Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paνor nocturnus

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Loius C.K., az amerikai stand-up-világ egyik legfényesebb csillaga, emellett a Lucky Louie és a Louis című sorozatok alkotó/főszereplője idén nyáron olyan közel jön hozzánk, mint még soha: Prágában lesz fellépése, augusztus 22-én. Jegyeket itt lehet venni, holnapól. Hogy miért nem sikerült akkor már…..
  A tegnap esti puccos bejelentést megelőzte egy sokkal szárazabb, zártkörű konferenciahívás, aminek során az NBC a nagy tévés szaklapokat tájékoztatta a terveiről, amik meglepően visszafogottak. Az adó egyébként nem volt szívbajos, és 11 újoncot rendelt be, de az őszi, várhatóan nagyobb elhullást…..
Az NBC után a Fox is előállt a farbával, és ők sem húztak semmi radikálisat: a midseasonre gyúr leginkább ez a network tévé is. A három újoncból egy sitcom, kettő dráma, télre/tavaszra marad hat dráma és két komédia, köszönhetően a tavalyelőtt elkezdett, “álljunk át a rövidebb évadokra, így több…..
  Óvatossan! A szomorúság garantált B)..
paνor nocturnus 2016.05.17 14:52:04
@Lilith.Inanna.1:
Lilikém, de rég láttalak errefelé, hiányoztál is, mint egy vekni kenyér az húgycsövembe. Remélem kiadtad már annak az arabniggertúrósfaszokat lecidázó AU-nak az útját. Szegénynek az agyára ment a sok négersperma, teljesen begolyózott. A rendőrség ugyanis már körözi, közszeméremsértés elkövetésének gyanújával.
paνor nocturnus 2016.05.17 14:54:30
@paνor nocturnus: Ámbár, amekkora köcsög, nyilván direkt akarja lecsukatni magát, hogy a kancigányok végleg leamortizálják a már amúgy is rojtosra kúrt seggét.
paνor nocturnus 2016.05.17 18:10:17
@Slepslepárszkyslepárszkisovslepárszkisovics Slepy:
Múltkor visszaolvastam egy évekkel ezelőtti posztot, már akkor is ugyanezekkel a semmitmondó, erőltetett faszságaival szemetelte tele az oldalt. El nem bírom képzelni, hogy valakinek ez legyen a szórakozása; naponta minimum egyszer ideböfögheti, hogy "ezt tutira nem indítom el" meg "nem értem, de nem is akarom".
Van egy sanda gyanúm, hogy bulikban (haha, hogyne) nem ő a nagydumás, órák hosszat regélő arc...
paνor nocturnus 2016.05.17 14:11:04
paνor nocturnus 2016.05.17 14:14:21
@pavor nocturnus: Azt majd' elfelejtettem, hogy egy nárcisztikus fasz is vagyok mindezekmellett, de gondolom ezzel sem árulok el nagy titkot a kedves, jelenlévő Subbalakóknak.
paνor nocturnus 2016.05.17 14:18:21
@pavor nocturnus: Hóhó, lovizás, még mit nem! Úri móka az, nem parasztembernek való. Békekölcsön, az már valami.
Subba A boldogság benned van 2016.05.16 20:10:06
Jóóój, a kis csokis pufigolyó lebenyei, ahogyan külön életet élnek, AWWWWW! ..
paνor nocturnus 2016.05.16 21:50:42
Az egyik Los Angeles-i tévénél történt az alábbi eset: élőben, az időjárás-jelentés kellős közepén szóltak rá az éppen képernyőn levő Liberté Chanre, hogy ugyan vegyen már fel magára valamit, mert az a koktélruha, amiben ott parádézik, minden határon túlmegy. Be is adtak neki egy szürke kardigánt,…..