Regisztráció Blogot indítok
Adatok
devil666

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai Mol Liga-forduló rangadóin a két listavezető egyike nyert – ráadásban, azért két pont jár –, a másik kikapott, helyet cseréltek. A Vasas és a HSC Csíkszereda a rendes játékidőben nem bírta döntésre vinni a dolgot, a székelyek vezetését kiegyenlítették a…..
devil666 2010.10.03 21:53:12
@Miskolcifan: te, aki így leminősíted a védelmünket, egy szégyene vagy a miskolci hokicsaládnak. kicsit gondolkozz el, milyen azoknak a fiúknak ezt olvasni, akik ma tértek vissza betegségből, sérülésből és csatár létükre hátvédet játszottak; nem is akárhogy!! a két kanadai hátvéd meg a lelátón nézte végig, ahogy a szita védelem 30 közeli lövést engedett a dabnak.
Jégkorong Pirosak–Fehérek 5-4 2010.02.10 21:25:00
Jó iramú, tanulságos mérkőzést játszottak ma a válogatott keret tagjai, tudta meg blogunk Énekes Lajos edzőtől. "A látottakból újabb következtetéseket tudunk levonni. Ted Sator ezekben a helyzetekben, a nagyjából azonos játékerejű csapatok közötti meccsek alapján fel…..
102 perc kiállítás és hat gól született ma este Miskolcon az OB I. középszakaszának első mérkőzésén. Pedig nem úgy indult a mérkőzés, hogy ez lesz a vége. Az első harmadban egy miskolci és három ferencvárosi kiállítást láthatott a közönség, de gólt egyet sem. A…..
devil666 2010.01.22 21:15:33
@Tsoma: verekedett Egrivel
Megtörtént a keretszűkítés a Pannon Hoki Kupára készülő válogatott edzőtáborában. Kóger Dániel után Vladimir Dubek is megsérült, így ő nem mutatkozhat be a csapatban. Rajta kívül még hat játékosnak kell elhagynia Székesfehérvárt: Láda Balázs (Miskolc), Erdélyi Péter…..
Lezárult a rájátszás főcsoport-elődöntő szakasza. Ma hajnalban az utolsó párharc is eldőlt, nem is akárhogyan. A Pittsburgh az ötödik meccsen verte ki a NY Rangerst, Dallasban több mint két órát játszottak. Minden idők nyolcadik leghosszabb playoffmeccse után a Stars is a négy…..
Elkezdődött. A vb első napján négy mérkőzés volt, egyet láttunk a sporttelevízióban, de aki elmélyül a streamtévék adta lehetőségekben, bármelyiket követheti. Nagyszerű vb lesz, ezt máris látjuk és állítjuk. Visszatekintünk és előrenézünk. Nap mint nap.Egyesült…..
A Szalavat Julajev lesz a Lokomotív Jaroszlavl ellenfele az orosz bajnoki döntőben. Az ufaiak másodszor is legyőzték idegenben az Ak Barsz Kazanyt, ezzel vége a párharcnak.Az előre hozott döntő véget ért. A szakértők zöme úgy kalkulált, de a közönség sem látta másként,…..
Hirtelen eszünkbe jutott, jó lenne máris összegyűjteni néhány egészen remek gólt, és megmutatni nyájas olvasóinknak őket. Csináltunk egy teljesen szubjektív top 10-es listát – biztos, hogy kihagytunk vagy száz másik frenetikus találatot, hiszen teljesség és tökéletesség…..
devil666 2008.03.29 16:07:45
Az idei nhl szezon legszebb gólja.
www.nhl.tv
klikk
nhl insider fül
best of - more fül
best of 01/21/08
Rick Nash 1 a 2-je 2:40-től 3:05-ig