Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geminusz Árpád

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frissítve a 2010-es poszt: remélem mindenki tisztában van a KSH 2015-ős jelentésével, hogy pl a nyugdíj 2018, 2019-ig van rendben a mai feltételekkel!? El kell gondolkozni mindenkinek! Kérdezni és kérdezni a képviselőket! Kaptak erre felhatalmazást? Hogy lehet egyetlen tollvonással emberek 100ezreit…..
Geminusz Árpád 2016.05.18 16:51:40
@Katalin Bak: Nagyon igazad van :)

En mar akkor lattam amikor be akart költözni a buda varaba, akkor lett felujitva, mindenkinek vedözacsit kellett felvennie, neki nem :) mikor volt ez? 2000 körül?

uuuuu.. sööt meg kepet akart magarol kirakni

Kis Nemzeti dohanyboltosunk :)

Agyhalal
Geminusz Árpád 2016.05.18 17:08:52
A felszolalasaitokkal semmire se fogtok menni.
Csak penzkidobas.
Penzkidobas mint minden ami otthon van.
Nekem 230.000 volt a nettom bejelentve, rendesen feheren. A felet leszedtek a fizumbol, es semmit se kaptam az orszagtol. Mennyi az bruttoban? 400.000 fölött? Mire vittem 8 ev alatt? semmire, ugyhogy szeva orszagunk

Az a baj, hogy meg a tarsadalomra se lehet bizni az orszagunk sorsat, nepszavazas, mert latjatok mit csinalnak es kire szavaznak?

Nemzeti dohanybolt? Felesleges autopalyamegfigyelörendszerek, fix radarok stb?
Minek a radar amikor a radioban bemondjak hol mernek?
Irrealisan nagy büntetesek fizuhoz kepest stb
Agyhalal

Beszelünk eü-röl? Hat en szerintem mindent privatizalni kellene es atmenni biztositos rendszerbe, ami svajcban is van, es allami korhazakat csökkenteni sokkalta nagyobb bazisra amit el tud tartani a kormany.

A biztositos rendszer itt svajcban ugy müködik, hogy kötelezö, ha törtenik veled vmi, a biztosito veszi at a költseget, mint a kocsinal.

Igy a keztöres lehet 50.000-100.000 vagy mennyi forint, amiböl a privat, kisebb ellatointezetek jol felszerelt eszközökkel, felsö szinten tudnak ellatni a betegeket. Ne haragudj, de a fogaimat allamilag finanszirozott helyen SOHA nem fogom megcsinalni. Inkabb fizetek többet es megyek privatklinikara.
No kb ilyen a biztositos rendszer

Otthon annyi beteg van mint allat. A masik fele meg nem dolgozik, a harmadik meg nyugdijas.

Nehez a semmiböl penzt termelni, igaz, de amig minden kormanyvaltasnal atalakitasok vannak, addig nem fog menni. Most jön az uj kormany, vissza nemzeti dohanybolt... mennyi felesleges logisztika.

pfff

Sok sikert