Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr nemo

6 bejegyzést írt és 269 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Your Highnessben James Franco és Danny McBride varázslatokkal és különféle lényekkel száll szembe, hogy kiszabadítsák Belladonnát (Zooey Deschanel). A forgatókönyvet Ben Best írta McBride-dal közösen.  David Gordon Green vígjátékban otthon van, ezt bizonyította már az…..
mr nemo 2010.12.22 16:37:54
Jim Parsons, Kaley Cuoco és Johnny Galecki, a The Big Bang Theory három főszereplője már a most látható évad előtt sikerrel alkudott ki magának egy helyes kis fizetésemelést (60 000 dollárról 200 000-re, ami a következő évadok alatt 50-50 000 dollárral nő majd), két állandó…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.11.22 09:30:00
Kezd minden határon túlmenni a Dancing with the Stars idei évada körül kialakult Bristol Palin-botrány: az egykori alaszkai kormányzónő legidősebb lánya a műsorban celebtáncos, és a nézők egy része annyira rühelli, hogy akadt egy tag, aki a tévéjét lőtte szét, amikor nem esett…..
Az MTV újította fel az 1985-ös klasszikus filmet, amiben még Michael J. Fox alakított középiskolás farkasembert, aki iszonyú menő lett, mert nagyon jól kosárlabdázott. A sorozatverzió 2011-ben kerül képernyőre, egyelőre 12 részt kért belőle a zenecsatorna, muhaha, egykori…..
mr nemo 2010.11.16 08:59:46
Az elkövetkezendő időszakban nem lesz hiány űrlényekből, jönnek, pusztítanak, mi pedig jobb esetben popcornt majszolva hátradőlve élvezzük, ahogy szétkapják a bolygót, majd az amcsik (hát ki más?) visszavágnak, rosszabb esetben pedig szétunjuk magunkat a látottakon. Shia LaBeouf…..
Peter Berg egy ideig arra koncentrált, hogy Frank Herbert klasszikus regényéből, a Dűnéből filmet készítsen. Ám Berg végül úgy döntött, hogy átadja a lehetőséget másnak és inkább a Torpedó (Battleship) sci-fi akciót dirigálja le. A Paramount ezt követően Pierre Morelt hozta…..
Subba Bevadult csajok a Bamakón 2010.11.09 11:18:00
  Már nagyon unjuk a fake videókat :((((((((..
Zack Snyder a Watchmen és az Őrzők legendája animációs film után a Sucker Punch-csal jelentkezik, ráférne már a siker, hiszen az említett két alkotás nem hozta a vártakat, mindkettő bukott. Új filmjében egy elmegyógyintézetben sínylődő néhány csaj a fantázia birodalmában…..
mr nemo 2010.11.04 16:48:32
Kalifornia állam új kormányzója, Jerry Brown. Hogy ez minket miért érdekel? Mivel már Arnold Schwarzenegger nem igazgatja Kaliforniát és az USA elnöki székéért sem indulhat az alkotmány egyik kikötése miatt, így felcsillan a remény, hogy az Osztrák Tölgy visszatér a…..
mr nemo 2010.11.04 09:35:19
@Hamlet: Ott van az igazság!
2012-re készül el a Resident Evil: Damnation CGI animációs film, amely a Bioterror (Degeneration) folytatása lesz és Leon Kennedy fogja halomra lőni a csúnya lényeket. A G4 mutatta be a produkció első teaserét, de előtte még pár másodperce a negyedik Resident Evil film dvd…..
mr nemo 2010.11.02 21:35:41
A Pajiba nem éppen megbízható információkat szállító oldal néhány részletet közölt a Wolverine 2-vel kapcsolatban, azonban a cikk nem sokáig szerepelt a honlapon, mivel a Fox stúdió kérésére törölték a hírt.Az oldal a következőket írta: A film azzal indít, hogy Logan…..
Nagyon úgy tűnik, hogy Magyarország nincs benne abban a 120 országban, ahol nemsokára elkezdenek csoszogni az élőhalottak a képernyőn - és az utcákon is, bezony. Az AMC vasárnap rajtoló zombis sorozatához a gyártó az egész világra kiterjesztett, első blikkre állati jó kampányt…..
Talildor követe(Hangulatzenéért kattints ide.)Drága rokonaim!A helyzet itt Khuntban kezd egyre bonyolultabbá válni, már nem sokáig tarthatunk ki a halogató taktika mellett, előbb-utóbb lépnünk kell valamilyen irányban. Ehhez kérném véleményeteket és tanácsaitokat; előbb azonban…..
Néhány napja Damon Lindelof leszállította az Alien előzményfilmek forgatókönyvét, amellyel a stúdió teljesen elégedett volt, mivel az egyik legfőbb kívánságuk az volt, hogy PG-13-as besorolást kaphasson a produkció és ezt teljesítette a szkript. A főszereplő kiléte még nem…..
Üssenek a kedves olvasók, de akkor is sztárolom az AMC zombis sorozatát orrvérzésig, mert a trailer és a werkfilm alapján istenkirály zombis móka lesz belőle, szanaszétfröccsenő agyvelővel, fejbelőtt kollégákkal, feleségekkel és (horrible dictu), gerincvelőt csócsáló…..
Az Alien forgatókönyvén Damon Lindelof ügyködött, aki el is készült a művével és bemutatta Ridley Scottnak, illetve a stúdió fejeseinek és mindenki elégedett a szkripttel. A stúdió két fő szempontja az volt, hogy a költségvetés ne legyen az egekben, illetve ne R kategóriás,…..
mr nemo 2010.10.13 12:43:11
comment:com Hírek kávé mellé 2010.10.12 09:30:00
Nahát, Courtney Cox otthagyta urát, a Cougar Town egyik producereként is tevékenykedő David Arquette-et, mert a faszi más nőcskékkel hetyegett. Ryan Devlin nem egy otthonülős típus: a Grace klinika és a Cougar Town után a Testvérekben is szerepet vállalt, Callista Flockhart…..
Mint arról már tudósítottunk, a Kockát és a Hibridet jegyző Vincenzo Natali már jó ideje tervezi William Gibson sokak által műfajteremtőnek nevezett Neurománcának adaptációját. Bleeding Coolnak adott interjújában most azt is bejelentette, hogy pár napja már az első…..
Végre itt az iwiw válogatás!Tyson SzifonGondosan dokumentált MSZP-imádat (a második oldalon pedig Fidesz gyűlölet, érdemes átlapozni)Legalább takar (Komment!)FasztortaAngolzseniCsalánszopóSÖR minden körülmények között Fotosop artistaAkinek nem tetszik, ne nézze!…..
mr nemo 2010.10.08 11:38:33
Mikor már úgy tűnt, hogy minden sínre került az Alien következő két részével kapcsolatban, kiderül, hogy a rendezőnek és a Foxnak más elképzelései vannak a produkcióval kapcsolatban. Ridley Scott 250 millió dollárból szeretne gazdálkodni a forgatás alatt, ami nem meglepő, ha…..
Eibon által idézett Carcosa őr(Hangulatzenéért kattints ide.)Amióta a Carcosa nemzetség, család csak létezik, mindig volt valaki, aki vagy névleg, vagy erős kézzel irányította azt. A kezdeti időkben, mikor a hírhedt Kar Khosa lovasok a kimmer-szkíta törzsi szövetség tagja…..