Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FlyingPythonTheNew

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011 decemberében a TV2 és a Comment:com indított egy közös formátumpályázatot, azaz becsatlakoztunk a Pro7Sat1 akkor már évek óta működő, egész Európát lefedő műsorötlet-versenyébe, aminek során olyan tévés ötleteket, formátumokat kerestünk, amiket megvalósítva valami…..
FlyingPythonTheNew 2016.12.28 00:09:44
@Kinca68: Ellopják.A szerződésbe le van írva.Ez a dolgozz ingyen level 9999.
A rendező Lovász László hétfőn induló Lakástalkshow című műsorának első vendége Alföldi Róbert lesz, aki nagyon őszintén beszél a műsorban. Mint elmondta azért van szüksége ennyi munkára, hogy feledtesse magával: az élete egyes részein kudarcot vallott. „Hálás vagyok, mert a munkában mindig nagy…..
FlyingPythonTheNew 2016.11.22 12:40:25
@Attilajukkaja: Les Stroudnak hívják azt,akire gondolsz.Az első és egyetlen igazi túlélőshow készítő.
Mármint a Hogyvolt blogot, ahol a Való Világról írt posztok verték ki nála a biztosítékot. Állunk elébe, kedves Tivadar, hadd szóljon...
Azért vagyok ideges ma - több más apró szarság mellett - mert a nyomorult kormánypárti média elérte, hogy kicsit sajnáljam Vona Gábort, akit pedig kurvára nem akartam soha sajnálni. Na jó, vannak olyan élethelyzetek amikor sajnáltam volna egyébként is, de ezeket most hagyjuk, most speciel azért…..
FlyingPythonTheNew 2016.11.03 13:53:48
@FlyingPythonTheNew: Igen,tisztában vagyok az elírásokkal a fenti szövegben.El van törve az ujjam és nem olvastam át figyelmesen a szöveget.Elnézést.
FlyingPythonTheNew 2016.11.03 14:58:02
@pejoratív igazgató: Igen tudom.De volt-e már olyan MO-n,hogy ezt ténylegesen ki is szabták ?
FlyingPythonTheNew 2016.11.03 15:04:59
@Legeslegalja: Nagyon sajnálom,hogy ilyen beszűkült a látásmódod.Szinthez mérten akkor az,amit most Magyarországon csinálnak,az olyan,mint a török megszállás (népességfogyás),a német megszállás (az ország kiárusítása),a kommunisták választásai csalásai (2/3),a szalámi taktika,a kirakat perek,az 1956 utáni menekülés az országból.És mindezt egyetlen párt hajtotta végre 6 év alatt.Van mire büszkének lennetek.
Tegnap az Indexen megírtuk, hogy a magyar köztévé az utóbbi idők egyik legnagyobb üzletét kötötte a BBC-vel, mármint a BBC számára volt az, hiszen anyagköltséggel együtt 378 880 eurót fizetett az MTVA egy rakás tartalomért. Ezért összesen 335 órányi műsort kaptak, melynek nagy részét, mintegy 148…..
A nézettség beesett? Sebaj, majd dugnak, és jobb lesz. Tessék:..
Éppen egy népet, az enkaraiakat indulunk költöztetni, amikor is a kapu eléri a kamaszkorát, és semmi kedve kódolni a hetes ékzárat. Úgyhogy az enkaraiakat szépen elnapoljuk két résszel későbbre. Carter észreveszi, hogy 8 perccel a tárcsázásuk előtt megugrott a kapu…..
1993 februárjában az FBI és az ATF közös akciócsoportja megrohamozott egy farmot, ahol egy David Koresh nevű szektavezér és agymosott emberei tartózkodtak. A Hetedik napi adventista egyház egyik vadhajtásának tekinthető szekta 1955 óta működött a farmon, de 1993-ig nem vádolták őket illegális…..
Nem rasszista, csak az iszlámot, a fanatizmust nem bírja. Mentségére legyen mondva, hogy ő két dologról beszélt a ma reggeli Mokkában - arról, hogy a nyaralása alatt kirabolták, illetve arról a reptérről jött haza, ahol másnap öngyilkos merénylők robbantottak, de Demcsák és Szebeni a török kalandra…..
Power Couples címmel új műsort indítana az RTL, írja a Bors mai száma, hozzátéve, hogy ez a világ egyik legsikeresebb vetélkedője, majd megjegyzik, hogy a formátuma (párok küzdenek egymás ellen), tulajdonképpen ugyanaz, mint a TV2 Drágém, add az életed! című műsoráé, és hát milyen fura, hogy az RTL…..
FlyingPythonTheNew 2016.06.08 15:05:56
@Magentax: Értő olvasás:egyes.Értelmetlen kötözködés,fölösleges politizálás:ötös.
Döntsd el,hogy megbuktál vagy sem.
Ma írtuk meg az Indexen, hogy az MTVA úgy alkudozik az idei Európa-bajnokság közvetítései jogairól a rendezvényszervezőkkel, mintha csak a piacon lenne. Például az UEFA által előírt 500 eurós díj helyett egy magyar fesztiváltól alapból 3 millió forintot kért az EB-meccsek kivetítős közvetítéséért,…..
FlyingPythonTheNew 2016.06.08 10:13:36
@GNDL: Ha valaki "cigánykodik",akkor valami olyan tevékenységet végez,amit a cigányok szoktak ezért ez a kép él szóhasználatban.Szóval a "cigánykodás"= cigány szokás.
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
FlyingPythonTheNew 2016.05.26 10:24:35
@Thomas Dantes: Attól,hogy valamit próbálsz bagatellizálni a probléma még lehet igencsak valós.Ugye,azok a fránya nyilasújhitleristafasisztagestapósok.
FlyingPythonTheNew 2016.05.26 20:06:07
@Atanos: @pamut: @Adrian Mole: @fidesz maszop dk együtt egykutya: Köszönöm ezt a fergeteges műsort srácok. Különösen @fidesz maszop dk együtt egykutya:-nak,aki a legvégére már abba is belekeveredett,hogy éppen mit hazudott.Eskü,legközelbb ha itt lesz,jövök én is.Imádom az ilyen világtalan,bunkó,seggnyaló,gerinctelen...ááá hova soroljam tovább? embereket. :)
FlyingPythonTheNew 2016.05.27 00:07:35
@pamut: Az elején még azt hittem,hogy az átlagos fideszes szintje felett áll (1 IQ),aztán a közepe felé volt az,hogy ilyen fasz nem lehet senki se,a végére meg mikor már eszkalálodott a helyzet már szórakoztatt is. :D Hiába,nem mindenhol ért véget a sötét középkor...
Minden a képen, nem elemezzük, mert minek, a Szulejmán és a Barátok közt országában minek...
FlyingPythonTheNew 2016.05.19 12:12:01
@RTB: A tv-t úgy értelmeztem,mint a sorozatot adó tv,nem pedig mint eszköz,hogy letöltik és valamilyen adathordozóval tv-n nézik meg.Azért az internetező emberek között végzett felmérésnél az az adat,hogy a kitöltök 3 % diák,22 % pedig nyugdíjas elégé érdekes számomra.De teljesen egyetértek veled,nem lehet tökéletes statiszikát csinálni sehogy sem,de ezzel a módszerrel még a jótól is messz van.
Az egyik Los Angeles-i tévénél történt az alábbi eset: élőben, az időjárás-jelentés kellős közepén szóltak rá az éppen képernyőn levő Liberté Chanre, hogy ugyan vegyen már fel magára valamit, mert az a koktélruha, amiben ott parádézik, minden határon túlmegy. Be is adtak neki egy szürke kardigánt,…..
FlyingPythonTheNew 2016.05.17 21:21:03
@Raven1975: Vagy pedig megrendezett volt ? :D
Loius C.K., az amerikai stand-up-világ egyik legfényesebb csillaga, emellett a Lucky Louie és a Louis című sorozatok alkotó/főszereplője idén nyáron olyan közel jön hozzánk, mint még soha: Prágában lesz fellépése, augusztus 22-én. Jegyeket itt lehet venni, holnapól. Hogy miért nem sikerült akkor már…..
Az NBC után a Fox is előállt a farbával, és ők sem húztak semmi radikálisat: a midseasonre gyúr leginkább ez a network tévé is. A három újoncból egy sitcom, kettő dráma, télre/tavaszra marad hat dráma és két komédia, köszönhetően a tavalyelőtt elkezdett, “álljunk át a rövidebb évadokra, így több…..
FlyingPythonTheNew 2016.05.17 15:23:18
@dummdumm: Politika.
Fischer Gábor, a TV2 kábelporfóliójáért felelős igazgatója a siófoki Média Hungary 2016 konferenciáján jelentette be, hogy a TV2 csoport tíz új csatornát fog indítani a közeljövőben. Az Izaura szappanopera, és a Chili gasztrocsatorna mellet többek között egy Zenebutik tévé is indul majd. A…..
  A tegnap esti puccos bejelentést megelőzte egy sokkal szárazabb, zártkörű konferenciahívás, aminek során az NBC a nagy tévés szaklapokat tájékoztatta a terveiről, amik meglepően visszafogottak. Az adó egyébként nem volt szívbajos, és 11 újoncot rendelt be, de az őszi, várhatóan nagyobb elhullást…..
FlyingPythonTheNew 2016.05.17 13:25:10
df