Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wooden Tiger

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár ez volt a jelenlegi parlamenti ciklus egyik legfontosabb döntése, sokak figyelmét elkerülhette, hogy a járvány leple alatt ezer milliárd forint értékű állami vagyon került át ingyenesen a kormánypárthoz kötődő alapítványokhoz. Ezek vezetőit a jelenlegi kormány nevezte ki, de a kurátorokat egy…..
Wooden Tiger 2022.03.31 22:01:36
@megamovieboy: Mekkora hülye vagy, hogy elhitted a kiskutyus orbán propaganda maszlagját! Globalistáid! Milyen füvet szívsz? Azt meg elfelejtetted leírni, hogy ballibsi, meg hogy gyurcsány!
Olyan hülye vagy, hogy annak örülsz, hogy kirabolják az országot. Gratulálok!
A tanárok, egészségügyi dolgozók meg dögöljenek éhen, mi?
Valódi IQ huszár lehetsz, vagy csak egy szánalmas bérkommentelő, de már nem sokáig...
Wooden Tiger 2022.03.31 22:05:06
@Kampfer: A szánalmas te vagy, mert csak fröcsögni tudtál, de egy épkézláb, értelmes mondatot nem tudtál megfogalmazni! Menjél és nyaljad putyin kutyuskájának a se**ét!
Azt hiszed nem tudjuk, hogy te is egy szánalmas bérkommentelő vagy a sok ezer közül?
Szánalmas!
  Magyarország jelenleg abban a fázisban tart, amikor már elég jól élünk ahhoz, hogy a várható élettartam - a világátlaghoz és a történelem mögöttünk hagyott fejezeteihez képest - viszonylag magas, viszont még messze nem élünk olyan jól, hogy az időskor ne a betegségekről, a jajgatásról és a…..
Wooden Tiger 2018.03.13 07:36:42
Tessék már nekem segíteni: hogyan lehet ezt a világraszóló sikert mérni? Visszatapsolták a kampányt? Megállt Soros, és csak néz maga elé meredten? Hány embert lehetett ezzel behülyíteni? Hányan nem csapják le a telefont, kapcsolnak el, törnek ki spontán üvöltözésben a szlogen láttán? Vagy hogy? (A…..
Wooden Tiger 2018.02.05 23:49:43
@kószák egyike: én is ezen gondolkodtam. Hogyan tudnak tükörbe nézni? Hogyan tudnak lefeküdni aludni? Mit mondanak majd a gyerekeiknek? Hogyan magyarázzák ezt meg majd az unokáknak? Ezt már nem tudják letagadni. Ez örökre rajtuk marad. Szakmailag lenullázták magukat. Ha egyszer eljön a rendszerváltás (orbánváltás) 4-8-12 év múlva, akkor mi lesz velük?
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
Egyre elfogadottabbá válik – de talán mégsem eléggé – hogy nem csak az anorexia nervosa és a bulimia nervosa, de a nem organikus hátterű elhízás is evészavar.  A fogyókúra mára jövedelmező iparággá vált, fogyókúrás termékek és módszerek sokasága ígér könnyű és gyors eredményt. A csoda azonban…..
Az egyik legérdekesebb építkezés a XIII. kerületben zajlik éppen, az UniPark46 elnevezésű projekt attól különleges, hogy panelházból épül egy 86 lakásos társasház...
Végre új belsőjű Ryanair-gépet fogtunk ki, le tudtuk tesztelni a nagy megújulást. Az eddigi vállalhatatlanul rondánál sokkal kulturáltabb lett,  kétségkívül kényelmesebb is, de a legbosszantóbb apróságot megtartották.  Lassan másfél éve közölték az első fotókat a Ryanair új gépbelsőjéről, nekünk…..
Wooden Tiger 2017.05.22 23:11:31
Amióta próbálok spórolósabban élni úgy, hogy közben ne éljek rosszabbul, megtanultam néhány dolgot: mi az, amit könnyebben tudunk nélkülözni és mi az amit nem, mi hiányzik igazán és mi az, ami nem annyira. Megtanultam azt is, hogy néha pénzt költeni az igazán spórolós megoldás. Ez egy hosszú és…..
Wooden Tiger 2017.03.24 10:26:45
@Plumper_: hát azért Magyarországon is többet lehet keresni egy diplomával, mint mondjuk 8 általános nélkül. Szerintem átlagosan magasabb a diplomások bére, mint egy olyané, aki még a 8 általánost se fejezte be. De egyetértek veled, el kell menni tanulni kell és el kell menni nyugatra. :)
Általánosságban... Bár a budapesti villamoshálózat problémáin sokat segítenének az első posztunkban javasolt gyorsítási intézkedések, magának a vonalhálózatnak a fejlesztésével is foglalkozni kell, mert komoly bajok vannak. A legnagyobb gond a belvárosi gerincvonalak (Rákóczi út, Bajcsy-Zsilinszky…..
A nyári grillszezon után a téli időszakban fogy a legtöbb mustár. Nem lehet elképzelni mustár nélkül a sült kolbászt, virslit és sült húsokhoz a pácot. Emellett hajápolásra is javasolják, de kenje a hajára aki akarja, mert mi most azt a mustárt keressük, amibe a házi sült kolbászunkat tunkolhatjuk.…..
Olvasom  a  PISA -felmérések csapnivaló eredménye kapcsán tett roppant elmés nyilatkozatát.  Nagy tapasztalattal rendelkezhet Ön Palkovics úr , mint  Felsőoktatásért Felelős Államtitkár szakirányú végzettséggel...vagy nem.  Igazán nem szeretném fikázni sem a Budapesti Műszaki Egyetem…..
A 250 millió dollárért (72 742 500 000 Ft) meghirdetett ingatlanon van helikopter leszállópálya és csocsó szoba is, és 270 fokos szögben szinte körbe lehet látni a házból...
Manapság nagyon nehéz megfelelő elnevezésű e-mail címet találni magunknak. Pár lehetőséget szeretnék bemutatni azoknak, akik elfogadható e-mail szolgáltatást keresnek, normális névvel, anélkül, hogy fizetniük kelljen.  De melyik a legjobb? Ne felejts el szavazni! ..
Wooden Tiger 2017.01.12 09:37:41
@molnibalage: "fényévekkel használhatatlanabb" LOL! Amikor a szakértő szakért...
Wooden Tiger 2017.01.17 00:10:38
@molnibalage: Mit értesz az alatt, hogy nem lehet strukturálni? Miből gondolod, hogy egyszintű? Miért vicces?

Úgy gondolod, hogy egy több mint 500 milliárd dolláros cég ír egy olyan algoritmust, ami szándékosan összevissza jelölgeti meg a fontos leveleket? Ezt te tényleg komolyan gondolod? Úgy érzed te okosabb vagy annál a több mint 57000 - többségében mérnök - dolgozónál???

RTFM? Volt már?
support.google.com/mail/answer/186543?hl=en
Ja, hogy olvasni fáj? Inkább csípőből szidni valamit, az most a menő, ugye? Ha van véleményed, akkor már menő vagy. De olvasni fáj, kérdezni meg smafu.

Azért mert nem értesz hozzá, attól még nem biztos, hogy használhatatlanabb.
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy te személy szerint nem tudod használni a felületet. Érdekes, mert a 74 éves nagynéném azért még elbánik elég szépen a gmail felületével, de ezek szerint neked ez már a használhatatlan kategória.

Éppen ezért első körben javaslom az alábbi könyvet:
www.amazon.com/Internet-Dummies-John-R-Levine/dp/0764506749
A Társaság a Szabadságjogokért százszor hasznosabb az országnak, mint Németh Szilárd és a többi élősködő fideszes valaha is lesz. Pár éve történt Budapesten, hogy egy külvárosi kerület úgy döntött, minek fenntartani a kerület óvodáinak-iskoláinak külön konyhát, szerencsésebb odaadni egy olyan…..
Van az úgy, hogy a gyerek ott topog a konyhában, hogy éhes, valami meleget enne. Olyan is van, amikor a pasinkkal este ennénk egy jó kis tésztát. És az is van, ha megkívánunk egy egyszerű és gyors kaját.Mindezen alkalmak közös nevezője, hogy GYORSAN VALAMI FINOMAT! Ekkor jöhet a mindent elsöprő…..
Az Otthontérképen értesülhetsz a legújabb kiadó otthonokról! Tudjuk, hogy a lakáskeresés kifejezetten nehéz és embert próbáló feladat, ezért tálcán kínáljuk a legjobb ajánlatokat és a legfrissebb, bérlőre váró otthonokat! ..
Privát Polaroid képeken A cím alapján akár valami vintázs erotikus tartalomra is gondolhatnátok, de semmi ilyesmi (na jó, kicsit az is lesz). Csak érdekes amatőr képek, amikből süt a hetvenes évek. Ajánlom annak, akit szintén kicsit vonz ez az éra, amiről itt a szocialista Magyarországon rútul…..
Wooden Tiger 2016.12.14 12:37:29
@fynndafrail: vagy régen más fényképezőgépek voltak, mint most. próbálj ki egy 70-es évekbeli fényképezőgépet, majd hívasd elő a képet, utána várj néhány évtizedig és a színek hasonlóak lesznek. :)
Szigethalmon működik egy kábeltévé, a PR-Telecom Zrt., akik valamiért úgy döntöttek, hogy hetvenezer előfizetőjüknek ha ennyi nem volt elég a Hír TV-ből, akkor szar ügy, bocs, ők most kiveszik a csomagjukból Simicska Lajos hírtévéjét és majd adnak helyette pornót. Nem mondom, hogy értékét…..
Wooden Tiger 2016.12.07 15:08:06
A napfény és a vízpart nyári élvezete után ősszel sokan szeretünk olyan úti célt választani, ahol a természetet és a kultúrát együtt tudjuk megcsodálni. Erre nagyszerű lehetőséget ad egy-egy kastélylátogatás, ahol számtalan történelmi és kulturális érdekességet is megismerhetünk, a kastélyokat…..
Rendhagyó, versus-cikkel jelentkezem ma. Egy Xiaomi Yi FullHD akciókamerát hasonlítok össze egy 4K Elephone Explorer Pro-val, és hogy legyen egy kis látványvilág is, két timelapse videót készítettem velük, hogy meglássátok a különbségeket. Nagyon érdekes tapasztalatokat szereztem a velük mókolás…..
Alapból rendkívül nehéz az egész menekültválság objektív bemutatása, pláne akkor, ha egyes médiumok a hírek torzításától, sőt, hamisításától sem riadnak vissza, csak azért, hogy még nagyobb pánikot keltsenek. A problémát csak súlyosbítja, ha éppen a közmédia az, amelyik az adófizetők pénzéből követi…..
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
Wooden Tiger 2016.08.31 21:10:13
@Veszélyes vagy, Vasquez!: Ez mekkora okos hozzászólás volt! Jár a keksz! Na akkor gondolkozzunk egy kicsit logikusan. Ha tudod, hogy éppen hol van egy ilyen VÉDA állami pénznyelde totemoszlop, akkor ott biztosan lelassítasz, mert nem szeretnél fizetni, de ettől még nem lesz kevesebb a balesetek száma, mert az országban ~160 helyen lassabban mennek az autósok. Aki viszont nem tudja, hogy éppen ott van egy ilyen VÉDA, akkor az gyorsan hajt, tehát nem éri el a célját az eszköz, mert nem mész lassabban. Persze legközelebb lassabban mész arra, de az meg az ismerős VÉDÁ-k csoportjába tartozik.
Az én tapasztalatom az, hogy a VÉDA előtt és után lelassítanak az autósok 40-45 km/h-ra, utána meg mennek annyival, amennyivel szoktak. Ha már VÉDA: "Több mint 5500 ember sérült meg, vagy vesztette életét az utakon az idei második negyedévben, amely 0,6 százalékkal több az egy évvel korábbinál, sőt magasabb az elmúlt négy év bármely hasonló időszaki értékénél is. Emelkedett maguknak a sérüléssel, vagy halállal végződő balesetek a száma is 1,9 százalékkal - derül ki a KSH friss adataiból."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/meghokkento_adatok_megbuktak_a_szupertraffipaxok.620108.html
Iszak Eszti már nincsen belezúgva teljesen Dobrády Ákosba, mert állítólag Szalai Ádám válogatott focistával kavar. Ez minket alapvetően semmilyen szinten nem kéne, hogy érdekeljen, de a Player kiszúrta, hogy az erről cikket készítő Bors emailben próbálta megszólalásra bírni a labdarúgót, aki…..