Regisztráció Blogot indítok
Adatok
12zahra12

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A várva várt iskolahét olyan precíz pontossággal érkezett, mint a pécsi 8.52-es intercity. Csak éppen ebben az esetben nem a peronon állunk ünnepi, 110% műszálas blúzunkban, kezünkben virágcsokorral a nagyira várva, hanem rozsdás lánccal a sínekre kötöztek, szájunkat izzadt hereszagú rongyokkal…..
12zahra12 2016.11.04 08:38:05
@Bejni: Nagyon jók a megérzéseid, mert valóban nem ő rakta össze. A "cuki" verse szóról szóra egy dalszöveg:
Farkas Pisti - Nincs arra szó.
Megtalálod a youtubeon.
Kezdjük ott, hogy ez lett volna az a hét, amikor én kiszálltam volna az egész kuplerájból, mert baszki, nem hörcsögnek mentem be, illetve de, de olyannak, ami szépen elvan a kis műanyag kastélyban, és csak akkor szaladgál a mókuskerékben, hogy egy kis rágcsálóügyi képzavarral éljek, amikor ő akar,…..
12zahra12 2016.10.24 09:14:04
@Plüsscukor: Megnézném, de sajnos az oldalra meghívó kell... :( Tudnál nekem küldeni privát üziben egy meghívót? Nagyon megköszönném. :)
12zahra12 2016.10.24 09:38:55
@Plüsscukor: Köszi, köszi! :) Nagyon aranyos vagy! :) Írtam választ! :)
Anikó felül szűziesben, alul iskolás lánykában köszönt minket és most tényleg összeszedetten. Semmi cinizmus. Azzal kezdünk, hogy meghallgatjuk Vivi és Zsolti otthonról érkező üzeneteit. Ennek bevezetéseként még jön egy pár perces, ki is teker majd pénteken típusú dilemma. A jelenetben Soma…..
12zahra12 2016.10.23 07:53:05
@etikette: Teljesen egyetértek. Én is azt látom, hogy a műsorkészítőktől a szereplőkig mindenki unja és kínszenvedve telik minden nap.
Nem volt még széria, amikor ne lett volna kedvencem. Most ez is eljött. Egyiket sem kedvelem és egyiknek sem adnám a fődíjat. Hihetetlen ellenszenves bagázst hoztak össze. Ezek közül egyik sem érdemel egy lyukas garast sem, nemhogy milliókat.
Ugyan Zserbó kiesésének villabéli drmámáját már gyönyörűen lekottázta Bruti májsztró, de még bőven volt kraft az ominózus estében, hogy a keddi adás felében is arról legyen szó. Mondja is Bencur Gyula, hogy a lakók berántották a bulifűnyírót, csak épp nem ketyerészett mindenki azonos fordulatszámon.…..
12zahra12 2016.10.19 16:00:58
@mézescsók: Sokszor én sem értem ezt a nagy Krisztián így a legemberibb meg úgy. Nem papagájkutyázza a nőket, de csicskának nézi ő is őket, csak nem azt a szót használja. De a végeredmény ugyanaz.
Mirci nyuszit sem értem. Másfél hete, amikor a kinek ki hiányzik kör volt az asztalnál, krokodilkönnyeket hullajtott, hogy neki mennyire hiányzik a Manó, akitől a Cayenne-t kapta és hogy mennyire sajnálja, hogy milyen csúnyán viselkedett vele néhanapján. Eltelt két hét. Manó már az októberi köd homályába vész és most azt a palit szopja, aki házicselédnek és spermanyelőgépnek nézi a nőket.
Mindent megelőzően a cirkusszal történő egyeztetések szkeptikusainak egy nagy virtuális pacsi!  Ilyen VALÓban a VILÁGon nincs, hogy egyik napról a másikra rendelkezésre áll egy helyszín. Anikó összeszedetten, kínbájjal az arcán fogad minket, a kameraváltás is egészen jól megy, majd mondd egy olyat,…..
12zahra12 2016.10.15 20:34:59
@SzemFülEs: Nekem nem kell bizonygatnod, hogy Evelin mekkora paraszt. Én csak annyit említettem meg, hogy Mici nem lett más ember 3 nap alatt. Krisztián sem tette helyre mentálisan. Egyszerűen nincs más, akivel beszélhetne. A lányok közül ezért marad a kiközösített Gina. A fiú közül pedig Krisztiánnal alszik. De ennyi. Az évődésük pedig ugyanolyan gyerekes, mint Soma udvarlása. Sőt valamilyen szinten az övék még gázabb, hiszen idősebbek is mint a Petőfi imitátor.
Mici pedig per pillanat azért nem részeg, mert a cirkusz héten nem kaptak alkoholt. De ettől még ő ugyanaz az escort alkesz, aki 3 nappal ezelőtt volt.
Kicsit féltem ettől a résztől, mert már gyerekként sem bírtam a cirkuszt, ráadásul ismét egy kiválasztás utáni csütörtökhöz értünk, ami általában ritkán tartogat többet az ismert tények (kit hívtak ki, melyik kendő merre jár éppen, satöbbi…) bágyadt ismételgetésénél. Végül aztán csak túléltem, mint…..
12zahra12 2016.10.14 22:07:16
@Rémület: A legutolsó két szó ami eszembe jutna Evelinről az a báj és a nőiesség. Nincs mit szépíteni, Evelin egy igazi közönséges trampli.
Gina, aki Zsolti Esküszöm, elmegyek a templomba és gyújtok egy IKEA-s teamécsest azért, hogy többé egy betűt nem kell írni a bábjátékos Lóriról. Cserébe van itt egy elég combos 20 perces adásanyag, ami 2 in 1 a VV8 filléres Jokerének halotti tora és az új játékos, Gina Welcome bulijáról szól. Itt…..
Attila egy ordibálós konfliktussal jelezte, hogy ő is egy lakó, nem egy szobanövény, Tivadar és Lóri a békülés útjára léptek, viszont Tivadarnak Krisztián barátként meghalt, isten nyugosztalja. Vivien pedig tovább tolja a nemi erőszak projektet és Soma akarata ellenére szeretné minden áron magáévá…..
Az összefoglalót Zseri és Tivy évődése nyitja, kellemesen elringatva a lopakodó tragédiát nem sejtő nézőket. (Figyelem! A Trónok harcába illő fordulat megtekintése, illetve e hogyvolt végigolvasása szívbetegeknek, valamint várandós és/vagy kisgyermekes anyáknak nem ajánlott!) A még boldog Zseri…..
12zahra12 2016.09.16 19:46:01
@Komeszka: Én is biztos vagyok abban, hogy Lóri keze van abban, hogy Zseriék babája kinyiffant. Mégpedig azért is, mert Zseri és TIvy között is elkezdődött valami. Lórinak nem kell még egy szerelmespár a villába, ezért szét akarja őket szedni. Már az Evelines akciónak is az volt az egyik célja, hogy Dávid és Evelin ne legyenek egy pár. A szerelmi szálat ő akarja vinni. Most Zseriéket akarta szétszedni.
Száz szónak is egy a vége, Lórinak a keze ebben 100% hogy benne van.
12zahra12 2016.09.16 20:58:29
@kamilla123: Viki egy velejéig gonosz, rosszindulatú nő volt és maradt is. Nem véletlen, hogy a VV után, kint is volt köze lopáshoz, csaláshoz stb. Ő bent sem játszotta meg magát. Ő ilyen geci (hogy a VV8 szlengjével éljek).
Egyébként én pont azért nem kedveltem Vikit, mert ő egyáltalán nem hülye, mégis a velejéig gonosz és szándékosan csesz ki emberekkel, amin ő rendkívül jól szórakozik. Úgy vagyok vele, hogy ha a butaság párosul rosszindulattal, akkor még valahogy belefér, mert hát ugye hülye az illető, de amikor valakinek van esze és ennyire aljas, gonosz, hátbaszúrós, csaló, hazug, az nálam emberileg a béka segge alatt van és ott is marad.
12zahra12 2016.09.17 10:22:59
@Mutyuer: Tudod, én mennyi bántást kaptam suliban és felnőttként is? Rengeteget. Mégsem azt tartom megoldásnak, hogy akkor én is mindenkivel - főleg aki nem is bántott - undok és utálatos legyek és az egyetlen szórakozásom, ha másokkal kibaszhatok. Nem attól lesz valaki erős nő, ha őt korábban bántották, akkor ő is kibaszik mindenkivel. Ez nem erősség, ez épphogy gyengeség. Már csak azért is, mert elvileg Viki nem buta. Tehát érvényesülhetne az eszével is. Ő mégis a rossz utat választotta. Ennek már semmi köze ahhoz, hogy őt valaki a súlya miatt piszkálja.
Reggeli körkapcsolás: mindenki csak néz kifele a bepállott pofájából. Valami ilyesmi lehet a pokol, ha még hozzáadjuk azt az embertelen testszagot, ami abban az ablak nélküli szobában megállhat. Még mielőtt megérkezne a levél, Tivy és Zseraldin Depardieu megbeszélik a cigiskanapén a tegnap estét, a…..
 A pénteki adásban volt minden: násztánc, takarítás, kampánybeszéd, bulika, csókcunami, na és olyan mértékű káromkodás, hogy az és-t, meg a meg-et hamarosan hivatalosan is eltörlik kötőszavaink közül és helyettük a szokásjog alapján kötelező érvényűvé emelik az effel, meg bével, meg gével…..
12zahra12 2016.09.11 08:27:25
@ALOKSAKTRHEE: Ez a sittes Krisztián azért van bent, mert kellett egy börtöntöltelék a műsorba, ha már a Belevaló két műsorvezetője is bűnöző.
Ez a sittes macsó egy igazi lúzer.
1.A bemutatkozó kisfilmjében nagyon szigorúan néz és kijelenti, hogy neki nincs félnivalója, féljenek a többiek mert nekik kell együttélniük vele. Amióta bent van, azóta más sem hallok a szájából, mint tesó, papi meg hasonlók. Egy nulla besatírozva.
2. Amikor az első vita volt bent a takarítással kapcsolatban, akkor ő volt az aki megjegyezte, hogy mi lenne, ha mindenki saját maga után rakna rendet. Két nappal ezelőtt viszont amikor ismét vita volt a takarítással kapcsolatban, kijelentette, hogy ő nem tud takarítani, mert otthon sem szokott.
3. Amikor Zserlandin beköltözött kijelentette, hogy nem alszik vele, mert otthon mit szól az asszony. A másnapi összefoglalóban már arról beszélt, hogy pornózna Micivel.
Ezek szerint a sittes vagy szenilis, vagy szimplán egy bamba macskajancsi. De mondhatnám azt is, amit itt feljebb említett valaki. Egy igazi lófaszjóska.
Attól féltem, hogy a hétfői összefoglalók annyira feleslegesek, mint bukósisakot húzni a motorozó Darth Vaderre, mert gyakorlatilag tegnap már láttuk a mai műsor felét. De aztán csak kialakult, még, ha sokat is kellett rá várni...
12zahra12 2016.09.06 13:30:12
@Cody007: Nem akarlak elkeseríteni, de köpködést a VV4-ben láthattunk először. Bunkó Éva prezentálta. Amit az RTL elbagetellizált azzal, hogy Éva tüsszentett egyet. Magyarán legalizált a prosztó stílust. Aztán a későbbi szériákban a buta, ostoba kurvák követték a nagy előd példáját - a VV6-ban Iza, a VV7-ben Fanni. Nincs új a Nap alatt. A primitívség és a sötétség a 4-es szériában is éppúgy jelen volt mint most, vagy a 6-os, 7-es szériában. Az elkeserítő ebben az egészben, hogy a 4-es, 6-os, 7-es szériában és a mostaniban is a legmocskosabb, legundorítóbb módon a nők viselkednek. Lásd Baukó, Iza, Fanni és most Dinka.
12zahra12 2016.09.06 13:56:01
@Cody007: Valóban, de ott sem a fiú kezdte. Amikor viszonozta a "gesztust", akkor a magáról nagyon sokat képzelő intézetis drogos "modell" már vagy 4-szer leköpte és a teljes családját a halálba kívánta. Dina most ugyanez. Tőle is számíthatunk még egy-két alpári húzásra. Ebben a szériában a bunyót sem tartom kizártnak. Mici is egyszer már majdnem nekiment Somának amikor volt a vitájuk. Kiöntött valamit meg rúgdosott felé. Úgy kellett a többieknek visszafogni őt. Dina és Evelin között is szikrázik a levegő. A most beköltöző Geraldinnak pedig azt a tanácsot adta az apja, hogy nem verekedjen. Szóval lesz itt még balhé. És ismét nem a férfiak részéről....
Hogyaszongya, tegnap beköltöztek nyolcan, és rögvest izomból buliztak is, de ezt mi nem láthattuk, mert akkor ment élőben, és úgy nehezebb, de asszem nem lehetetlen kiblőrözni a szájukból a piát meg a cigit, meg Vivit. Mármint nem a szájukból kellett volna kiblőrözni Vivit, hanem en bloc, mert kis…..
12zahra12 2016.08.29 09:06:23
Sziasztok!Jó reggelt!
Sokan csodálkoznak, hogy ez a Vivi hogy viselkedik. Hát kéremszépen pont úgy, ahogy a VV6 nyertese, az RTL által példának állított Aurelio. Az is bement és az első naptól kezdve letolt gatyával lóbálta a pöcsét, ha kellett ha nem. Hát most itt a női változat. Nem kell csodálkozni. Agyban is kb azon a szinten van a nő, mint az RTL kinevezett pöcshőse.

Nekem is feltűnt, amit
@Zabkása: megemlített. Mici kibeszélte Somát Dinával a halóban, majd 2 perc múlva a teraszon puszilgatta, hogy ő a kistesója. Egy igazi kétszínű nő. Szembe mézesmázas, a hátad mögött meg lehord. Tipikus escort. Szakmai ártalom. A kuncsafttal szemtől szembe kedvesnek kell lenni, aztán a háta mögött mehet az ócsárolás.

Nádai - szerintem borzalmas. A hunyorításai, a maníros beszédstílusa förtelem.
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
12zahra12 2016.05.30 12:42:09
@Neytiri1: Balek akkor volt, amikor Brigi után loholt a részeg tivornyája után. Na akkor volt balek. Ha eladta magát X millióért, akkor meg egyszerűen kiábrándító és az egyik valaha volt legszánalmasabb játékos. A 10 millió elfogy. Gyorsabban mint gondolnád. Utána is kell kenyeret és tápot venni, de a tisztességét örök életre eljátszotta. Nagyon szomorú, ha neked belefér az, hogy koszos X összegért eladod a lelked. Sok mindent elvehetnek az embertől az életben: lakást, állást, vagyontárgyat. De a becsület és a tisztesség nem eladó. Legalábbis szerintem. Főleg nem ribancok ujjazásáért. Mivel a csatorna így is úgy is Gábort akarta nyertesnek, akkor inkább választom azt, hogy leszek 0 forintért második, de azt aki vagyok, vagy amit az életről gondolok, nem adom el. És nagyon remélem, hogy ezt a többség is így gondolja.
12zahra12 2016.05.30 13:31:08
@Neytiri1: Most kb. úgy állítod be, mintha Gergő holnap éhenhalna ha nem fogadta volna el az RTL ajánlatát, holott ez nem így van. Nem hülye, biztosan kapott volna a műsor után állást. Kétlem, hogy éhezni fog vagy éhezett volna az árulópénz nélkül. Nem volt kényszerhelyzetben. Ne szépítsük a dolgot. Hogy kinek mi fér bele és mi nem, az neveltetés kérdése és egyéni döntésé.

@Rémület: A nagy szavakat azért használtam, mert Gergő is azzal operált főleg Brigivel szemben. Ő volt a becsület és a tisztesség megtestesítője. Ő állította be így magát nem én. Ezért is írtam, ha Attila adja el magát pénzért, még el is hiszem, mert gátlástalan karakter volt végig. Gergő épp az ellenkezője. Vagy én néztem másik műsort? Igen, vannak dolgok amik mindent felülírnak. Hogy mondja egy példát - ha egy nő elköltözik egy új városba és ott szűznek állítja be magát a közösségben, aztán kiderül róla, hogy korábbi lakhelyén ő volt a város legnagyobb ribanca, akkor az elég sok mindent felülír. Ezzel megdől a becsülete, a szavahihetősége, az egyenessége és még sorolhatnám. Vannak olyan hazugságok ami után az ember elveszít a másik szemében mindent.
hogyvolt A Farm 2x60 - Gone boy 2016.05.29 10:01:38
Az utolsó előtti adásban két dolog történt, amiről lehet írni. Na jó, három, de abból egy a mai adásra lett időzítve, nekünk csak egy kis ízelítőt mutattak egyelőre. Oké lehet volt négy is, de akkor már nagyon megengedőek vagyunk. Megint Zé van a vártán, remélem nincs semmi baj Anikóéknál a…..
12zahra12 2016.05.29 14:06:19
@Cimili: Elbeszélünk egymás mellett. Majd az élet elintézi. Én nem hiszek a tündérmesékben. Attól én már sokkal több mindent tapasztaltam. De mondom legyen neked igazad. Aztán ha úgy alakul majd folytatjuk a csevejt a jövőben. ;)
12zahra12 2016.05.29 14:47:41
@Őzláb Gida: Ez nem érv, amit felhoztál Gergővel kapcsolatban, mert ennyi erővel, ezt bárkire mondhatnánk. Attilára is, hogy az RTL állította be pszichopatának, de ennél ő jóval jószívűbb. Lásd még a malacokhoz is odabújt tegnap a búcsúzkodáskor. Vagy Cintiára is, hogy mindig azt mutatták, hogy délig alszik, de lehet, hogy délután megcsinálta a feladatát, csak nem láttuk. Nyilván mindenkiből csak egy szeletet kaptunk, nemcsak Gergőből. Kidomborítani pedig azt lehet nyilván ami a játékosra a legjellemzőbb.
Az meg szintén nem érv, hogy Gergő szereti a nőket. Hát Brigi meg a férfiakat. 1-1. Vagy ami miatt Brigi ribanc, ugyanazért Gergő menő? Miért, mert az egyiknek lóg valami a lába között, a másiknak meg nem?
És újra mondom, nem Brigit mentem fel, hanem Gergőt IS elítélem. Nem azért mert lefeküdt Cinitával, hanem azért mert Briginek hónapokig szentbeszédet tartott olyan valamiért, amit ő is elkövetett az első adandó alkalommal.
12zahra12 2016.05.29 15:34:34
@Őzláb Gida: Gergő egészen addig, amíg Brigi ki nem esett, szerelmes volt. A nyomában loholt, csókolgatta a nő részeg tivornyája után is. Sőt a nevezetes affér után arra a kérdésre is hogy mit kezdne a pénzzel Brigivel képzelte el a jövőt. A nő többször hülyét csinált belőle a játékban, de ő mindig megbocsátott. Tartott egy szentbeszédet vagy többet, megsértődött, aztán még a végén ő kért bocsánatot. Ez egészen addig ment, míg Brigi párbajozni nem indult. Onnantól kezdve hangoztatta, hogy magáért játszik, majd mikor Brigi kiesett, attól kezdve mondta, hogy nem szerelmes. Azért ez tény. Nézd vissza. A játékát ő építette a szerelmi szálra, nem a csatorna. Ő Brigivel, jobban mondva a maga által Brigi fölé helyezett erkölcsi nagyságával és a mamlaszságával lavírozott el hónapokig. Aztán a tegnapi előzetes alapján adott a szarnak egy jó nap pofont.
Igazából ahogy írtam én egyiknek sem adnám a fődíjat. Se az álerkölcsös Gergőnek, se a lusta, ribizli Cinitnek, sem a szteroidokra milliókat az ablakon kiszóró Gábornak.
Költsék az állatokra a pénzt. Az állatok csinálták a legnagyobb "showt", viccesek, aranyosak és jó helyre is kerülne a fődíj.
hogyvolt A Farm 2x59 - Unalom 2016.05.28 07:12:57
Elmondjam egy szóban, mi történt a tegnapi adásban? Semmi. Két szóban? Lófasz se'. Mivek az utolsó napokra az RTL láthatóan nyújtja az epizódokat, és mert ezeket már mind én fogom tolni, tömörebb leszek a megszokottnál. Zé nyit, választunk. Nem elnököt, szopót...
12zahra12 2016.05.29 09:05:57
@loholka: "a kis mocskos szájú lusta Cincinnek gratula a győzelemhez / a szerencséhez /"
Számból vetted ki a szót. Leszögezem, hogy nálam jobban senki nem örül annak, hogy pszicho Atiila kiesett, de sajnos a való életben is így szokott lenni, hogy mindig a lusta, ordas nagy ribancoknak van szerencséjük az életben.
Különb elfoglaltságot képzeltem magamnak, annál, minthogy a hulladék másnaposságból reggel 7-kor felriadva Farmot nézzek, de ez van. A hülyeség hatalmának nagy diadala ez. Hálistennek van az előző napi szuperkontentből egy kis maradék, ami felmelegítve is legalább annyira fasza, mint frissibe, mert…..
12zahra12 2016.05.27 12:57:05
@ALOKSAKTWO: Szegény Gergő most szabadult meg Ribrigitől, most megint egy elvált anyát akasztanál a nyakába? Remélem több esze van ennél.
hogyvolt A Farm 2x54 - Freedom 2016.05.22 09:49:56
Egy nappal vagyunk csak túl a Fogom Ezt a Széket És Beleállítom A Tiszteletlen Picsádba Te Rohadík-hupákoláson, meg lehet tenni a téteket, hogy kivel üvöltözik majd ma Attila, akinek egyre inkább foszlányokban lógnak az idegei. Kész szerencse, hogy már csak egy hét van hátra, inklúding a jövő…..
12zahra12 2016.05.22 14:28:03
@sixx: "Attila másnap fel akarja verni a tanyasiakat hajnalban, de rájön, hogy nem ő a főnök, így inkább kimegy a kertbe, és a teheneknek magyaráz. Ha szerkesztői utasításra, ha nem, elég szánalmas."
Nem hiszem el, hogy még egy ilyen rutinos médiás sem vette észre, hogy Attila monológja a tehénnek összevágott baromság volt. A tehénre ugyanis sütött a Nap, míg amikor Attilát mutatták, teljesen borult volt az idő. A két felvétel teljesen más időben készült.
Manipuláció folyik itt a legalsóbb szinteken. És nagyon csodálkozom, hogy ezt tényleg ennyien benyelik.
12zahra12 2016.05.22 16:39:43
@alsophila.grahami: Miért? Szerinted pl. Aurelio kevésbé retardált mint Gábor? Két dologhoz ért: artikulálatlanul ordítani és a farkát pörgetni. És vele megnyerettek egy műsort. Aztán ha kell egy ügyeletes idióta, látod, akkor kéznél van mindig. Az sem zavarja különösebben az RTL klubot, hogy büntetőeljárás van ellene folyamatban.
Attila kezelhetetlen, így nem nyerhet. Gergőt egyértelműen elkezdték lehúzni egy pár napja. Cinti kizárt hogy nyer, így marad Gábor, akármilyen buta.
Isten igazából itt a nyereményt arra kellene költeni, hogy a Farmra bevitt állatok kiheverjék a sok félkegyelműt, akik közé bekényszerítették őket.
Lehet, hogy szívbajosok vagy nyuggerek szerkesztették a tegnapi adást, merthogy konkrétan semmi nem történt benne. Oké, már csak hatan vannak, nem lehet már mit kitalálni, hogy ne a látványos unatkozást bámuljuk, de ez azért már tényleg szánalom. Ezért volt az, hogy jobb híján valóvilágoztak egy…..
12zahra12 2016.05.20 10:27:19
@Chuck Νorris: Én az általad felvázoltakat simán ki is nézem mindegyik résztvevőből.

@ALOKSAKTWO: Ez tipikusan az az eset, hogy mikor úgy érzed, hogy már nincs lejjebb, akkor az RTL ad még a szarnak egy pofont.
Aurelio nem csak nagyképű. Benne is van egy jó nagy adag agresszivitás is. Én még emlékszem, hogy ételt földhöz vágott, egy képet szétvert ököllel, ordítozott az is naphosszat, mert érvelni nem tudott. Amikor a nyereménylakását mutatták be az Fókuszban, akkor a fürdőszoba ajtaja már be volt ütve ököllel. Mert mérges volt. Az is egy olyan agresszív tuskó mint Attila, csak a dühkitörései után vihog kettőt és hozzáteszi, hogy hülyegyerek vagyok és ezzel el van intézve.
A normális ember nem is számít már. Játékos sem lehet sehol, mert unalmas, ha valaki nem kurvanyázik, vagy nem vágja földhöz ami a keze ügyében van.
Szerintem a szerkesztők is belátták, hogy mese nincs, valamit ki kell találni a hajrára, mert unalomba fullad az egész műsor. Ezért egy halom állat érkezett a farmra, ami az unaloműzés mellett, kicsit megdobja cukiság faktort is...
12zahra12 2016.05.18 19:00:18
@ALOKSAKTWO: A csitriknél lehet, hogy így van és a rosszfiú kell nekik, de egy érett nő nem egy önimádó férfira vágyik szerintem.
A pasik többsége viszont idősebb korban sem jut tovább a dokoltázsnál és hosszú comboknál. Még azok a pasik sem, akik maguk nem adnak semmit a külsejükre,140 kiló körül mozognak és otthon tespednek a fotelban. De a cicababákra csorgatják a nyálukat. Na ez a másik, amit nem értek.