Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the0dora

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webisztán Abaqoos a Vaterán 2009.04.27 17:58:00
Már egy ideje lehet az Abaqoos-szal, vagyis a "magyar PayPallal" is használni a Vaterát. Aztán most jött egy sajtóközlemény, ami szerint az első 2000 olyan vaterás eladónak, aki regisztrál a Vatera Abaqoos promócióra, 1000 forintot jóváírnak a befizetéseiből. (OTPdirekt…..
the0dora 2009.04.27 18:46:27
@Pettyes Zebra: A PayPal nincs a Vaterába integrálva. A PayPal Buyer/Seller protection-je sem működik nálunk. És ha az árakat nézzük, akkor a jutalékok kedvezőbbek, mint a PayPalnél.
Márciusban még azt írtam az Abaqoosról, hogy Ugyanakkor az asztali kliens nem túl kényelmes megoldás, főként azoknak, akik több gépet is használnak. Mi van például, ha vendéggépen akarok online fizetni? Tihanyban találkoztam az Abaqoos vezetőjével, Monus Ádámmal, és ő…..
the0dora 2008.10.16 07:59:41
the0dora 2008.10.16 08:37:31
A captcha töréssel kapcsolatban olvastam egy érdekes felmérést/tesztet: www.pdamania.hu/content/12875/ Azokat a captchakat, amiket még értelmesen el lehet olvasni, azt az 520 USD-ért beszerezhető captcha törő is meg tudja fejteni. De azért látszik, hogy azok a szolgáltatások használnak agyon szofisztikált ellenörző szövegeket, ahol a spamküldés ellen próbálnak védekezni. Jól látszik, hogy a PayPal is egy gyakorlatilag 100%-osan törhető captcha-t használ - viszont fraud managementben biztos, hogy ezerszer jobbak, mint a hotmail vagy a yahoo mail. Gondolom úgy védekeznek a PayPalnél és az Abaqoosnál, hogyha brut force támadás ér egy-egy felhasználói fiókot, akkor a rendörségi feljelentéssel párhuzamosan megváltoztatják szerver oldalon a captcha nehézségi szintjét és parkolóra teszik azt a fiókot.
Bár Magyarországon már ugye létezik (létezett?) egy Szilícium-völgy projekt, a Zsámbéki-medencében, ám - hogy is mondjam - nem sokan hisznek benne. Talán elsősorban azért, mert a kaliforniai Szilícium-völgy sikere nem pusztán azzal magyarázható, hogy kedvező (volt) a környezet a…..