Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsohàr

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Néplélek 2017.03.09 06:29:00
Írek, lengyelek, románok, magyarok (és persze angolok, meg sok más náció tagjai) élnek egymás mellett Nagy-Britanniában, és mindegyik másképp éli meg a határátkelő létet, másképp gondolkodik életről, hazáról. De hogyan? Ezt próbálja meg körüljárni (és még sok minden mást is) Digger mai posztja...
Dzsohàr 2017.03.09 21:02:16
Vajon meddig gondolják még jó poénnak a médiában, hogy Pataky Attilát kérdezzék az űrkutatás legújabb eredményeiről? A jelek szerint még jó sokáig: az Edda-énekesnek nyilvánvalóan odaát maradt az agya, és a bornírt összeesküvés-elméletei mindig szórakoztatóak ahhoz, hogy megszólaltassák, amikor a…..
Dzsohàr 2017.02.28 19:47:19
@mthrfckr:
Furcsa de én is ezzen gondolkodtam amig ezt a komédiát néztem!
mbemba egy lassan 3 éves kislány édesapja, így jobban megbecsüli szabadidejét, mint mondjuk 10 éve. Sokkal jobban. Hogy posztot írjon, ahhoz sok minden  kell. Roberto Baggióra szívesen szánok félórát, mert ez a zseniális focista sokkal többet adott annál, hogy ennyivel ne adózzak neki. Roberto…..
Olyan ez, mint a friss tengeri szellő egy áporodott szobában. Mint egy hűvös vízpermet a tikkadt arcunkba. Mint egy kilátó, amiből a Föld túloldalára látsz − onnan meg vissza. Fa Nándor 93 nap alatt a saját tervezésű és építésű, Spirit of Hungary nevű hajóján megkerülte a Földet az extrém Vendée…..
Dzsohàr 2017.02.08 19:22:04
Vagy összejön a Momentumosoknak a kellő számú aláírás az olimpia-népszavazásról vagy nem, de az azért meglehetősen gáz, hogy egy egy ekkora kurva nagy város, ahol a kutatások szerint a lakosság kétharmada nem támogatja a magyar rendezést, alig vagy sehogy se fog összejönni 140 ezer nyomorult…..
Dzsohàr 2017.02.04 19:52:34
A múlt pénteken történt olaszországi magyar buszbalesetről rengeteg cikk jelent meg, szinte nincs olyan médium, amely ne foglalkozott volna a tragédiával. Az eset komoly sajtóetikai kérdéseket vet fel, amelyekről Weyer Balázs, a Főszerkesztők Fórumának elnöke, korábbi…..
Az Expanse volt a 2016-os év legjobb sci-fi-je, nem véletlenül írták róla, hogy a Battlestar Galactica és a Trónok harca szerelemgyermeke. Aki eddig kihagyta, és van neki Netflix-előfizetése, álljon neki, este meg jöjjön ide vissza kommentelni, nagyon kíváncsi vagyok, darálva milyen élmény az első…..
V. Pál ügyével többször is foglalkoztam korábbi bejegyzéseimben, a borlopásos-mérgezéses ügynek ugyanis kertészeti vonatkozású vetületei is vannak, a szomorú eset jól világított rá, hogy a vidéki háztáji gazdálkodás lassú kihalásában főszerepet játszanak a gazdák életét megkeserítő terménytolvajok.…..
Mivel idén egyik új sorozatról sem beszéltek annyit, mint a Stranger Thingsről, senkit nem lep meg túlzottan a hír, amit most erősítettek meg hivatalosan is: berendelték a természetfeletti erőkről és az azokkal dacoló kamaszokról szóló sorozat második évadát.  ..
Idén decemberben új hőssel gazdagodik a Star Wars messzi galaxisa. Nem született Jedi lovagnak és nem szól róla prófécia, így Jyn Ersónak, a Zsivány Egyes fő zsiványának nagy utat kell megtennie, hogy a Birodalom ádáz ellenségéből a lázadók hősévé váljon. A szerepet az a…..
Trikorder Stranger Things 2016.08.08 10:35:25
Akár tetszik, akár nem, nagyon úgy tűnik, hogy a retro, a nosztalgia, az újra felmelegített ötletek idejét éljük. Minden film/sorozat/képregény tele van a bennünk élő gyermekre, a nosztalgiára hajlamos felnőttre ható utalásokkal. Ebben a versenyszámban készült már rossz, tűrhető, és olyan alkotás…..
Dzsohàr 2016.08.09 06:26:15
Oké, egy fapados légitársaságtól az ember nem vár extra komfortos utazást, de azért a kánikulában a napon aszalódni nulla információval ellátva, az nagyon nem oké, pláne, hogy számos visszajelzés és saját tapasztalat alapján is teljesen általános jelenség a Wizz Airnél. Ujabb wizzair…..
Most írhatnék arról, hogy Rákosi-féle Magyarországon 1949-ben megrendezett Világifjúsági Találkozó jelmondata szerint: „Fiatalok, egyesüljetek, előre a tartós békéért, a demokráciáért, a népek nemzeti függetlenségéért és egy jobb jövőért!” Ezen a VIT-en résztvevők az akkori propaganda szerint, még…..
Szabadrúgás Hősköltemény 2016.06.18 20:29:30
Éljen sokáig Szergej Karaszjov! Az EB leghülyébb bírója befújt ellenünk (ahogy Belgium ellen is) egy olyan tizenegyest, amit csak alaposan bevodkázva láthatott jogosnak. De ezzel tette lehetővé azt, hogy az új magyar válogatott és a csodálatos szövetségi kapitány valódi hőskölteményt alkossanak a…..
Dzsohàr 2016.06.19 11:40:09
@fideszes Bróker kormány:

Az izlandiak ellen nem is kellett a gyorsaságuk ellenben a fizikumuk! Vicces volt amikor dzsudzsák vagy kleinheisler ugrot fel fejelni a 16-oson belül!
A tegnap esti osztrák portugál mecset eltekintve. A portugálok piszok gyorsak voltak főképp az utolsó 15 percben!
Szerintem minden védekező középpályásrs szükségünk lesz!
Ma kezdődik el, az Upfronts-hét, az a pár nap, melynek során a nagy amerikai tévék bejelentik az őszi műsorrendjüket, és azt, hogy milyen új sorozatokkal/műsorokkal jelentkeznek a 2016/17-s évadban. Illetve nem hivatalosan már vasárnap este elkezdődött az NBC-vel, akik…..