Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miss pip (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még friss, még meleg, még egyáltalán nem volt időm tesztelni. Egyelőre iderakom a linket, hosszabb értékelés később jön. Úgy értem, napokkal később, időbe telik kitesztelni a sok finomságot, amit hazánk büszkeségei belepakoltak. És most álljon le a munka az országban...
Tegnap az elócskulás miatt összekészített 4 zsáknyi ruhához egy újabb zsákot tömtem meg kihízott nadrágokkal és túl rövid felsőkkel. Utóbbiakból ugyanis kibuggyan az előbbiek szűk derektól felgyűrődő háj, amit bár előszeretettel mutogatnak a lányok szép fővárosunk…..
miss pip (törölt) 2009.04.15 18:29:37
Biztos sokan gondoltak arra az idei Fonogram-díjátadóval kapcsolatban, hogy ugyan mi a rákért adunk díjakat külföldi előadóknak, akik talán még azt sem tudják, hol is van Magyarország, ha meg igen, akkor meg tojnak rá nagy ívben, egy ilyen díjra meg pláne. Minket is foglalkoztatott…..
miss pip (törölt) 2009.02.19 14:48:47
Általános sztrájk FerihegyenNem vagyunk hírblog, de a helyzet megoldásáig ez a post itt is látható marad. Lentebb a BA Zrt közleménye olvasható. A Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) és a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) 2008. december…..
miss pip (törölt) 2008.12.11 03:41:35
Robi kipróbálta milyen embereket szállítani az egyik Volán-társaságnál, de nem jött be neki. Egy hónap után lett elege, amikor nem a jól bejáratott módon lopta meg a cégét, és emiatt a többi sofőr kiközösítette: Már lassan 15 éve dolgozom sofőrként, kezdetben taxiztam…..
miss pip (törölt) 2008.08.29 15:28:20
Zlot,
lehet, hogy tevedek, de en tenyleg ugy latom, hogy nem iteli el. Altalaban csak az erdekli az embereket, hogy menjen a busz, pl ha valaki megprobal fellogni a buszra es a sofor kijelenti, hogy addig nem indul, amig le nem szall, akkor sosem a logost anyazzak, hanem a sofort.

Es valszeg igazad van hogy nem lognak ANNYIAN, de abban biztos vagyok, hogy nem a moral miatt, nem azert mert ciki es megbelyegeznenek, hanem mert mert megoldottak, hogy a logas ne legyen egyszeru es mert megfizetheto az utazas, pl a gyerekeknek ingyenes, a diakoknak piszok olcso (es meg igy is hanyan, de hanyan vannak, akik sportot uznek a logasbol mert az milyen meno)

Saliva kit-re szted miert van szukseg? Mert brutalisan eldurvult a kozlekedes (is) meg altalaban az emberek egymashoz valo viszonya, mert a rengeteg aupair altal nevelt tinedzser nem szokta meg, hogy elofordulhat, h nemet mondanak neki... Ld. meg tinedzserkeselesek...

dlr: nem gondolom, mert erdekes modon a kijaratnal mindenki ujra erint, mert az mar 2-es zona - az exkollegaimrol beszelek, meg buszkek is voltak ra, h milyen ugyesen megsporoltak az egyes zonas travelcardot. Es nem, nem csak bevandorlok, diplomas,ertelmisegi angolok is, es egyikuknek sem jelentett volna akkora ervagast az a par 10 font kulonbseg.

MInezekkel egyutt -szamomra- ez az orszag jelen pillanatban sokkal elhetobb, mint Magyaro., es nem akarom szidni vagy fikazni. Csak elmondani, hogy itt a csilivili nyugaton sem mukodik minden tokeletesen. :)
miss pip (törölt) 2008.08.29 21:17:05
Tegnap délután óta a csapból is az Olimpia folyik, és ez így is marad az elkövetkező 16 napban. Bár véleményem szerint kötelességünk lett volna bojkottálni ezt a jobb sorsra érdemes "sportünnepet", most még sem a Tibeti megszállásról, vagy a kommunista Kína…..
Vagy kabáthoz a gomb? Teljesen mindegy, mivel ezeket a gombokat biztos, hogy nem a kabátra fogjuk varrni gigantikus méretük és furcsa lyukelrendezésük miatt.Ha mégis kedvet kapnál az egyedi gombok felvarrásához, akkor végy egy 9 lyukút és az ABC betűit kihasználva, mondjuk írd le a…..
Belsőség Anyánk hasában, talán 2008.06.15 10:25:00
Ha elég sokáig megyünk rajta, minden út elvezet a tengerhez –indiai zötykölődésünk végén mi is megérkeztünk az óceán partjára. Nyakunkon a nyár, pihenni fogunk tehát kicsit, nem törődünk a lóerőkkel, inkább bevágunk egy jókora sült halat vegyes…..
Lehet nem ér egy külön posztot, de mindegy, egyik kedvenc sorozatunk promótálására minden alkalmat felhasználunk. A New York Daily News jelentette, hogy a marihuana-díler kertvárosi anyuka kalandjai meglehetős változásokon mennek át a negyedik évadra, és mivel a sorozatot nálunk is…..
miss pip (törölt) 2008.05.11 19:57:38