Regisztráció Blogot indítok
Adatok
booo!

58 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MagicBoost COVID-2019 Huszadik nap 2020.04.05 16:51:26
Ez a napszámlálás, amit a címben használok nem igazán pontos, amúgy pedig ha jól értelmeztem tegnap volt 1 hónapja, hogy itthon az első beteget regisztrálták. Én akkor még Mexikóban voltam, és csak 9-én értem vissza, teli reményekkel és elszántsággal. Utána pedig minden kártyavárként összeomlott…..
Vagy lehet, hogy már több... 525 fertőzött, 20 halott van eddig Magyarországon. Ma egy kicsit nyomottabban keltem, de minden nap mást dob a gép. Tegnap például energikusan és jókedvűen, majd egy mély ingerültség lett rajtam úrrá, mindenkire elkezdtem haragudni, akinek van munkája, úgy éreztem nem…..
Tegnap olvastam egy elgondolkodtató cikket, és ahogy olvastam nyugalom áradt szét bennem. Teljesen mindegy, hogy mennyire értünk egyet vagy sem a benne írottakkal, erről nem tehetek, hogy így hatott rám. Emiatt a tegnapi napom teljesen máshogy, sokkal pozitívabban alakult, ehhez talán az is…..
Lassan úgy érzem felesleges is minden nap írni.  Tegnap és tegnapelőtt elég súlyos mélyrepüléseim voltak már megint.  Közben persze érzem a hívogató elszámoltatási kényszert, hogy akkor nézzek szembe azzal, mit csináltam jól és rosszul az elmúlt időszakban, és valami magyarázatot találni arra,…..
MagicBoost COVID-2019 Nyolcadik nap 2020.03.27 17:35:03
Azt vettem észre, de ez nem tudom minek tudható be, hogy mostanában valahogy nagyon könnyen és kipihenten ébredek. Egy óriási megkönnyebbülés van bennem, de nem tudom ez mire vonatkozik. Lehet, hogy csak éjszaka nem telepedik rám ez az egész nyomasztás és a reggeli ébredésnél tiszta lappal indulok…..
Másfél hete, pénteken döntöttem úgy, hogy megfogadom, amit mondanak és otthon maradok. Nem okoz nehézséget számomra az otthon maradás, nem feszeget a vágy, hogy kimenjek valahová, nem hiányzik igazából egyelőre semmi, de ez valószínűleg inkább alkalmazkodóképesség és önvédelem, egy hatékony belső…..
MagicBoost COVID-2019 Hetedik nap 2020.03.21 11:41:09
Ma egy kedves Washington-i barátnőm átküldött egy New York Magazine cikket, hogyan öl meg a koronavírus, illetve, hogyan terjeszted öntudatlanul. Igazából számomra nem volt benne új információ, nem tudom mások miért nem, én valahogy átlátom. Ennek alapján mondjuk nem tudsz semmit tenni, valószínűleg…..
Azok közé sorolom magam, akik igenis megfogadták az óvintézkedéseket, és nem csak hangoztatják, gyakorlatilag múlt péntek óta (6 napja) otthon vagyok, leszámítva a tegnapi napot, amikor lejöttem vidékre Monoszlóra autóval.  A házból nem mozdulok ki, egyszer voltam vásárolni, alkoholos…..
Genki Kawamura: Ha a macskák eltűnnének a világból című képtelen történetű könyvét olvastam néhány hónapja. A történet főhősének napjai meg vannak számlálva, felkészületlenül éri, amikor a doktor közli vele, hogy már csak néhány hónapja van hátra. Megjelenik előtte az ördög, és különleges ajánlatot…..
Furcsa egy roadtrip vár rám, azaz két nap már el is telt belőle - először Cancún szállodasorra érkeztem, annak egy viszonylag jobb, azaz régebbi részére, de már ismerős nekem ez az amerikaiak által komfortostra transzformált teljesen átalakított tér, bárhol lehetnél a világon Korfún, vagy St Martin…..
Az első néhány óra a metró felettébb nem hatékony és nem is túl sikeres kiismerésével telik, ami a New Yorki prekoncepciókból kiindulva nem tűnik logikusnak.   Mindenesetre végül megtalálom a szállást, egy végtelenül egyszerű és olcsón tartott szobákból álló ház, a legfelső szoba az enyém, amúgy…..
MagicBoost London - érkezés 2019.06.28 14:23:00
Mondhatnánk London, itt jó minden, jó minőség, jó internet, jó fürdőszoba. De nem, mert minél komplikáltabb országba mész, annál inkább csökken az általad megfizethető szolgáltatások színvonala. Nem olyan vészes egyáltalán, de egyébként lehetne sokkal, de sokkal súlyosabb, ez inkább a hamis,…..
05.20. Fantasztikus nap, túl vagyok rajta, hihetetlen könnyedség, bemegyek a városba és csak élem át percenként az érzést, hogy nincs rajtam ez az egész szörnyű teher, túl vagyok rajta! Elhatározom, hogy kifekszem a Bryant parkba és csak nézek fel az égre, de a füves rész pont lezárva, csak…..
05.19. vasárnap Reggel 6-kor kelek, hajmosás, szárítás, öltözés, félálomban, nem aludtam valami jól, de hálistennek tudtam aludni azért valamennyit, a kábaság jót is tesz, megérkezünk 8:30ra a helyszínre autóval, kávé, croissant, beengednek, a helyszín embere továbbra is gusztustalanul viselkedik…..
MagicBoost Célegyenes 2019.05.17 00:49:00
05.12. Az utolsó előtti vasárnap igazán zordnak ígérkezik és úgy is marad, bemegyünk autóval a városba, hosszú, esős, hideg, nehézkes, de meg kell néznünk a helyszínt, lemérni a dolgokat. Ítéletidőben jövünk-megyünk a Bedford Avenuen, de túléljük nagy nehezen.  05.13. hétfő Célegyenesbe…..
Kicsit tétován vágok neki a városnak újra és újra, egész jó idő van, szóval irány a Bryant Park, néhány telefon, majd szórólapokat ejtek el itt és ott, óvatosan, átgondoltan, mondhatnám sunyin a jó ízlés határain belül. Nyomom, amit kell, azaz nyomnám, de nehezen megy, minden akadályba ütközik, nem…..
Reggel fél5-kor kelek, hogy elmenjünk tornázni, de aztán 6-ra megyünk, de mondjuk ez is elég érdekes élmény.  Délután megyek csak be a városba, egy sufferni lakos bácsi mellémszegődik, akiről kiderül, hogy magyar volt az anyukája, végigbeszélgetjük az egész utat, szintén kiirtott családból…..
Ma két bevetésem van összesen, ráadásul mindegyik inkább csak olyan ismerkedés.  Délelőtt végigvesszük a lehetőségeket, vészforgatókönyv, válságstáb, miegymás, de összességében bizakodó leszek, folytatni kell a küzdelmet, irány a város. A Fulton street felől indítok, fél órás gyaloglással a…..
Egész kellemesen ébredek, most már tényleg átálltam, de a délelőtt reményvesztetten telik, egyrészt otthoni fázás okán, másrészt pedig mert fogalmam sincs, hogy lesz a jelenlegi helyzetből bármilyen eredmény. A feladáson gondolkodom egészen komolyan, ízlelgetem az érzést, átélem, de igazából nem…..
Lassan kikristályosodik, hogy New York és New Jersey határán lakom valamerre, szóval ideje egy kicsit a környéken maradni és átérezni a hely szellemét, így is teszek az első vasárnapomon. Először is a helyi kedvenc kávézómban, gyakorlatilag a világ végén kiderül, hogy van igazi charcoal latte,…..
Eggyel nehezebb menet volt az éjszaka, fura New Yorki hajnal, amit imádok, mert soha nem vagy egyedül, egész Budapest már ébren van és zsong a világhálón csak döntés kérdése, hogy félálomban zombie üzemmódban bekapcsolódsz-e egy pillanatra.Újra a buszon befelé, 11-kor van egy találkozóm Upper East…..
Nem ment annyira nehezen az éjszaka átalvása, egészen este 9-től csak egyszer ébredtem fel olyan fél 3 körül és gondolkodtam el túlzottan már megint, de utána haladtam félálomban fokozatosan a vállalható reggeli idő felé. Nincs kávé sajnos a házban hirtelen, ez súlyos büntetés az élettől,…..
04.25. Bécs Aludni? Minek?Indulás 2:15-kor ismét a bécsi reptérre, hardcore megoldások, amelyeket egyszerűen képtelen vagyok előre látni. Szóval szivacsaggyal ülök itt 6:17kor az út legelején, na majd most talán megtanulom. Három kávén vagyok túl, kettő a benzinkutaknál, egy pedig itt a reptéren,…..
Imádom a reptéri sprinteket és ezúttal Amsterdamban lehetőségem nyílik az A terminálról átrohanni az F-re, még nem jártam így, szinte egyszerre a reptér két végében, és tényleg lenyűgöző, hogy fél óra elteltével is még futok a mozgójárdákon. Az automata útlevélellenőrző belassítja még jobban a…..
MagicBoost Tengerparti élet 2019.01.21 08:43:30
A szombat ugyebár speciális nap itt Tel Avivban, péntek délután csapódnak a redőnyök és zár be minden, de igazából kicsit városrészfüggő is, mert a tengerpart környékén rengeteg bár nyitva és hatalmas társaságok üldögélnek és iszogatnak, szórakoznak.  Reggel fogom magam és kimegyek futni a…..