Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valamilyennev

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sétáltatás kapcsán gyakran hallani az érvet, miszerint a kutyák veszélyesek, harapnak, megbízhatatlanok. Aztán, ha jön egy kutyatámadás, máris elkezdik vegzálni azokat, akik sétáltatnak. Pusztán azért, mert ők látszanak. Csakhogy pont nem az ő kutyáik fognak támadni, hanem azok, akiket…..
Hol volt, hol nem volt, másfél évig kibírtuk Balin vírusfertőzés nélkül, pedig nem kimondottan kapkodtunk a védekezéssel. Jó, nem ettünk egy tányérból a balinézekkel, de más turisták és helyiek között azért forogtunk napi rendszerességgel, és időnként a "környékünkön" lettek betegek emberek. Mivel…..
valamilyennev 2021.07.06 09:31:15
Szomorúan tapasztalhatod, hogy nap mint nap újabb hírek érkeznek katalizátorlopásokról. A némi nemesfémet (platinát, ródiumot és palládiumot) tartalmazó alkatrészt pár perc alatt gyerekjáték szinte hangtalanul leszerelni a legtöbb autótípus alól. A katalizátorok lopása egyébként Európa nyugati felén…..
Még nyár végén jelent meg az a rendelet, ami a jövő évi munkaszüneti napok körüli munkarendet szabályozza. Azóta persze mindenki elfelejtette, hogy mi várható a jövő évben e téren, pedig a rendelet alapján ismét jelentős számú hosszú hétvégére számíthatunk a következő évben, amit akár egy jól…..
valamilyennev 2018.11.15 14:16:54
@Kolompár Magneto: abszolút egyetértek
Az emberiség velejárója az örökös újítás, innováció és forradalmasítás. Mindig meg akarunk reformálni valamit. Ha hiányozna belőlünk ez a hajlam, akkor még ma is a Ford T-modell uralná az utakat és nem kísérleteznénk egyedibbnél egyedibb pickup-okkal. San Francisco-ban a postakocsikat egyre inkább…..
Minden, amit a láncról tudni kell... A lánckarbantartás a kerékpárszerelés egyik legvitatottabb kérdése. Nevezhetjük akár vallási kérdésnek is. A lánc élettartama függ a kerékpározás vállfajától (túrázás, montizás), az áttételek megválasztásától, a fogaskerekek elhasználtságától, az időjárástól, a…..
„Hisztizik??? Én biztos fognék egy poharat, és leönteném vízzel!” Bárcsak annyi pénzem lenne, ahányszor ezt és ennek a "jó tanácsnak" a különböző verzióit hallottam! Most elmesélem nektek, milyen volt az, amikor az ovisom képen öntött egy pohár vízzel. Igen: ő engem. Az ovisom úgy 20 hónapos kora…..
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
valamilyennev 2018.05.15 18:43:25
@levente11: Ezek szerint ez a szándékos belassulás nem csak nekem tűnik fel...
  Magyarország jelenleg abban a fázisban tart, amikor már elég jól élünk ahhoz, hogy a várható élettartam - a világátlaghoz és a történelem mögöttünk hagyott fejezeteihez képest - viszonylag magas, viszont még messze nem élünk olyan jól, hogy az időskor ne a betegségekről, a jajgatásról és a…..
Én simán elhiszem, hogy Bochkor Gábornak és Hajdú Péternek már hónapok óta ott motoszkált a fejében az, hogy baszki, essünk neki a bulvár legaljának, a clickbait címadásnak, és a #Bochkor című műsorban figurázzuk ki a jelenséget, kérdezzük meg a vendégeket, hogy mi lehet a cikk tartalma a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror!Először is szeretném ha nevem nem kerülne nyilvánosságra, ugyanis félünk az illetőtöl.Az illetőt V. Erikának hívják, toboroz feketemunkára Németországba idős…..
A Durex az egyik legrégebbi és legismertebb óvszermárka. El is hisszük nekik, ha azt mondják: "nem egyszerűen betartjuk a világszerte érvényes biztonsági előírásokat, de túl is teljesítjük azokat." Mégis kipukkadásteszt ide, vízteszt oda, több romániai - köztük számos magyar nyelvű - lap is…..
valamilyennev 2017.11.07 16:08:51
@stakeholder Manyecs: Hogy micsoda? Küreten az ismi? Lefordítanád magyarra?
A pites, staffordos vonatkozásoknak hála fent vagyok néhány olyan csoportban, amit csak reggeli kávé helyett, vagy épp nagyon ráérő időmben olvasgatok és akkor sem sokáig, a saját nyugalmam érdekében. A helyzet az, hogy a bull-típusú kutyák soha nem látott divatnak örvendenek, és ez amellett, hogy…..
valamilyennev 2017.09.21 09:01:30
@banshee:
Nem szoktam papírt kérni sétáltatáskor.

De megmondhatnád, hogy szerinted hogy kéne viselkedjen egy drive -os pit vagy staff séta alatt.
valamilyennev 2017.09.21 10:26:35
@Vikkus:
Elitista szemlélet...
Kinek kell olyan kutya, AMI csak egy tárgy, és az emberi vágy megtestesítője?
De akkor miről is szól a cikk? Mert nem az "elit " gyilkológépekről az biztos.

További jó szórakozást, én inkább kutyák közé megyek.

Kiléptem
valamilyennev 2017.09.21 10:38:55
@banshee:
Tudok angolul :)
Nincs külön munka- és séta-drive.

Neked is jelzem, nem érdekel tovább a vita, az elitista álarc mögé bújtok
A kedvenc ebédlő helyem egy egyszerű kínai gyorsétterem. A berendezése szokásos, semmi különös, de ami megfizethetetlen, nagyon családias - az árak pedig nyomottak. Nem tudom, hogyan éri meg fenntartani, pláne úgy, hogy mindig ad a kedves és mókás kiszolgáló, aki egyben a tulajdonos, vásárláskor…..
valamilyennev 2017.09.08 15:30:42
@kvadrillio: Vicces, de a kutyák és macskák bolhaellenes szereiben általában fipronil van... Azaz amit írsz, az úgy ahogy van nem állja meg a helyét :))
Sokan nem is gondolják, hogy mennyire sok kalóriát lehet bevinni magvak fogyasztásával. Pedig ezek jelentős része zsír, így már néhány szemmel is túlléphetjük a napi megcélzott zsírbevitelünket. Az alábbi chart azt mutatja, hogy mennyit kell megenni egyes magvakból 100 kcal…..
valamilyennev 2017.07.08 19:58:31
Imádom a palacsintákat. Főleg, ha nem kell velük órákat szüttyögni, és egyszerűen, gyorsan kész vannak.  Az unokatestvérem vegán, így időnként csinálok, illetve kutatok, majd alakítok át olyan recepteket is, melyeket mind ő, mind én ehetünk. Ilyen lett a mostani vegán 3 összetevős palacsintám is.…..
Mindenki hallott már a méregtelenítésről, az biztos. Egyre nehezebb kiigazodni a méregtelenítő biznisszben. Rengeteg cikk jelenik meg ebben az igen népszerű témában. Nem győzök pislogni a napvilágot látott szuperebbnél szuperebb méregtelenítő diéták, kúrák láttán. Millióról olvastam már, pl. igyál…..
A posztba betettem szegény Homár-olvasónk levelét is, de valójában teljesen elég lett volna a fenti kép a webshopon még csodálatos és meggyőző Slimming belt fogyasztó öv helyett a korcs kis szürke gumiszorítót postázó XLO.hu oldalának linkjével. Kedves Homár! Őszintén megmondom, nem tudom hova…..
comment:com Megszűnik a Heti Hetes 2017.02.22 08:38:35
A hírt Para Kovács Imre, a műsor egyik állandó résztvevője közölte kedden este a Facebookon: "Mától hivatalos: végleg megszűnt a Heti Hetes" - írta. A döntés nem lehetett teljesen váratlan, hiszen már eleve kevesebbet rendelt belőle erre az évre az RTL Klub: januárban jelentették be, hogy 40…..
Ha valaki mégis tudna segíteni abban, merre folytassam, megköszönném, mert így nem lehet élni. Bár nehezen tudok távolabbra eljutni már, mert ülni egyáltalán nem, állni és sétálni is csak rövid ideig sikerül. Tisztelt Cím!   Horváth Ildikó vagyok 55 éves. Szeretném…..
Manapság többször kerül szóba a vegánság, mint ahányszor azt a szerencsétlen update gyökeret támadja be valaki mert hülyeséget beszél, na kábé pont úgy hullik le a mindkettőről a szénhidrátcsökkentett morzsa, ahogy a racionális érvek. Szögezzünk le valamit már a legelején. Nem vagyok a karnizmus…..
Már több felmérés is készült a témában, de a legfrissebb kutatás még meglepőbb eredményt hozott: állítólag 5,4 percig tart egy átlagos szeretkezés. Ezúttal Dr. Brendan Zietsch pszichológus vizsgálta 500 pár szexuális szokásait. Nézd meg mennyi volt a leghosszabb és a legrövidebb mért idő, ami…..