Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R1

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
R1 2006.12.17 23:28:46
intimtanacs.freeblog.hu/ Titanilla "tanácsot" ad. LOL :-) Ez durvább, mint Ancsy-Laci története...
Subba Nem kúrtam hószánon 2006.12.07 18:16:00
Magyarországon az adásba nem, az internetre viszont igenis felkerülő vidóknak hagyománya van Kétmillió Philip emlékezetes hülyekurvázása óta. A Sport1 kevéssé érdekes Motorshow című műsorának felvételéről számrazó alábbi kis részlet is megérdemli a népszerűséget. A…..
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..