Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szamuráj

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online bevásárlás az egyik legnagyobb vívmány a konzumálás történetében. Nincs tülekedés, nincs hétvégi feszkó, nincs impulzusvásárlás és ráadásul a cipekedést is meg lehet úszni, ami ugye egy család havi bevásárlásánál már jelentős anyagmozgatással járó feladat. Ha utóbbi nem része egyes…..
 A magyarországi 13,3 százalékos inaktivitási ráta viszont hatalmas, ennél a vizsgált európai államok közül egyedül csak az olasz adat a magasabb (ez 15,3 százalék).  Forrás:Pénzcentrum Rendszeresen olvasom a Pénzcentrum oldalát, hisz egy olyan szakmát tudnak elképesztően egyszerűen…..
Vásárlóként elvárom, hogy a webáruház ingyen szállítson, a futárszolgálat időben és épségben szállítsa a cuccot. Ez a minimum...
Szamuráj 2017.12.21 16:25:11
@ételizésítő: Te valami király vagy? A futár amikor elköszön és hátat fordít neked, ott véget ér a tranzakció. Tudod: "a pénztártól való távozás után..."
Nem mellesleg a bizonyítási kényszer is rajtad van.

De ennél jobban érdekel engem: Ugye, évente csak kétszer jársz el otthonról és soha nem mész kétszer ugyanoda?
Szamuráj 2017.12.21 21:12:19
@ételizésítő: Ízlések és pofonok... Anyám 70 éves :D
És abban különbözik a tiédtől, hogy 5-6 éves koromtól rendszeresen elvitt étterembe, megtanított késsel - villával enni, meg viselkedni. Akkor ezt úgy mondtuk: volt gyerekszobám... :)

Ja! Akkor a társadalmi szerződésnek is más neve volt: "illem"

Mondtam én, hogy nem fogod érteni. Hiányoznak az alapok. :(
Szamuráj 2017.12.24 15:31:46
@ételizésítő: Honnan ez a rengeteg frusztráció? Szar életed lehet.
A konteóblog (hasonlóan a magára valamit is adó versenytársaihoz) az ismeretterjesztés és az egészséges paranoia kialakításának nemes célkitűzésein túl a közfeladatok ellátásának nehéz terheit is részben magára vállalja. Mai (kicsit rendhagyó, rövid és soron kívüli)…..