Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kürthy_1

96 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét részese lehetsz, egy fantasztikus színházi élménynek, ha ellátogatsz a Hankó István Művészeti Központba! Néhány kedvcsináló kép a nagy sikerű előadásunkról:     ..
A hétvégén megérkezik és - januárban is marad- , Óz a nagy varázsló!!!! Az előadásokra szeretettel vár mindenkit a GyömrőSzínház társulata. Előadások: ..
Karácsonyi MESE-VARÁZS... 2013.12.03 21:15:28
Kedves Olvasóim! Idén, az év végén, útjára indul a Csemetekert Gyermekszínház jóvoltából a karácsonyi Mese-varázs! A Csemeték hosszú előkészületek után az idei ünnepekre is szeretnék megörvendeztetni, kedves közönségüket Andersen csodálatos meséjével a…..
A jövőben szeretném bemutatni azokat a tavakat ahol megfordulok horgászataim során. Tartsatok velem hátha találtok köztük olyan helyet ahol még nem jártatok. Az első részben természetesen a kedvenc tavam kerül bemutatásra. Ez nem más mint a Joker tó. Budapesten a XXIII.…..
ÖNÖK KÉRTÉK 2013.09.30 08:48:42
Régóta közkedvelt darabja ez a színházművészetnek. Olyan, amit nem szoktak leporolni, hiszen időről-időre valamelyik színház műsorra tűzi. Egyszerűen nem lehet megunni. Egy amolyan mindig aktuális gyöngyszem. Jó gárdával, jól megrendezve pedig egyszerűen mesés élmény a…..
Dallamok a szellő szárnyán... 2013.08.22 21:14:04
Átrepültek a gyömrői fák felett, hogy aztán visszaszállva befészkelődjenek a közönség fülébe. Nos... sikerült. Az Operett kavalkád ünnepi előadása, immár szállóige lett Gyömrőn. Lépten-nyomon hallom a visszajelzéseket, olvasom a kritikákat a facebook-os hozzászólásokat…..
OPERETT KAVALKÁD GYÖMRŐN! 2013.08.07 15:56:22
Az alábbi poszt a 2013-as Terézanyu pályázatra íródott. A téma az Anya-lánya kapcsolat volt. Anyukám unszolására jelentkeztem, és Eszterről akartam beszélni. A pályázaton amúgy is tabudöntést vártak, és én azt gondoltam, ennél nagyobb tabu ugyan mi lehetne már? Persze, nem…..
Ez igen! Gondoltam magamban, már a plakát olvasása láttán is, hiszen nem túl általános a mai világban, hogy egy csapat óvónéni felcsap színésznek egy jó ügy érdekében. Márpedig ez tegnap, Maglódon így esett. A Napsugaras óvónénik egy szempillantás alatt felcserélték…..
RÜGY - "EGY ŐSZInte vallomás" 2013.05.25 17:01:08
GYÖMRŐ SZÍNHÁZ: "EGY ŐSZInte vallomás" versíró pályázat gálaműsora. ..
ROMANTIKA ÜNNEP GYÖMRŐN 2013.05.25 15:31:02
A GYÖMRŐ SZÍNHÁZ ELŐADÁSA A NEGRESCOBAN Bevallom, kissé aggódtam a gyülekező felhők és a hűvös idő miatt, de aztán aggodalmaim hamar szertefoszlottak... elkezdődött a RÜGY égisze alatt szervezett előadás. A Negresco színpadán hirtelen "forró" hangulat kerekedett. Táncos…..
Nem mindennapi élménynek lehetett szem és fültanúja, az, aki tegnap délután ellátogatott a Csemetekert gyerekszínház premierjére. Egyszerű és okosan kigondolt díszletek között az aprócska színészpalánták percről-percre ámulatba ejtették a nézőket. De lássuk csak miért…..
Tegnap volt a Mennyből a hulla című bűnügyi komédia remélhetőleg nem utolsó előadása Szigethalmon. Ezt az aprócska szót, hogy "remélhetőleg" azért tettem hozzá, mert... bár, hivatalosan a darab lekerült a műsorrendünkről, máris hallottunk olyan elképzeléseket, hogy esetleg…..
Amikor megláttam a fura kompozíciót, amit Szórádi Balázs fényképezett a Móricz Zsigmond körtéren, azt hittem Harry Houdini, a nagy szabadulóművész kap végre szobrot, mely munka közben ábrázolja őt. Ám kiderült, hogy csak Móricz Zsigmond az, aki ebben a védőfelszerelésben…..
Fantasztikus kritika és sok jó előadás után, változatlanul, ajánljuk magunkat! GYÖMRŐ SZÍNHÁZ!  ..
Fantasztikus sikerrel zárult az előadássorozat.  Még két alkalom, és ha nem jössz, pótolhatatlanul lemaradsz egy vidám estéről! Április 21.-én Mendén a Művelődési házban,és április 27.-én Szigethalmon szerepel még a GyömrőSzínház.  Mendén az előadás 17…..
Fantasztikus sikerrel debütált az előadás.  Már csak két alkalom, és ha nem jössz, pótolhatatlanul lemaradsz egy vidám estéről! Április 12.-én és április 13.-án Gyömrőn a Hankó István Művészeti Központban. Az előadások 19 órakor kezdődnek.  Jegyek…..
Fergeteges hangulat és vastaps! Szem nem maradt szárazon... Ezek voltak a tegnap délutáni előadás "kísérő tünetei"... mert szórakozásból, aztán, nem volt hiány. De szavak helyett inkább beszéljenek a képek, amikkel szeretnék kedvet csinálni, mindazoknak, akik eddig még nem…..
Április 7.-én, 12.-én és 13.-án eljön az a pillanat, amikor Önök, kedves olvasóim, színházi székükben végre hátradőlhetnek és átadhatják magukat a felhőtlen szórakozásnak, mert.... INDUL A HULLABÁL! Megsúgom, humorban, nem lesz hiány... mint ahogy a látnivalókban sem,…..
Mennyből a hulla - Híradás - 2013.03.19 13:42:03
Most például egy újabb, izgalmas esemény. Munkánkra, felfigyelt immár a városi televízió is és azzal a szándékkal látogatott el hozzánk, hogy néhány feledhetetlen percet rögzítsen a GyömrőSzínház kulisszák mögötti életéből. Rendezőnk Tölgyes Tamás, által gondosan…..
Kedves blogolók és olvasóim! Szeretettel várunk mindenkit a GyömrőSzínházba a plakáton jelzett időpontokban egy felhőtlen, és kacagtatós előadásra! (kürthy)..
Két héttel ezelőtt különös meglepetésben volt része a színháznak. Hipp-hopp, mint egy varázstündér előkerült az ATV riportere és kiderült, hogy a Mennyből a hulla próbájáról szeretnének egy kis ízelítőt forgatni a Hazahúzó című TV műsor számára. Ötletek…..
Sokáig gondolkodtam, miként tudnám bemutatni a Mennyből a hulla című komédia szereplőit. Aztán... támadt egy ötletem... Megragadtam, az Adobe-photoshop-ot és elképzeltem. Megalkottam a darab szereplőit a magam, sajátos és különös módján, sejtetve és csepegtetve néhány…..