Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lauder

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyű préda a rendőrségi bikkfanyelven élcelődni, de mi szeretjük a könnyű prédákat. A mai adagot a police.hu friss hírei közt találtuk. Hamisítókat fogtak a Ferihegyi rendőrök… 2008.01.17. csütörtök 16:04 A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai 8 fő…..
Subba Teen Princess of the World 2007.06.25 14:32:00
Az egy rendkívül hülye bölcsesség, hogy "a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni". Egyrészt a gyerekek általában tök jó arcok, másrészt pedig aki ilyet mond, az nem látott még komplett idióta szülőt. Most viszont fog, pontosabban az idióta szülőnek azt a…..
Lauder 2007.06.25 15:23:23
Nem akarnánk mi a Subbát a csúnya pucér emberek gyűjtőhelyévé silányítani, izé, A FASZT NEM!!!! Ha rajtunk múlna, más sem lenne itt, mint méretes dákók bajszos férfiakon és elhízott nők amorf mellei. Csak az a baj, hogy az interneten az ember ritkán talál olyan…..
Lauder 2007.05.24 17:57:51
Minket is roppant mód meglepett, de úgy tűnik, vannak nők, akik imádnak menstruálni. És még blogot is írnak róla! Illetve csak írtak, mivel ez a genetikai és internetes kuriózum már egy éve felfüggesztette a működését. Talán teherbe esett a gazdája, fene tudja...
A nemzetközi közhangulat most nem igazán kedvez a lányegyütteseknek, Magyarország azonban hagyományosan nem sokat törődik a nemzetközi popipar hangulatával. Így kerülhetett egy csapatba Simi, Claire, Cherry és RAMSZESZ, akikről biztos mindjárt sokat fogunk hallani, és a tévében is…..
Nem szeretnénk ha bárkit is felkészületlenül érne a következő videó, Brian rengeteg érzelemnek adja át a testét. Óvatosan!..
Liptai Claudiát tehenészlánynak öltöztetni tényleg vicces húzás, őszintén csak gratulálni tudunk. Ha a következő Sztárok a jégenre is kérhetnénk valamit, akkor rózsaszín kezeslábasban szeretnénk látni a művésznőt, citrommal a szájában...
Életének 55. évében hunyt el a kiváló színész. Nagyszerű alakításai örökké velünk maradnak. Sok minden mellett nekünk Dr House magyar hangjaként is hiányozni fog. A cikket index anyánkon olvashatják, itt. ..
Lauder 2007.03.07 14:05:39
Csak jelezni szeretnénk, hogy a Subbának már van kedvenc növénykereskedése. Fogalmunk sincs, hogy ha mi lennénk a márka tulajdonosai, inkább más néven vezettük-e volna be virágbirodalmunkat a magyar piacra, azt viszont pontosan tudjuk, hogy ha már így alakult a dolog, infantilisen…..
Subba Elcsípett pillanatok 2007.03.07 12:13:00
Lehet, hogy van aki még emlékszik VV-Ágicára, ő volt az egyik legidegesítőbb RTL-villalakó. A pár perces hírnevet a mai napig lovagolja a Viva tévén. Persze az igényes televíziózás jegyében, egy betelefonálós játékot vezet. Örömmel látjuk, hogy a…..
Subba Disznótor a nappaliban 2007.02.28 11:59:00
Egy Ostrom utcai legenda szerint lakott az utcában egy asszonyka, aki társasházi lakásához tartozó pici kertjében tartott egy disznót. Mindez persze a szuper-luxus első kerületben, egy köpésre a budai vártól. Mikor felhízlalta a malackát cukorspárgát kötött a nyakába, és…..
Nem akarjuk eljátszani itt Del Medico Imrét, vagy a mindentudó szemüveges bölcsészt, inkább csak egy viccet szeretnénk elmesélni. A tegnapi Heti hetesben Farkasházy Tivadar föltette a kérdést, hogy mi a fene az a Felhőkakukvár. Egyébként ezt a kifejezést legtöbben, Farkasházy is,…..
A magyar mulatósban az a jó, hogy nem csak olyan bohócok rúghatnak labdába, mint Lagzi Lajcsi, vagy olyan kiforrott karakterek, mint Postás Józsi. Itt tényleg bárki lehet sztár, és kivel is tudnánk tézisünket jobban alátámasztani, mint Geri-Betli Gáborral. Az ő feje tökéletesen…..
Lauder 2007.02.22 19:01:53
Lauder 2007.02.22 19:13:46
Volt olyan, hogy a nevem is csillagként kiírodott, azt felment egy helikopter megnézni, hogy mi az.Kedves emberek interjút készítettek a felnótással, akit elvittek az ufók. Olyan, mintha 200 normális ember beszélgetését vágták volna össze mindenféle összefüggés nélkül. Néha…..
Subba Ami a csövön befér 2007.02.21 14:43:00
Iskolaújságot írni egyáltalán nem ciki, bár felső tagozatban már csak a menthetetlen stréberek és fontoskodó kis hülyék foglalkoznak ilyesmivel. Ezért is ért minket villámcsapásként a hír, hogy a Tv2 munkatársai saját, vicceskedő üzemi lapot készítenek, Rónatájmz címen. A…..
Subba Pinát mindenkinek 2007.02.09 14:56:00
Az alábbi linkekre kattintva igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ha megpróbálod becsapni a rendszert, és 18 alattiként bármelyik linkre kattintasz, varjak fogják kivájni a szemedet. AlmaszüretFókuszban a seggHazai játékosKét forró hölgyPáros torna   ..
Lauder 2007.02.10 14:09:46
Subba Barkács hip-hop 2007.02.07 19:03:00
Azt mindenki tudja, hogy az interneten bármit szabad, és egy kis keresgéléssel szinte bármi fellelhető. Gyűjtöttünk hát egy szép kis csokorra valót a kispályás hip-hop különféle értelmezéséről.Lakossági hip-hop, megfejthetetlen kiejtéssel. Amikor a zene annyira…..
Lauder 2007.02.09 14:13:12
boondie@citromail.hu

a citromail jelenség. :-))
Ismételten, sőt, utoljára megkérjük minden kedves olvasónkat, hogy a Subbán az egyes postok szempontjából releváns kommenteket írjanak. Sem minket, sem mást nem érdekelnek a fárasztó hülyeségek ugyanattól az öt-tíz embertől. Ha nem látunk azonnali, szubsztanciális változást,…..
Lauder 2007.02.06 15:01:45
Van ez a csajbalhéra hajazó kis vihar a biliben, tele van vele a sajtó, a Bagi-Nacsa páros nem ment el egy műsor forgatásra, Hajdú Péter producer vagy mi, meg perel, egyenesen ötvem miskára, mert az jár neki ezért, ebből 200.000 forintot számlál minden egyes ATV-vel kapcsolatos…..
Küldetésünk, melynek keretében embereket találunk, akik idiótán táncolnak, soha nem ér véget. Mai első versenyzőnk idős kora ellenére is nagyon jól megfigyelte, hogyan is mozognak a fiatalok a Viva tévé Club Rotation című műsorában. Amit pedig sikerült ellesnie, azt nagyon…..
Igen, tudjuk hogy egyfelől tinibálvány, hiszen a Blikk is megírta, de nem erre vagyunk kíváncsiak. Hanem hogy ki intézi, hogy ez a kislány egy fűműsoridős szappanoperában mutathassa be az új lemeze első dalát? És azt, hogy a Szombat esti lázba csak úgy berakják táncikálni egy…..
El tudják képzelni, hogy milyen volt Tom Selleck, amikor még csak álmodott Magnumról, vagy hogy milyen képet vágott Matt Le Blanc, amikor még megélhetési videóklip- színészként dolgozott? Pályakezdő énekesek, színészek és sorozatsztárok első munkái, rothadó műanyagkézzel…..
Örömmel látjuk, hogy lassan az újdonságokba ritkán fejest ugró keresztény közösség is felfedezte magának az internetben rejlő lehetőségeket. Természetesen nem az idősödő plébánosok generálnak tömegesen MySpace-oldalakat, hanem a keresztény fiatalok, ez a tábortűz körül…..