Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ibsen

0 bejegyzést írt és 1923 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves, beoltott és oltás nélküli, Ancsa kedvelő és kevésbé kedvelő kitartó VV HV rajongónak! Itt az utolsó JLB, ezúttal a legjobb nem győztessel, Lóbelttel, akinek a nagyinterjúja mellé már most kiteszem a 8milliós számlálót és egy egyszerű ding jelzéssel…..
ibsen 2021.03.20 13:47:42
@VV11Vikcsii: Miért jobb ha egy olyan nyert akit egy ország ismer a tévéből és a csatorna még így futtatja is? Ez mennyire ok dolog? Szerintem semennyire. Bálint szimpi volt egy darabig de szereintem ő is taktikából kezdett el dani felé húzni pedig elég különbözőek. Robi elmondta felesleges vitákba nem megy bele. Egyszer sem mondták neki hogy sunyi még a táblánál sem jelet se kapott csak a végén kettőt. ha valakiknek ennyire szurja a szemét az kibukik előbb utőbb egy jelben de azt sem emiatt kapta. Tény hogy nem volt annyira izgalmas mint egy Bálint de mindent láttunk? Nem. van aki nem szerepelni megy be. Robi nyílván helyezkedett mint mindenki más ez természetes. nagy pofával meg az én vagyok az őszinte nem sokáig lehet bent vinni a játékot. Robival nem biztos hogy barátkoznék az életben de jó volt nézni hogy van valaki aki ért is a mindennapi dolgokhoz és érdekli is és kitartó és nincs leragadva ahol a többség.
ibsen 2021.03.20 14:56:01
@TheLynx70: Mivel az rtl saját gyártású napi sorozatában játszott az.
ibsen 2021.03.20 21:08:55
@VV11Vikcsii: Szerintem fontos. Aki nap mint nap a tévében van azért tud dobni a bentlétén.
Ez a ValóVilág10pwrdbyBB kísérőműsorának a Hvja, csak hogy stílszerűen indítsam a Mercikéről szóló jövést, látást, bukást. Ez az adás más lesz mint a többi, legalábbis Ancsa szerint...
ibsen 2021.03.17 15:49:06
@úgymond olvasó mmkk: Nekem teccik:D A zenére figyelj inkább:)))
ibsen 2021.03.17 18:58:45
@úgymond olvasó mmkk: Pétert nézted igaz?:D

@Thats What She Said!: Szerintem ez csak olyan hobbi nála. Nem tolja magát sehol ezzel. A wikipédián sok érdekes dolgot írtak róla, megnéztem. Sok mindenhez ért.
ibsen 2021.03.17 19:01:42
@naty77: Hát Ramóna nagyon idegesítő volt a SZEL-ban. Fölösleges baromságok, tolta magát előre, mint egy rossz szappanopera, Stohllal együtt csak az elviselhetőbben csinálta. Képzett tévések kellenének nem ilyen picsák már bocsánat. Az Ördög Nórában díjazom hogy a nulláról indult a háttérből és kiforrta magát.
Beste Leben!..
ibsen 2021.03.11 16:18:02
@.Zsu: Ki tudja? Lehet hogy ő volt az asztal a nappaliban, magasságban pont jó volt:D
ibsen 2021.03.11 16:22:08
@.Zsu: Nekem a legnagyobb csalódás nemcsak Renátó miatt (zsák a foltját?), de az egész Mercis uszítás kiveret a biztosítékot nálam. Aljasság volt.
ibsen 2021.03.11 16:26:52
@.Zsu: én nem találtam izgalmasnak ezt a műsorát. annyira vakon voltak végig hogy miért is estek ki sorban arról az oldalról...vagy csak maguknak hazudtak.:)
Hagyományainkhoz híven idén is olvashattok tőlünk egy végső összefoglalót, azaz így láttuk mi a Hogy volt Online magazin súlyos grafomániában és beteges közléskényszerben szenvedő önkéntesei a Való Világ Pávered báj Brigbráder tizedik, dzsudi dzsubileumi évadát. ..
ibsen 2021.03.05 09:52:24
Sziasztok!

Jó volt olvasni az értékeléseket. Most nézem vissza, egyelőre Robi beköltözése óta az adásokat. De lehet a beköltözéstől kéne mert akkor még Amanda is elviselhetőbb volt. Hát épp a kiválasztása után történt adást néztem tegnap este. Szégyen az ikertesójával együtt (Gina). Amit az leművelt a bulikon, meg az összes ordenárésága Renivel szinte kezet is foghatnának. Amandán sokszor látszott hogy szarul estek neki amikor szembesítették velke milyen de nem tudta sokáig hozni ezt a viselkededést szerintem csak azt hitte ezzel lesz valaki bent ha bunkó és pletykás. Fru nekem a lányok közül a legerősebb személyiségben, nem beszél összevissza de valahogy félrement nagyon benézte Renátót szerintem. Mercihez szerintem nem volt rosszindulatú amikor Moh miatt szólt neki de késöbb kijött sajnos. Renátó nekem azóta nem szimpi mióta Bálintnál magyarázta a dupla jelét és a többi részeges arcoskodása amin senki nem háborodott fel igazán. Gina a másik a munkahéten bebizonyította hogy a kisebbség sokszor az amiért utálják őket. Egy bohóc aki nem tudja uralni az érzelmeit és röhogni lehet rajta egy ideig de utána már irritáló. Gábor nekem olyan volt mint egy robot. Benyomod a play gombot és ömlik a szó belőle. Durva hogy vannak ilyen emberek ez tőlem nagyon távol áll. Dani egy suttyó de meglepően választékos és nagyon jól látja a helyzeteket. Virágot is és használta hol így hol úgy. Persze egy érettebb nővel ezt nem tudta volna megtenni. Virág meg asszisztált hozzá szerencsétlen a 18 évével. Merci is karakteres lány neki még ezeket a kislány hangokat is elnézem ami baromi idegesítő tud lenni egyébként. Elvolt, nem egy észkombájn de legalább nem keverte a dolgokat. Moh meg a takarózásai egy idő után unalmas volt. Azt szerette volna hogy a kecske is jóllakjon de a káposzta is megmaradjon, hát ez soha sem fog menni. Ő kb ennyi. Bálintról már írtam, ő volt az a karakter aki a normalitást képviselte emberi volt még a mocsáriakhoz is sokadszorra...de aztán nagyon akart nyerni és ez visszaütött. Robiból keveset mutattak a feladatokon kívül (eddig) azokban jó volt, ő szerintem az életben is keresni fogja a kihívásokat és feltalálja majd magát. Vivi nyert elkönyveltem inkább ő mint Bálint vagy egy Dani. A Top 3-mal se volt bajom, Mercike boldog volt legyen neki ennyi elég. A műsor sajnos nem sokat javult a casting ismét gyenge, az életben vannak jobb arcok is. érdekes a briteknél a BB sokadik szériája megy nálunk kettő adás után megbukott. A VV lehetne jobb és izgalmasabb de baukóék után kezdett ellaposodni. Talán a Vikis volt még nézhető. Az hogy nincs 0-24 es online közvetítés, hogy annyira megszűrik a dolgokat hogy na egy csomó minden kimarad, hogy mindenkiről az unos untalant adják folyamatosan ezzel a néző is elhiszi hogy az illető tényleg csak az amit mutatnak róla. Pihenni kéne a műsornak. Egy online valóságshow lenne jó oda persze szponzorok kellenek és nem tudom mennyire lenne kapós.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak így a VV után, van egy kis újabb rágcsálnivaló az agynak, bármennyire is furcsa kifejezés ez. Jöjjünk, lássunk, bukjunk együtt Danival, VV11Proli úrral, a magyar rap egyetlen olyan jövőbeli sztárjával, aki két sort sem képes megjegyezni, a…..
ibsen 2021.03.02 23:19:07
@.Zsu: Nekem ezek nagyon frissek és újak. Ha úgy alakul és az elmúlt 3 hétig nézem vissza. Kb olyan nekem mintha most látnám őket először illetve amikor sokakat még nem másokat meg már igen csak változtak... Szóval csak hátradőlve lazán tudva ki a nyertes.:))) Daninak nagy szíve van és mindenhol ott a szeme, Bálint is nagyon szerethető. Robiból kb semmit nem látni itt (még). A két vipera hozza a stílusát:D
ibsen 2021.03.02 23:40:50
@.Zsu: Nekem volt egy olyan érzésem hogy Vivi nem olyan hülye amennyire teszi. De sokan beszopták bent.
A jeles alkalomra Péter és Anikó is szabaddá tette magát, így együtt vezetik a finálét, szép lezárást adva azok számára, akik szeretik elemezgetni a két műsorvezető közötti különbségeket, míg VV Puskás Bemindenezett Péter úgy döntött, hogy a mai adásba tényleg mindent belead, és dupla adag mindennel…..
ibsen 2021.03.01 21:16:57
@repuloezustmokus #Piniteam: Nemkem renato akkor lett unszimpi amikor bebaszott és nekiment Virágnak és részegen olyan ordenáré volt hogy na. És a saját csapattársai nem állították le ez is beszédes... Digo sem. Meg a szövegelése milyen jó emberismerő. Ezek az emberek csak tátognak de nem beszélnek.
ibsen 2021.03.01 21:22:38
@repuloezustmokus #Piniteam: Aki nagyon magyarázza hogy ő tudja meg mekkora ész az már gyanús. Frunál meg úgy becsicskult hogy na.
Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt.…..
ibsen 2021.02.27 23:30:09
@Kiégett Hobbynyúl: Azért láttunk már olyat is... Ez a Top 3 normális volt. Robi szerintem tényleg ilyen kár hogy nem volt többet részeg:D
ibsen 2021.02.27 23:35:13
ibsen 2021.02.27 23:41:38
@Kiégett Hobbynyúl: Azt nem láttam, de ha még fussa az érdeklődésből meg nézem:d Jó éjt!
Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó. Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a…..
ibsen 2021.02.27 10:50:18
@Cérnahuszár a naív: :D Mindegy hajrá Róbert!:))
ibsen 2021.02.27 11:11:31
@alma_szósz: Fruék kb mintha ott se lennének a többiek. A szülinapos meg le van sz...va
ibsen 2021.02.27 11:34:49
@Gia: Köszi ezt nem láttam, de jó volt:)
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
ibsen 2021.02.26 11:54:26
@kozi001: A csatornának eddig is lehetősége volt jó feladatokat bedobni a játék során mozgatni a játékosokat nem az első ilyen évad ahol alig vannak jó történések vagy ha van valami tényleg más azt nem adják le.
ibsen 2021.02.26 13:59:57
@MozambikiZombi #teamPini: Valahogy azt érzem Virágnak repül a saller hamarosan ha nem az lesz amit a szívszerelme akar:D Lehet dani lesz a managerje most hogy a faktorba betolták.
Hogy kornyikál a csaj egyébként van róla valami értékelhető videó?
ibsen 2021.02.26 14:08:35
@Silversan: Azt hiszem inkább kihagyom. De ha az RTL-nél ekkora tehetséget látnak benne hadd menjen:D
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
ibsen 2021.02.25 09:43:01
@repuloezustmokus #Piniteam: igen a sportra gondoltam:)
ibsen 2021.02.25 09:52:26
@ilona12: Mindenkiben tudatosult egy ideje hogy mennyi a főnyeremény. Bálint kezdettől fogva ezt nézte. Robi meg praktikus döntést hozott most. És úgy hogy mindketten itt tartanak. Nem jó ha valaki ennyire a pénzen kattog mert ez eddig is visszaütött már.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, neveket most nem sorolnák, mert így is elég nagy szenvedés lesz a tegnapi adásról írni bármit is. Az egészségem helyreállt, ezt így kérdés nélkül is közlöm, mert tisztában vagyok vele, hogy ez mekkora tömegeket foglalkoztat, mint a párbaj…..
ibsen 2021.02.24 15:06:53
@Post Modern Prometheus: Ezek a szavazások mennyire jöttek be eddig?
ibsen 2021.02.24 16:37:09
@Post Modern Prometheus: Köszi. Én nagyon remélem Robi megy vissza a párbajról. Moh nekem nagyon nem ok ezzel a kapcsolattal bent, Bálint ahogy előadta magát látszik, hogy ez az igazi énje. Kíváncsi vagyok ha egy lány írta volna annak is ezt mondja?
Rákanyarodtunk az utolsó hét elnevezésű autópályára, ahol az események drámaian fel fognak pörögni, ígéri nekünk Anikó zöld nejlonzsákba csomagolva. A pörgetést egy bulikával indítjuk, merthogy eddig csak minden másnap volt buli, és egyébként is pontosan 100 napja szagolják egymás láb és gátszagát…..
Állítólag a pesti Gerbeaud cukrászdában a 80-as években a kielégítetlen, tehetős, idős hölgyek pénzért fiatal fiúk szerelmét vásárolhatták meg.    ..
A régi adathordozók esetén mindig ott a nagy kérdőjel, hogy vajon mi van rajtuk. A legtöbbször fel vannak ugyan címkézve a kazetták, szalagok, de huszon- harminc év távlatából már elég nehéz hinni a feliratozásnak. Főleg, ha nem te készítetted, és már nincsen lejátszó hozzá, hogy…..
Sokan szerettétek a VIASAT3 sorozatát, a 200 első randit. A Félixet megformáló Kékesi Gábor után ezúttal a főszereplővel, a Lucát megjelenítő Gáspár Katával beszélgettem, aki épp olyan életörömmel és lelkesedéssel beszélt kollégáiról, ahogy Luca tette a sorozatban. Egy Tóth János epizód…..
ibsen 2019.03.07 07:02:21
@Gillotte: Pápai Erikát ha kérhetném. Elég ritkán ad interjút és nincs most annyira a köztudatban mint korábban és jó volt a sorozatban is.
Mivel ebben az évadban írtam messze a legkevesebbet (meg legszarabbat, de ez már más kérdés) és ez volt az az etap is egyben, amiből a legkevesebbet láttam, nem biztos, hogy a véleményem számít-e, de a hagyomány az hagyomány. Szóval szerintem az évadnak úgy mentek neki, hogy a Radics-Csoki-Krisz…..
ibsen 2019.02.22 21:42:18
@Bruti: Köszi a kis összefoglalóitokat is meg a mostanit is.A casting tényleg szar volt. Hál isten nem láttam a 8-as szériát de nem is bánom. Sokszor fogtam a fejem és senkinek nem adtam volna a főnyereményt. Az utolsó hetet nem is néztem szinte mert már meguntam a játékosok fejét és csak a sok agyonismételt feladat volt terítéken. A párbajt néztem, meg a szombati adást.
Jó lett volna ha itt pár kommentelőt kiraktatok volna mert olyan minősíthetetlen hangnemben kommunikált vagy saját maga szórakoztatására vagy azért mert a másik embernek más véleménye volt.
ibsen 2019.02.22 21:45:10
@csincsilla72: Igen én is így látom. De szerintem a nem kell feltétlen képernyőn lennie annyira nem nagy szám. Peti nekem kicsit színpadias meg túljátszott volt.
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
ibsen 2019.02.19 08:29:19
@0.5 bit: EKG!

Ennyit nem ért az egész ügy szerintem. Roli tisztázta magát, bár esélyes volt arra hogy az egyik megvádolt ő legyen a kefés ügy utánés ebből ő jött ki jól nem Zsu. Azon senki nem akadt ki ennyire itt mert Roli "poénból" eldugta Reni fésüjét.
ibsen 2019.02.19 08:50:21
Nem baj hogy véget ért ez a széria. Persze a megszokott esti összefoglalók hiányoznak de elmúlik majd ez is. Ahhoz képest hogy mennyien mondtuk sokszor hogy egyik sem érdemli meg a pénzt és hogy mennyire szar volt a válogatás mégiscsak voltak jó játékosok vagy szerethető karakterek a játékban. Többen a facebookot említik hogy ott milyen stílusban folyt a kommentelés. Olvasva több játékos é a műsor oldalát ez az oldal sem volt különb, sőt. Elképesztő hogy Rolit mennyire csak pozitívan lehetett itt értékelni mint egy fanclubban és ha valaki mást írt róla az megkapta rendesen. Nincs hibátlan játékos. Roli sem volt az, egyik sem. Zsuról szinte kötelező volt leírni mindig hogy szefós, hogy hülye, meg a többi...Ez gáz. Ő sem egy lángész, volak hülyeségei de mégis valamiért megnyerte. Rolinál úgy érzem ez a taktikai rész túl lett tolva. Még az elején Erával meg Zsuval akart finalista lenni...Az úgymond barátai és szövetségesei is inkább csak azért kellettek hogy az ő helyzete erős maradjon, több vasat tartott a túzben sokszor mást mondott mindenkinek a másikról. Hunor nagyon erőre kapott mellette és ő észre sem vette de a fejére nőtt. Szembesíteni késő volt, párbajra küldeni szerintem nem merte mert az az neki lett volna rossz...Ezt nagyon elcseszte. Greget elnézve hogy ilyen kis százalékkal lett harmadik szerintem foghatja a fejét miért nem küldték ki őt mégegyszer Zsu helyett. Hunor nagyon feljött a végére ebben Roli is benne volt azért. Én nem adtam volna neki a nyereményt egyszerüen azért mert barátság ide vagy oda, párbaj nélkül idáig ellavírozni meghúzódni a másik mögött élvezve azt hogy az viszi el a balhét mindig ő meg röhög a markába... Az úriember meg ugye végképp nem. Adrira akad ki mert elpofázta hogy dugtak, de ő lazán leminősiti a benti lányokat hogy milyenek, de azért használta őket erre arra...Mindamellett hogy Zsu sokszor volt idegesítő és hülye emberibb volt mint a többi vagy legalábbis hogy előrejusson senkit nem használt fel semmire és nem szervezkedett senki ellen cakhogy közelebb kerüljön a pénzhez. Gratulálok neki.
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
ibsen 2019.02.14 10:43:11
ibsen 2019.02.14 10:45:10
@Közbeszéd: Micsoda összeesküvés:-)) Csak Zsut nem dugta meg Gaben pedig ez is benne volt a pakliban. :-)
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
ibsen 2019.02.14 08:46:13
@Cleveland55: VV Attila facebook kedveltsége is a legnagyobb volt pedig akkor még a közösségi média nem volt ennyire erős és befolyással bíró mint manapság. és az ő közönsége sem azok mint Aurelionak vagy Zsunak. De tény sokat számít kit mennyien kedvelnek vagy követnek.
ibsen 2019.02.14 08:53:25
@szánentáli: Köszi hogy belinkelted. Nem tudom hogy ezt Hunorral megbeszélte-e hogy mit gondolt az eddigi játékáról ahogy eddig eljutott és a többi amiket elmondott Dinának tegnap. Mert ha nem akkor lazán kidumálta a háta mögött, és most próbál jó képet vágni ahhoz ami van...
ibsen 2019.02.14 08:55:58
@szánentáli: Azért nézd vissza a tegnapit, tanulságos volt...
Az utolsó hét a villában pont olyan, mint az utolsó hét a suliban. Már minden dolgozat ki lett javítva, aki kétesre állt, az már kikönyörögte, hogy felelhessen a jobb jegyért, matekon, hittanon (katolikus suliba jártam, az Isten szerelmére), magyaron már csak a Mátrix-trilógiát nézzük, egyedül a…..
ibsen 2019.02.12 17:26:22
@MosóMaca: Lemaradtál róla, de elnézést kért Rolitól, igaz Ginu figyelmeztetésére.
ibsen 2019.02.12 18:46:10
@Bekkara: Szerintem a döntőben kéne ott fog víz után kapkodni:D
ibsen 2019.02.12 18:49:09
@Közbeszéd: Nagyon vakon vannak bent. Roliék Adrival voltak elfoglalva ahelyett hogy Gregre figyeltek volna meg a holdudvarára. Nap mint nap láthatták hogy Greg hogy vezeti a két lányt aztán játssza ki egymásnak mindkettőt ő meg röhög a markába és közben majd kettészakad.
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
ibsen 2019.02.12 10:58:19
@Spitzbauer: Ügyes vagy :D
ibsen 2019.02.12 11:21:34
@rostás: Én is osztom. Ráadásul Reni elmondta már kint hogy Roli elmondta mit fog csinálni vele ha visszajön csak épp Zsu jött vissza amire nem számított senki. Ennyire nem látják a bentiek a népszerűséget.
Ha nem dolgoznék ma, akkor megcsinálhattam volna ebből az első képregényem és akár még valami jó is kisülhetett volna belőle, de ahogy Al Bundy szokta mondogatni: az élet nem didibár. A tétényi csürhe finishben van már, Anikó is úgy vezeti fel a történteket, mint aki vagy…..
ibsen 2019.02.09 23:25:14
@Mók_Ica: Lehet mosásban van a többi gönce:)
ibsen 2019.02.09 23:28:12
@Mók_Ica: Rendes lány nem hagy semmit az utolsó pillantra...:)
ibsen 2019.02.09 23:32:30
  Eljött hát az a rész, amelytől az RTL várakozásai szerint a játékosokkal együtt kellene könnyeinkbe fulladnunk, miközben azt hajtogatjuk: „igen, az ilyen pillanatokért volt érdemes eddig szörnyülködve unatkozni, majd a romkocsma homályában sálunkat igazgatva letagadni, hogy…..
ibsen 2019.02.09 12:30:36
@MacákékIcukája: Szerintem Radics kieséséig volt ez az ellenszenv iránta. Nem volt mindenki ellen a Radics féle bagázs csak. Elég sokáig nem került rá a zöld kendő. Az hogy 2-3 ember volt mindig akik tudtak a dolgairól és akiket tudott befolyásolni az elég nagy dolog volt.
ibsen 2019.02.09 12:33:07
@Sanda.Ipse: Elég nagy hülye vagy ha ezt el is hiszed. legalább vennéd a fáradtságot és el is olvasnád azt amit akár az utóbbi 1-2 hétben írtam róla. Másoknak sikerült neked valamiért nem:)
De azt gondolsz amit akarsz.
ibsen 2019.02.09 12:51:35
@Sanda.Ipse: Kösz, rohanok:) Az hogy nem olvasod el amit írok és a régi mantráid erölteted velem kapcsolatban ez nem az én hibám. Roliról is megírtam amit gondolok korábban több negatívat, ez tény. Az hogy Roli fan vagy drukker vagy nem baj, de ne légy kissé szemellenzős.

@MacákékIcukája: A napokban írtam épp, hogy Roli dugta el a kefét Zsu képeinél is bent volt a szobában és Zsu már csak emiatt is gondolta hogy ő lehetett az. Vivi is esélyes volt szerintem, de ő hárított.Mivel taktikázik és nem nagyon nyitott a többiek felé úgy ahogy azok eleve más volt a játéka ez nem tetszett nekik. Neki meg az nem jött be a mit csillámék csináltak.