaton volt a Magyarország Szépe 2016-os idei válogatója, ahova 930 lányból 230 volt az a szerencsés akit behívtak a Bálnában megrendezett válogatásra. Hosszas várakozás után dőlt el végül,hogy…..
Sziasztok!!! :) Tegnap voltam a második kontroll vizsgálatomon ami szerencsémre remekül sikerült. Nagyon vigyázok magamra, de természetesen az emberben benne van ilyenkor a természetes félsz és a "de mi van ha mégis..." ! Na, ez az ami a félelem ellenére sem következett be. Minden rendben volt,…..
Megvalósul az álmom Kontrollon 2016.06.06 15:44:39
Sziasztok, Egy videóban mondom el most nektek a lényeget a mai kontroll után :) És egy kép is készült rólunk a kontrollon Sobor Doktorral.  Pár nap és újra jelentkezem. Puszi: Ivett  ..
Sziasztok! Otthonról jelentkezem :) Ezt a videót pár napja készítettem, de csak most vettem észre, hogy vázlatba sikerült felmentenem. Na de most élesítettem itt a blogon, máskor ügyesebb leszek! Puszi, Ivett..
Sziasztok! :) Ne haragudjatok, hogy tegnap közvetlen a műtét után nem jelentkeztem, de annyira kába voltam egész nap. Túl vagyok a beavatkozáson, és hatalmas a boldogság, ugyanis kimondhatom végre: Tegnap teljesült az álmom! Már most szuperül érzem magam a bőrömben. Hazudni nem fogok, fáj! Viszont…..
Gondoljatok Rám, hamarosan jelentkezem!..
Még egy videót készítettem nektek, bár rövidek lettek, de remélem örültök neki! :) Nagyon izgulok, szorítsatok!!!..
Túl vagyok a vizsgálatokon és a várakozás közben volt egy kis időm egy rövid videóra Nektek!..
Sziasztok! Ma reggel már a kórházból jelentkezem, ahova a műtét előtti vizsgálatokra jöttem. Nem mondom, hogy nem izgulok. De természetesen elkísért a Szerelmem és Édesanyám is, hogy oldják bennem a feszültséget. Miután megkaptam a felvilágosítást, hogy milyen vizsgálatokat kell elvégezni a műtét…..
Sziasztok! Ma délelőtt voltam a Plasztikai Intézetben műtét előtti konzultáción. Az orvosommal, Dr. Sobor Györggyel egyeztettem az implantátumom pontos méretét és a beavatkozás menetét illetően. Már voltam az intézetben többször is, de még mindig ledöbbenek a látványtól. Annyira gyönyörű minden,…..
Először is engedjétek meg, hogy bemutatkozzam. Szigligeti Ivett vagyok, 20 éves, modell, tanuló. 2014-ben jelentkeztem a „Magyarország Szépe” versenyre. A felkészítő táborban a Miss Beauty Face alversenyen harmadik helyezést értem el. A döntőbe bejutottam a Top 8 közé, majd a verseny után felkértek,…..