Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abcdefghabcdefgh

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
F5 A Hajdú-kálvária margójára 2016.07.29 09:58:01
- Lineth - Szembejött velem a hír, hogy Sarka Kata elköltözött Hajdú Péterrel közös otthonukból. Ahogy telnek a percek és az órák, mindenféle részletek látnak napvilágot a történésekről. Kamionnal ment, vitt mindent, céget és gyerekeket. A bulvár mocska mostantól rájuk ömlik. Azokra az emberekre,…..
Válasszunk Két női politikus... 2016.07.28 03:57:00
Fontos hír, az USAban először lett nő egy nagy párt elnökjelöltje. Sokan arról beszélnek, hogy ez történelem és eredmény. Nem kedvelem Mrs. Clinton-t, és így nem is értek egyet azzal, hogy ez eredmény lenne. De sok szempontból nem igazán kedvelem Széll Bernadettet sem, nem értek vele egyet sok…..
abcdefghabcdefgh 2016.07.29 16:05:56
A német vezetés, tanulva az első világháborús tapasztalatokból, 1939-ben mindenképpen el akarta kerülni kétfrontos háborút. Felismerték, hogy mindaddig nem nyújthatják be az egyértelmű  háborúval fenyegető követeléseiket Lengyelországnak, amíg a Szovjetuniót nem tartják egy szerződéssel távol a…..
abcdefghabcdefgh 2016.06.17 14:27:28
@BircaHang Média szerkesztősége:

A szovjet hatalom több ártatlan orosz embert gyilkolt meg mint a támadó németek.
abcdefghabcdefgh 2016.06.17 14:56:55
@Conchobar:

Milyen tutibiztos forrással szembesítetted a magyar krónikákat, amikor kiderült hogy kitaláltak nem létező csatát? És honnét tudod hogy nem az a tutibiztos forrásod téved/hazudik?
abcdefghabcdefgh 2016.06.17 15:05:09
@Conchobar:

Ezt láttam:

"a magyar krónikák direkt kitaláltak mindenféle sosem létezett csatát a magyar honfoglalás körül"
Identitásom szeletei sorozatomban már kifejtettem, hogy nekem mit jelent a magyarság. Arra még nem került sor, hogy egészen pontosan kifejtsem, hogy számomra mit jelent a baloldaliság, bár ezekről az oldalakról is nyilatkoztam még régebben a Jobbikról és konzervativizmusról szóló gondolataim…..
Olvasom Karácsony Gergő és a PM ötletét a baloldali előválasztásról, és fölmerült bennem pár gondolat. 1: Az előválasztás tőlem mehetne, a háromezret sem sajnálnám odaadni érte amibe sacc/kb kerülne fejenként. 2: Az az előnye is kétségtelenül meg lehetne, hogy a legutóbbi csúfosnál konstruktívabb…..
abcdefghabcdefgh 2016.06.14 15:55:40
@Oxica:

Tapolcán ahol összefogás volt, nyert a Jobbik.
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
Az internetcenzúra bevezetését nem övezte különösebb társadalmi vita, annak kiterjesztése kapcsán pedig már szakmai vita sem igazán alakult ki. Sőt, talán sokan még mindig nem tudják, hogy a hazai internetszolgáltatók blokkolni kötelesek a KEHTA adatbázisban szereplő weboldalakat...
Meg kell hagyni, hogy a magyar politikai életben elég kevés elegáns visszavonulást látni, most azonban rögtön kettő is kijutott belőle. Egy lapon ugyan nehéz említeni, de Schiffer András és Novák Előd esete korántsem szokványos. Az utóbbi kissé elhomályosítja az elsőt, ráadásul nem kifejezetten…..
Délután robbant a hír, miszerint a Jobbikban nem tartóztatják tovább Novák Elődöt, hanem ezzel ellenkezőleg: kirúgják úgy frakcióból, mint a pártból. Novák Előd tehát mostantól lényegesen több szabadidő fölött diszponálhat, mint kirúgása előtt.   Ugyancsak mai hír, hogy megújul a Kurucinfó.…..
Idestova negyedszázada tanítok médiapolitikát, akaratlanul is a vizsgáztató szemével nézem a politikusokat. Vajon hányast adnék nekik? Összesen négyet fedeztem föl, aki értette, átlátta a médiafolyamatokat, és habozás nélkül írnám be neki a jelest. Közülük az egyikben azt méltányolom, hogy…..
Hatalmas pofont kevertek le a választók az MSZP-nek: 9 százalékot kapott a jelöltjük Dunaújvárosban. A szocialisták ocsmányul felrúgták az ellenzéki megállapodást: külön embert indítottak a DK-val szemben, pedig ebben a körzetben a DK joga lett volna adni a közös jelöltet. Újpesten és…..
Talán. Most például rövid történelemórát tartott a Magyar Rádióban, amikor szokásos hajnali monológjában a muszlim világról festett sajátos, képzeletbeli tablót a hallgatósága számára. Ilyen pillanatokban mindig elfog bennünket a kétség, vajon a magyar miniszterelnök megfelelő pályát választott-e…..
Kétségtelenül nem mindennapos, hogy egy parlamenti párt elnöke és frakcióvezetője a ciklus félidejében csak úgy fogja magát, lemond tisztségeiről, mandátumáról, és egyszerűen kivonul a politikából...
A Nemzetiszocialista Német Munkáspárt (NSDAP) propagandája már a kezdetektől fogva végletekben gondolkozott, ellenségekben és hősökben. A totális diktatúráknak annál is inkább szükségük volt ellenségekre, hogy így igazolják azt  a terrort, ami a rendszerük működtetéséhez szükséges volt. A…..
abcdefghabcdefgh 2016.06.01 12:21:32
@exterminador:

wallenberg88051001 legalább idéz ellenőrizhető forrásokat. Sokan ezt elmulasztják.
Az őszödi beszéd tízéves évfordulója van épp, és Gyurcsány szokásához híven megpróbál ismét előremenekülni: napok óta túlmaníros videókkal próbál elébe vágni annak, hogy más magyarázza, értékelje helyette a hazugságbeszédként elhíresült esemény jubileumát, és egyben próbál választ adni a DK legfőbb…..
abcdefghabcdefgh 2016.05.27 10:57:08
@ercsi4:

Tehát nem tudtad cáfolni hogy igazat írtam, ha a jegybank veszteséges, akkor azt az adónkból kipótolják, ha nyereséges akkor nem.
A többi próbálkozásod halandzsa.
abcdefghabcdefgh 2016.05.27 11:14:42
@ercsi4:

Az MSZP-kormány halmozta fel az irdatlan nagy államadósságot, és hagyta felhalmozódni a szintén irdatlan nagy lakossági deviza adósságot, miközben pontosan tudta hogy milyen veszélyes és megvoltak az eszközei a megakadályozására, mégsem akadályozta meg.
abcdefghabcdefgh 2016.05.27 11:38:14
@ercsi4:

Hogyne. Halandzsáztál és mentegetted a baloldali kártevőket.
Itt minálunk mindenki mögött a Soros áll, ráadásul úgy, hogy hoz magával még egy migránst. Megmondta a lázárjános, erre bemutathatatlan topszíkret bizonyítékok is vannak, bibibí. Mert az a legjobb bizonyíték ami láthatatlan. Ezzel szemben a kormánypárti potentátok Sorostól felnyalt pénze nagyon is…..
abcdefghabcdefgh 2016.05.27 09:28:40
@punkfrog:

Pontosan tudják hogy a Soros úgysem kéri vissza, mert annyira nem pitiáner, az nagyban játszik, ezért nem kell visszafizetniük.
abcdefghabcdefgh 2016.05.27 10:31:56
@The Ghost Wolf:

Pontosan ezt mondtam én is. Ez bizonyítja hogy a fideszesek nem rendes nemzeti érzelmű keresztény magyar hazafiak, mert ha azok lennének, a Soros nem pénzelte volna őket.
Hazánk a legtöbb országnál jóval jelentősebb gazdasági haszonhoz jutott az EU-tagságnak köszönhetően, ezt viszont egyáltalán nem tükrözi az emberek unióról alkotott véleménye. Itthon a legnagyobb a szakadék aközött, hogy mennyit profitált a tagságból, és hogy ítélik meg…..
abcdefghabcdefgh 2016.05.19 11:10:52
@Balt:

A Sopron-környéki népszavazás nem anyagi hanem erkölcsi alapon történt.
abcdefghabcdefgh 2016.05.19 11:11:51
@Balt:

Meg etnikum-béliek lányfuttatni.