Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Debreczeni Krisztina

46 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A márciusi újdonságok között bukkant fel az Avon Care rózsaszín magnóliás termékcsaládja. Testápolót, kézkrémet és ajakbalzsamot tartalmaz a kollekció, vagyis a legnépszerűbb hidratáló termékeket alkották meg ebben az illatban. A testápoló táplál és hidratál, segít visszaállítani a bőr puhaságát és…..
Ez az elfogyott termékekről szóló bejegyzés annyiban különbözik az eddigiektől, hogy nagyrészt olyan készítményekről szól, amikről már írtam a blogon. Ez viszont egy szuper alkalom arra hogy kiderüljön, az adott termék valóban annyira bevált, mint az elején, vagy vesztett a varázsából a használat…..
Az 1987-ben megszületett Guerlain Météorites termék, Dominique Szabo, az akkori Guerlain Make-Up Kreatív Igazgató határtalan képzeletéből született. Szeretett volna minden nőt megajándékozni a színtiszta ragyogás élményével, ezekkel a különleges gyöngyöcskékkel. 30 éven keresztül, folyamatosan…..
Év elején egy új kollekcióval rukkolt elő a Max Factor, ami nem más, mint a The Rule Breakers Collection. A hangzatos név mögött 4 termék lapul, amik között van olyan is, ami eddig talán nem is volt megtalálható a drogériák polcain, de legalábbis elég ritka. Hogy mi ez a 4 termék, és érdemes-e…..
Nemrégiben látott napvilágot az a hír, miszerint a marokkói kormány több, mint 200 ezer hektárnyi argánfa ültetését tűzte ki célul. Mi sem bizonyítja jobban az argánolaj töretlen előretörését a kozmetikai piacon, minthogy az egyre növekvő kereslet miatt az őshaza ilyen komoly figyelmet fordít…..
Hogy mit érdemes beszerezni az Yves Rocher kínálatából? Plaisirs Nature termékeket mindenképp! Természetesen bőven akad még jó pár termék az Yves Rocher-nál, amit érdemes megvenni, de itt most azokat mutatom meg, amik engem nagyon megfogtak. Nemrégiben lehetőségem adódott egy nagyobb bevásárlást…..
A januári Avon katalógusban egy megújult termékcsalád jelent meg True néven. Az ezzel a névvel fémjelzett termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy könnyen elérjük a kívánt hatást, minőségi termékeket kapunk, melyek megbízhatóak és hosszan tartóak. Egy szempillaspirál és egy körömlakk család mellet…..
Most, hogy végre úgy tűnik vége a télnek, és bőrünkön érezzük a tavaszi levegő friss fuvallatát. Most, hogy reggelente már nem a nehéz, meleg télikabátot választjuk. Most jött el az ideje annak, hogy előkerüljenek a tavaszi dzsekik! A szövetkabát mellett a trench az, ami…..
Helló, Szépség! blog Téli haul 2017.02.28 14:16:40
Próbálom kerülni a drogériákat, mert ha betérek, biztos hogy elcsábulok és veszek valamit, amire nincs szükségem. De néha sajnos muszáj bemennem és hiába próbálok csak a szükségesekre koncentrálni, rendszeresen elbukok és olyan is landol a kosárban, amivel tele van itthon a fürdőszobaszekrény. Ebben…..
Nehéz dolguk van a cégeknek, amikor azon gondolkoznak, hogy milyen palettát alkossanak. A piacon szinte már mindenféle megtalálható, a nude paletták sora pedig végtelen. Azonban van valami, ami mindig nyerő lehet. Ha egy olyan kompakt termékben gondolkoznak, amiben nappali és esti sminkhez is…..
Van egy jó hírem azoknak, akik nem rajonganak a chokerért. 2017-ben szépen lassan eltűnnek a nyakpántok és a hosszú nyakláncok veszik át a helyüket. Nem is akármilyenek. A kifutókon látottak alapján akkor lehetsz igazán divatos, ha minél hosszabb, minél vastagabb darabot választasz. A nagy…..
  Randira készülni mindig izgalmas. Ilyenkor minden hölgy arra törekszik, hogy a legjobb formáját mutassa és már puszta megjelenésével elkápráztassa szíve választottját. Az AVON szakértői most éppen ezért összegyűjtötték azt a hat női praktikát, aminek garantáltan nem tudnak ellenállni a férfiak és…..
Fél éve került ki utoljára ilyen bejegyzés. Ez idő alatt jó sok minden elfogyott nálam, de valahogy mindig az újdonságok kerültek előtérbe, inkább azokról írtam. Most viszont itt egy adag elfogyasztott termék, amiket megmutatok, és azt is megírom, hogy szerintem érdemes-e megvenni őket, én…..
A Secrets d'Essences az Yves Rocher prémium parfümsorozata, aminek tagjai a legkülönlegesebb kivonatokat tartalmazzák, a legfinomabb illatkombinációk, melyek tökéletes harmóniát alkotnak. A sorozat legújabb tagja az Accordic Chic egy olyan kifinomult, elegáns illat, amit érdemes különleges…..
Tavaly ősszel érkezett hozzánk a The Nudes sorozat akkori legújabb tagja, a The Rock Nudes. Ahogy a név is jelzi, a színösszeállítás kicsit kilóg a natúr vonalból, mert a világos árnyalatok mellett merész, fémes, csillámos, glitteres színek is helyet kaptak a palettában. A…..
Szuper újdonsággal indította az évet a The Body Shop, ugyanis megérkezett a Mandulatej & Méz testápoló család! Érzékeny, száraz bőrre alkották meg a kollekciót, de ebben a hideg időben, minden bőrtípus igényli az extra ápolást, így mindenki bátran kipróbálhatja a termékeket. A készítmények…..
Az idei tél nem viccel, ezt a hetet kivéve szinte nappal is tartósan mínuszban van a hőmérséklet. Akármennyire is sietünk haza, akármennyire is próbáljuk minden porcikánkat befedni, hamar átfagyunk, dideregve lépjük át az otthon küszöbét. Ilyenkor nincs is jobb, mint megengedni a vizet és legalább…..
A Pixibox, az első hazai meglepetéscsomag idén ünnepelte 4. születésnapját. Az első kiadás óta megannyi doboz került kiszállításra és több kiadás is napvilágot látott. A hagyományos Pixibox első kistestvére a Pixibag lett, majd a Pure by Pixibox következett. Ez a dobozka natúrkozmetikumokat rejt,…..
Elkezdődött a visszaszámlálás, pár nap múlva itt a Karácsony. Nem tudom te hogy vagy vele, de nálam a december nagyon hamar elszaladt. Én már szerencsére minden ajándékot beszereztem, így csak a hangolódás, készülődés, lazítás maradt hátra. Ebben segít a Yamuna Téli álom doboza is, ami nagyon…..
Most igazán érdemes a Rossmann-ban vásárolni, hiszen az aktuális kedvezmények mellett egy pontgyűjtő akció is zajlik éppen, amivel biztosan találkoztál már. A karácsonyi ajándékokat, a háztartási dolgokat, a szépség- és testápolási termékeket érdemes a hónapban itt megvenni, ugyanis a kedvezményesen…..
Amikor pár évvel ezelőtt a kezembe fogtam az első "fehér" púdert, idegenkedtem tőle. Tartottam attól, hogy majd fehéríteni fog, poros marad a bőröm, vagy esetleg a fényképeken köszön vissza kellemetlenül. Azonban hamar eloszlott minden félelmem, és az első pár használat után megszerettem a színtelen…..
Elérkezett az év utolsó hónapja, a december. A tél első hónapja talán az év legsűrűbb hava, tele élménnyel, eseménnyel, szépséggel, fénnyel és melegséggel. A karácsony közeledtével fénybe borulnak a városok, díszbe öltöztetjük a lakásunkat, és melegség költözik a szívünkbe. Hideg, téli estéken…..
Vannak olyan termékcsaládok, amik folyamatosan megújulnak. Kifejlesztenek belőlük valami újat, valami jobbat, és mivel szeretem az újdonságokat kipróbálni, megmutatni itt a blogon, ezért szinte soha nem veszem újra azt amit már elhasználtam. Ilyen termékcsalád a smink- és az arclemosó is. Nálam ez a…..
Neked mi jut eszedbe, ha azt mondom, hogy ünnepi smink? Nekem a csillogás, a fények, a világos árnyalatok, és persze a vörös rúzs. Én így képzelek el egy karácsonyi sminket. Igen, én már a szentestére készülök, hiszen vasárnap gyújtjuk meg az első gyertyát az adventi koszorún. És az azt követő pár…..
Az utóbbi időben elkezdtem kísérletezni, ami a hajápolást illeti és több újdonságot is kipróbáltam. Köztük volt a Schwarzkopf Essence Ultime legújabb kiadása, a Caviar Hair Renew is. Már a külseje is megnyerő, a sötét lila csomagolás igazán jól mutat a fehér fürdőszoba polcain. Különlegessége…..