Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-=RockerLaLee=-

472 bejegyzést írt és 947 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így bizony, ez nem csalás, nem ámítás: rátaláltam egy vadonat új, 2020 áprilisában kiadott HEAVY TROOPERS albumra. (egyetlen valamirevaló képet találtam csak róluk, ezt is az Internet legsötétebb bugyraiban, úgyhogy úgy nézzetek erre a képre!) Egy bizonyos orosz torrentoldalon kutattam egy…..
-=RockerLaLee=- 2020.05.19 01:52:39
@LoveTheSilence01: Akkor valószínűleg átvertek a képpel. Írtak valamit ott oroszul hogy Mercenary meg Heavy Troopers, de nem tudok oroszul annyira még sajnos. :(
LaLee's Blog Zene - 2020. Március 2020.04.22 15:42:37
Alkaline Trio - E.P. EP Kellemes ízelítő EP a (remélem) hamarosan érkező új albumhoz. Brian Fallon - Local Honey Továbbra is tartom, hogy amihez korunk Bruce Springsteen-e hozzáér, az arannyá válik. Belmont - Reflections EP A Belmont igazi, friss easycore zenét játszik, ezzel az…..
LaLee's Blog Zene - 2020. Február 2020.03.27 11:39:52
envy - The Fallen Crimson Érdekes post-rock/screamo keverék japánból, japánul, nem csak japánoknak. Képzelt Város - Samizdat Eredetileg decemberre ígérték, februárra jött meg. Ez az eddigi legzúzósabb Képzelt Város album, és egyben szerintem a leggyengébb is, de ez még nem jelenti azt, hogy…..
LaLee's Blog Zene - 2020. Január 2020.02.27 15:50:08
Zebrahead - Wanna Sell Your Soul? A tavalyi Brain Invaders album utórezgése az új Zebrahead EP. Amit akkor mondtam róluk továbbra is tartom. Thy Catafalque - Naiv Kátai Tamás ismét színpadon! Nem igazán lehet kézzelfogható módon leírni, hogy miről is van szó - aki hallgatta a 2018-as…..
Új év, megint eljött az ideje, hogy összefoglaljam az előző évet zenei szempontból szigorúan szubjektíven, ahogy azt már megszokhattátok. Jó szórakozást!Kattints a 'tovább' gombra a cikkhez!..
LaLee's Blog Zene - 2019. December 2020.01.24 12:58:59
Rom Di Prisco - Izometriik 2.5 A korai Need For Speed játékok zenéit jegyző electro-félisten feltuningolta az egyik korábbi albumát á lá chiptune. Perihelion - Agg Ritkán mutatnak nekem vadidegen emberek olyan együtteseket, amelyek tetszenek. A Mashrou Leila mellett a Perihelion az egyik…..
LaLee's Blog Zene - 2019. November 2019.12.02 01:01:23
Eskimo Callboy - Rehab Lehetséges, hogy indokolt az album címe, ugyanis megszületett az utóbbi évek leggyengébb és legszürkébb Eskimo Callboy albuma. Egyetlen dalt nem tudok visszaidézni róla, pedig alig pár napja hallgattam végig. Animal ДжаZ - Время Любить Nem mehetek el szó nélkül…..
LaLee's Blog Zene - 2019. Október 2019.11.29 13:07:22
The Devil Wears Prada - The Act Számoltam a napokat a megjelenésig; aggódtam, hogy elpuhultak a srácok, de semmi pánik! Minden maradt a régi és habár vannak gyengé(bb) pillanatok a lemezen, ez még mindig odabaszós. [AMATORY] - Doom 3 évvel az utolsó EP után és első ízben új énekessel tér…..
Tiny Moving Parts - breathe Az egyik kedvenc midwest emo bandám visszatért idén is és elég impresszíven odarakta magát. Határozottan jobb lett a tavalyi Swell-nél, könyörgöm, bendzsó és emo? Óriási! Being As An Ocean - PROXY: An A.N.I.M.O. Story A mindig gyönyörű vokált felvonultató Being…..
LaLee's Blog Zene - 2019. Augusztus 2019.11.27 13:09:46
Russian Circles - Blood Year Kemény post-metal á lá Chicago - egy fokkal könnyedebb, mint a Pelican, de mindezt több melodikus résszel kompenzálják. Skillet - Victorious Meglepődtem, mert Skillet-ügyileg lemaradtam az Awake albumnál. Természetesen negatív a meglepetés, ugyanis semmi sem a…..
LaLee's Blog Zene - 2019. Július 2019.11.22 02:24:05
Sum 41 - Order In Decline Újabb, igencsak hamar érkezett Sum 41 album. Az a jó az egészben, hogy ez sosem lesz akkora etalon, mint a klasszikus albumaik, de legalább nem is erőszakolják meg ezt a hagyatékot. Korrekt. Tycho - Weather Scott Hansen chillwave/downtempo projekte a Tycho, amit…..
LaLee's Blog Zene - 2019. Június 2019.11.21 16:24:49
Pelican - Nighttime Stories A szokásos Pelican "tömörségű" post-metal, súlyos riffekkel és dobokkal. Instrumentális mivolta miatt korrekt háttérzene. The Air Of Hiroshima - Китч A májusban megismert Нет Ничего Твоего egyik dalában közreműködött ez a szintén orosz zenekar, így figyeltem fel…..
LaLee's Blog Zene - 2019. Május 2019.11.17 20:46:26
Bad Religion - Age Of Unreason Minden tiszteletem az öreg Graffin-nek, hogy még mindig ennyi energia van benne és szinte semmit sem változott megannyi év után sem. Talán pont ezért lett ez az album ugyanolyan, mint az összes többi Bad Religion album. Nem rossz, de semmi extra számomra. Black…..
LaLee's Blog Zene - 2019. Április 2019.05.01 14:02:39
Knocked Loose - Mistakes Like Fractures A frantikus-kaotikus hardcore-t játszó Knocked Loose új EP-vel jelentkezett. De "oszt mír" csak 3 dal van rajta?? Sigur Rós - Variations On DarknessSigur Rós - 22° Lunar Halo Az izlandi Sigur Rós áprilisban 2 ambient albumot is kiadott, amelyekre…..
LaLee's Blog Zene - 2019. Március 2019.03.31 23:05:28
American Football - American Football A harmadik self-titled album, a szokásos hangulat és minőség. Álmos emo, trombita. Weezer - Weezer (The Black Album) Az idei "igazi" Weezer album marha jó pozitív csalódás. Rengeteg catchy dal, én a Zombie Bastards-et hetekig dúdolgattam. Die, die, you…..
LaLee's Blog Zene - 2019. Február 2019.03.03 14:38:04
August Burns Red - Phantom Sessions EP Nem volt elég az instrumentális album, itt a kiegészítő EP két új dallal és a szokásos MIDI / Reprise verziókkal. Hotel Books - I'll Leave The Light On Just In Case Cam Smith a trendekkel szembemenően mindenféle reklámozás és bejelentés nélkül dobta be…..
LaLee's Blog Zene - 2019. Január 2019.02.02 13:49:03
MONO - Nowhere Now Here A japán MONO baljós és lehengerlő post-rock albuma volt idén az első, amit meghallgattam.   Papa Roach - Who Do You Trust? Identitászavar 38 és fél percben. Shaddix-ék nem tudták eldönteni, hogy Rage Against The Machine, Imagine Dragons vagy Madball akartak lenni.…..
-=RockerLaLee=- 2019.02.06 23:58:23
@freddyD:
Waó, most látom, hogy mennyire lemaradtam Papa Roach ügyileg. Jó pár albumuk megjelent, de akkor teszek egy próbát a Crooked Teeth-tel. Eddig pótoltam a The Paramour Sessions-t... a Getting Away-hez képest gyengébb, a legutóbbihoz képest bikaerős. Szerintem. :)

A Renegade Music vitán felül a legjobb dal az albumon, ha eltekintek attól, hogy nagyon RATM akartak lenni. Nincs bajom egyébként a frissítéssel, újítással csak az legyen akkor koherens és álljon szépen össze egy albummá. Itt én egyfajta bizonytalan útkeresést, tapogatózást éreztem az albummal kapcsolatban, reméljük a következő alkalommal már kiforrottabb lesz az egész.

Egy nem olyan régi koncertfelvételt megnéztem egyébként már csak kíváncsiságból is, és a szett háromnegyede régi, Infest-es, oveHateTragedy-s, meg Getting Away...-es időkből való dalokból állt. Nem véletlen szerintem, de azért kíváncsi vagyok erre a Crooked Teeth-re.
Új év, megint eljött az ideje, hogy összefoglaljam az előző évet zenei szempontból szigorúan szubjektíven, ahogy azt már megszokhattátok.  Jó szórakozást!Kattints a 'tovább' gombra a cikkhez! ..
  Az egyik kedvenc horrorjátékom a kilencvenes évek legvégéről. ------------------------------Játék Info:Fejlesztő: Terminal ReaityKiadó: Gathering Of DevelopersÉv: 1999------------------------------Zene:E.V.O. - Вселенная (feat. L.O.S.A.I.G!) [1,2,3,4]Marilyn Manson - Resident Evil Main Theme…..
Egy erősen budget FPS, amelyet hangulata helyett inkább bizarr történései tesznek felejthetetlenné. ------------------------------Játék Info:Fejlesztő: IdolKiadó: Activision ValueÉv: 2004------------------------------Zene:E.V.O. - Вселенная (feat. L.O.S.A.I.G!) [1,2]Splinter Cell OST - Main Menu…..
  A legendás sorozat gyermekévei, második felvonás. ------------------------------Játék Info:Fejlesztő: Electronic Arts CanadaKiadó: Electronic ArtsÉv:1997------------------------------Zene:E.V.O. - Вселенная (feat. L.O.S.A.I.G!) [1,2]Need For Speed 2 OST - Main Menu [1]Need For Speed 2 OST -…..
A legendás sorozat gyermekévei, első felvonás. ------------------------------Játék Info:Fejlesztő: Electronic Arts Canada (Pioneer Productions)Kiadó: Electronic ArtsÉv: 1995------------------------------Zene:E.V.O. - Вселенная (feat. L.O.S.A.I.G!) [1,2]The Need For Speed OST - Hideous [1]Pencilcase…..
Már egy évtizede csinálom a játékbemutatókat. Ennek apropóján összeszedtem pár statisztikát és köszönetet is nyilvánítok. ------------------------------Zene:E.V.O. - Press Any Key To Continue (Outro)Mogwai - Don't Believe The Fife (live at KEXP)  ..
Rendőrkiképzős játék, meh... Aztán mégsem. ------------------------------Játék Info:Fejlesztő: Sylum Entertainment / Sunstorm InteractiveKiadó: WizardWorksÉv: 2001------------------------------Zene:E.V.O. - Вселенная (feat. L.O.S.A.I.G!)Payday 2 OST - Searchlights..
Maluch Racer 3, Streets Racer 3, 2 Fast Driver 2, hívd ahogy akarod... Még 2016 nyarán kaptam Killától ajándékba, akkor készültek a felvételek. ------------------------------Játék Info:Fejlesztő: Artifex MundiKiadó: Play PublishingÉv: 2016..