Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebestyén Nikolett

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ha leszámítjuk az alvásidőt, az ingázással, a munkával, a nap mint nap szükségszerűen elvégzendő teendőkkel eltöltött időt az életünkből, a legtöbb embernek nem jut napi egy vagy két óránál több ideje arra, hogy azt csinálja, amit valóban szeretne csinálni, és még akkor sem biztos, hogy van rá…..
Érdekes meglátás. És nagyon igaz! Ugyanis az mlm, (mint multi level marketing, vagyis több szintű értékesítés, hálózatépítés, network marketing, stb.), annyira egyszerű, hogy bárki meg tudja csinálni. Valóban, kortól, nemtől, faji hovatartozástól, képzettségtől, végzettségtől, anyagi szinttől,…..
A mai világban nagyon fontos a több lábon állás. Ha nincs munkahelyed, akkor nagyon nehéz, vagy teljesen lehetetlen újat találni. Ha van munkahelyed, akkor jellemzően nem keresel eleget és örülsz, ha hó végére nullára ki tudod hozni. Bármikor előfordulhat, hogy kihúzzák a lábad alól a talajt,…..
Azzal a céllal alakítottuk meg a Mesterelme Csoport, hogy a pozitívan gondolkodó, sikerorientált embereknek lehetőséget és teret adjon a kiemelkedésre a mindennapok mókuskerekéből. Közös erővel értéket, vagyont és barátságokat teremtsünk a világban, mindeközben személyiségünket fejlesszük és azzá a…..
Pár egyszerű lépésben bemutatjuk Nektek, hogy hogyan tudtok képet beilleszteni saját bejegyzésetekbe. A blog.hu rendszere jelenleg háromféle módot támogat: képbeszúrása a blog.hu-ra töltött képek közül képbeszúrás külső linkről képbeszúrás az Indafotós képeid…..
Amikor én voltam kisgyerek, nekem mindig megmondták, hogy mit kell tennem és hogyan. Ez akkor nem feltétlenül volt rossz, csak már kamasz- és felnőtt koromban éreztem hátrányát, ugyanis igencsak megszenvedtem az egyes döntéshelyzeteket, kínkeservesen nyögtem ki magamból egy-egy döntést. Egyszerűen…..
Nemrégiben egy családi kiránduláson vettünk részt. A vonaton együtt ültünk egy kedves fiatal párral és gyönyörű 2 éves kislányukkal. Egy kerítés mellett zakatoltunk el éppen, és amikor a kislány meglátta, odamutatott. Az anyuka természetesen ebből is értette, mit akart a kislány, de nem akarta…..
Mi kell a gyermekek fejlesztéséhez? Kiderül a következő bejegyzésekből. Ha velem tartasz, kiderül, hogyan tudod leghatékonyabban fejleszteni gyermeked fantáziáját és kreativitását. Megtudhatod, hogyan és milyen szavakkal érdemes bővíteni a szókincsét, és hogyan alakíthatod ki nála már…..