Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hegecz1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az évszázadok során számos elmélet született arról, hogy honnan érkeztek a Kárpát-medencébe a magyarok. Ugyan a vándorlás folyamatos volt, azonban a géntérkép segíthet abban, hogy mégis, merre járhattunk korábban és mely népekkel keveredtünk történelmünk során. Az persze…..
2009. január 15-én a Hudson folyón egy új hős született. Nem más, mint Chesley B. Sullenberger, azaz Sully, egy Airbus 57 éves kapitánya, aki 155 ember életét mentette meg. Most, 2016-ban Tom Hanks címszereplésével egy mozifilm készült az esetből, és megjelent hazánkban is Sully kapitány könyve.…..
Turner Marianne (Muráti Lili) repeszt. Szószerint repeszt, mert 120-as tempójával felszántja a budapesti aszfaltot - s néha egy-két járókelőt is. Marianne őrült sebessége menti meg Levitzky Tibor (Básti Lajos) állását is, aki Richter (Kabos Gyula) tanácsára a lehető legrosszabbkor és a legrosszabb…..
A nindzsucut az egyik legsokoldalúbb, leghatékonyabb, legveszélyesebb harcművészetnek tartják, de ezek a vélemények elsődlegesen a popkultúrában látható nindzsaképen alapulnak. Ma el se tudnánk képzelni nindzsák nélkül a középkori Japánt, azonban a nindzsák tevékenységének semmi nyoma a korabeli…..
Miközben az EU vezetői azon vitáznak Brüsszelben, milyen jogok illetnék és nem illetnék meg az Egyesült Királyságot a kiválás után, aközben Londonban tüntetéseket és újabb szavazást szerveznek a bennmaradást támogatók. Megugrott azonban a gyűlölet vezérelte bűncselekmények száma is: a fő ellenségnek…..
Hegecz1 2016.07.01 03:54:39