Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M/n8rK*frS

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második világháború a hadtörténelem első olyan összecsapás-sorozata volt, melyben a főszerepet a harckocsik, páncélosok, önjáró lövegek játszották, nem egyszer a siker zálogát biztosítva egy - egy ütközethez. A III. Birodalom és a szövetségesek hadiipara egymással versengve próbált jobb és…..
Volt egy nagyon jó ajánlat törzsutasoknak a Wizznél, de sürgősen el kellett rontani. Ha marad, sokkal kevesebben vettek volna a drágább jegykategóriából. Egy laza csuklómozdulattal a duplájára emelte a Wizz Air annak a szolgáltatásának az árát, amellyel éves díj fejében korlátlanul vihet az utas…..
Tibor vagyok, 38 éves, tisztes budai polgár. Fideszes, meggyőződéses. Szögezzük le az elején, sokadjára: bár hívő, gyakorló keresztyén vagyok, és a gyűlölet minden megjelenési formáját elutasítom, téged tiszta szívemből gyűlöllek. Illetve nem is: leginkább megvetlek, és kicsit sajnálom, hogy…..
M/n8rK*frS 2016.10.24 19:51:59
*UPDATE: újabb cikk ebben a témában - tapasztalatok, költségek Zajlik az ősz és kezdődik a fűtési időszak is. Ám én csak most dőlhettem hátra, mert eddig versenyt futottam az idővel, hogy még 20 fok fölött kiépüljön az új fűtésem. Dőlj hátra, vegyél magadhoz kávét, mert hosszú lesz, de a végére…..
Mert minden hozzám hasonló átéli ezt családi ebédek, kocsmázások alkalmával. Akinek még nincs autója, nem tudja, hogy mit gondoljon erről. Ő most talán közelebb kerülhet az igazsághoz. Vagy mégsem?..
M/n8rK*frS 2016.09.19 19:51:37
@bajodvane: nem, elárulom, aki csóró tényleg régi szarral jár (pizzafutár szakadt suzuki, füstokádó "kisvállalkozó" dízelszar, ismerős? na azok a csórók...), a buszozók (kerékpározók) nagyon nagy része bőven megtehetné, hogy autózik a városban, de nem, csak akkor teszi, ha muszáj, annál több felelősségtudata van és esze...lehet nyammogni..

@Kercerece: ott a pont a silány poszt miatt, de én annyit tennék hozzá, vannak jó állapotú régi kocsik (sajátom is) s pár éves roncsok is, tehát igazából ebben is az az igazság, hogy ami jó jó, ami elhanyagolt, szar.....
A nyár legtöbbünknek az utazás időszaka, és sokan szállunk szívesen vonatra – akár hosszabb utakra indulunk, vagy közelebbi állomást célzunk meg. Utunk során sok különleges pályaudvart láthatunk, ezért mostani gyűjtésünkben Európa legszebb vasútállomásaiból mutatunk egy válogatást. Ha úgy érzitek,…..
M/n8rK*frS 2016.08.20 19:31:18
@sunny_days:"egyik hazai vasútállomás se tudja ezt nyújtani"

javaslom felkeresni Békéscsabát, Vácot, Székesfehérvárt, Pécset, Szegedet,vagy épp Maglódot,Pilisvörösvárt, hamarosan Kaposvárt, Tapolcát, Keszthelyt, Karcagot, Esztergomot.lassan (lehetne gyorsabban, az tény) azért van változás, de még 10-15 év biztos kell, mire a legfontosabbak megújulnak..ez az egyik fele az éremnek. A másik, hogy a használók nagy részét, akik miatt olyan amilyen, sajnos nem lehet "lecserélni", abban esélytelenek vagyunk a kulturált államokkal szemben.de ez a deficit sajnos minden téren megvan..

OFF
@romanista: már nem működik? vagy kicsi? kár a frusztrációdat idehozni, más a téma...
Csendes hétköznap délelőtt a parkban, a gyerekek játszanak, a szülők - főleg nagymamák - figyelik őket, és néha büszkén néznek körbe, ám ekkor néhány fejkendős asszony és gyerekeik képében megérkezik a jelen idejű Magyarország őrült, gonosz „zaja”. A homokozó a jól öltözött muszlim asszonyok…..
M/n8rK*frS 2016.08.11 23:41:31
@midnight coder: @E.Katolnai: @Proud Mary:
hé kicsi fotelnácik, jól betanultátok az agymosást...amit írtok, nagyon hasonló a '44-ben írottakhoz, csak akkor még papírra hányták a bűzös pofájukat az ilyen "bátrak"...összemosni a menekülteket a terrorizmussal pont olyan, mint benneteket hitlerrel: fehér, európai, szereti a hegyeket, iszik sört és csajozna de félénk...

ui: amúgy szólok, azok a szegény magyarok naponta késelik meg gyilkolják egymást, családban, körúton, blahán, olaszliszkán, ez megvan? szerencsétlen idióták...
Belvárosban lakom, így az autómmal ingyen parkolok a környéken. Ez tiszta sor. Míg mások parkolódíjaznak, addig én kiszállok a kocsiból és felmegyek a lakásba. Ám lehet, túlvagiztam az egészet, ugyanis... ...a költözéshez kölcsönkért kombival is ugyanilyen lazán leparkoltam és felmentem. Nem kellett…..
M/n8rK*frS 2016.08.07 11:27:25
@Krumpli Bogart: és még büszke is vagy magadra :-) tipikus szánalmas kis ügyeskedő vagy, röhejes.. :-D balkán
Az Európai Unióban átlagosan a GDP egy százalékát teszik ki a közlekedési dugók okozta veszteségek (az Európai Bizottság adatai szerint). Mivel ez egy átlag, a városokban minden bizonnyal jóval magasabb ez az érték, de tételezzük fel, hogy Budapesten csak ekkora az arány. Fővárosunk termeli az…..
M/n8rK*frS 2016.07.20 21:47:31
@Nbl: az az ember a közösségi közlekedésen tud pihenni, dolgozni, szervezni és végiggondolni a napját és még hamarabb is eljut A-ból B-be, mintha a dugóba ülne..napi élményem, amikor a kormányon dobolok állva a dugóban, ha reggel-este muszáj kocsiba ülnöm.A dugódíj annak is nagyon jól jönne, akinek a munkája miatt muszáj kocsival közlekednie, a költségeit a piac hamar beépítené az árakba, tudná egalizálni, nem féltem, viszont jobban tudna közlekedni, mert a sok kényelmi autókázó meg 2x meggondolná, hogy mivel megy a sarki boltba..a befolyt összegből pedig lehetne utakat és közösségi közlekedést fejleszteni, de CSAK AZT!! Persze van 1 indok, ami mindezt elnyomja, mert ellene szól: a vénember Tépityu és az agyatlan egysejtű szavazói közti párhuzam...de az idő szerencsére nem nekik dolgozik, múló rémálmok..
Niccolò Machiavelli (1469 - 1527) „Ha a polgári eredetű egyeduralkodó nem gyalázat vagy más tűrhetetlen kegyetlenség árán, hanem polgártársai akaratából lesz hazájában fejedelem, az ilyet polgári egyeduralomnak nevezhetjük, s az odajutáshoz nem pusztán virtus és nem pusztán szerencse kell, hanem…..
M/n8rK*frS 2016.06.07 01:03:49
@Andy73: @laci_52: @Kovacs Nocraft Jozsefne: mehettek a kasszához, pipa...

A blog jól indul, de a vége gyenge...
Annyit mondanék, ha kivennénk O.V-t a rendszerből, egy ciklus után a fidesz be se jutna a parlamentbe, ezt saját családomon látom, csak a viktor!!!! a többi semmirekellő menne a levesbe (Lézer Jani? külügy Petya? a Gyuri? fővadász Zsolti? naneeee :-)))....tehát ebből is egyszerűen leszűrhető, hogy a magyar társadalom európai mércével nézve óvodás korú, gondolkodásmentes, autoriter rendszerekbe hisz, a bölcs, de atyai szigorral fellépő atyuskába szerelmes, a többi nem számít...akár GyF akár OV, demagógiailag egy kutya. (többet éltünk kiskirályok és diktátorok alatt még a polgárinak mondható XIX-XX.sz ban is, mint demokráciában)
De még mielőbb bégetne az "igazmagyar" birkanyáj, magamat első sorban igaz embernek, majd európainak s magyarnak tartom...se libsi se bolsi nem vagyok, soha nem szavaztam egyikre se, amíg ki nem ábrándultam, 2006-ig a fideszre, de egy jó ideje nem is látom azt, hogy érdemes lenne bárkire is....sajnos nincs alternatíva...'Mo. elvesztette jó időre annak lehetőségét, hogy valódi többpárti demokrácia és koalíciós, valódi vitákon érlelt konszenzusos kormányzás legyen, a gazdaságot versenyen és így innováción alapuló piacgazdaság határozza meg...ma még épp működünk, de mi lesz ha elzáródnak a brüsszeli csapok, ha lelépnek a multik és a nyugati gyárak, itt maradunk magunknak az új földesurainkkal, a fiataljaink nélkül...szép új világ..nem vagyok derűlátó..pedig minden adottságunk meglenne egy jobb világhoz....
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..
M/n8rK*frS 2016.05.25 19:25:19
@Boka1: csak annyi ezzel a baj, hogy ez ma Mo.-on a közélet....a Lajtán túlról ez az egész egy röhejes szemétdomb..rajta egy kiskakas...
Tökünk se akart ekkora listát írni a tapló magyar autósokról, de amikor elkezdtük poénból bemondogatni a legbosszantóbb suttyóságokat, öt perc alatt jutottunk túl a tízen. Nyilván mindenki találkozott ezekkel, meg úgyis ugyanez lesz mindörökké, de ha csak páran elgondolkoznak és legközelebb nem…..
M/n8rK*frS 2016.05.21 23:37:51
@Jankove: nem, te nem türelmes vagy, ahogy magad gondolod, hanem annak a magyar barom autósnak a mintapéldánya, akik miatt mondom azt, hogy az emberek 50% nem kaphatna jogsit, mert pszichésen nem alkalmas rá. óriási hiba hogy alanyi jogon jár, te sem vagy rá alkalmas, minden kommentedből süt az egocentrikusság, s még tetézed "önigazoló" elmélkedéssel..remélem minél hamarabb jön az önvezető autók kora, s a frusztrált, nagyra nőt gyerekeknek marad a gokartozás.

@Teddyke: de, elsőbbsége van a saját sávjában haladó autónak!! Uramisten, te tényleg vezetsz?!?!
36. § Párhuzamos közlekedés 7.) pont, nézz utána..

Nem csodálom, hogy annyi baleset van az utakon, ennyi kommentet végig olvasva kész csoda, hogy csak ennyi..
Rengeteg tévedés, ostobaság, agresszió, frusztráció és okoskodás, a helyett, hogy mindenki a szabályokat igyekezne betartani s nem a másikat letúrni, megelőzni, leanyázni, levillogni stb. E mellett még 2 szempontot ha szem előtt tartana, nem lennének szinte súlyos balesetek:
- minden közlekedő fél a saját maga által vezetett eszköznél gyengébb közlekedési résztvevőkre fokozottan vigyázzon és gyakoroljon udvariasságot
- úgy vezessen, hogy bármikor bármilyen pillanatban el tudja hárítani az észlelt balesetveszélyt, ha az kialakul

ezzel szemben ma Mo. az alábbi a divat azok körében, akik a balesetek 90% okozzák:
- ha 90-el lehet menni akkor az 95 is ok (órában az 100), s aki 80-al megy, az paraszt..
- lúzerek besorolnak, én megyek legelőre s fúrom be magam..
- cikázok a sorban, ha kell, a leállósávban is előzök
- úgy váltok sávot, hogy a mögöttem lévőnek, aki elé bevágtam, be kelljen fékezni
- levillogom a pályán elém kerülőket, mert hát nekem lehet menni 130+ -al..
- lehet hogy szar az út, meg szakad is az eső, alig látni de ha 90-es az út, akkor 90-el megyek (ami ugye 100), a sok hülye mit lassít?!?!
..és sorolhatnánk..

lehet csaholni...
A magyar kormány jelenleg azt a taktikát alkalmazza, melyet Kutuzov tábornok Napóleon ellen az oroszországi hadjáratban. Folyamatosan hátrál, közben a felperzselt föld módszerét használva gyengíti az előre törő ellenséget. Kérdés, hogy Borogyinónál sikerül-e döntetlenre kihoznia a csatát, így hiába…..
M/n8rK*frS 2016.05.13 17:57:59
@BircaHang Média szerkesztősége: @dr. HáziMacska-nak:

"Így igaz. de lásd az okokat. Az ok az, hogy az ország által megtermelt profit zöme külföldre szökik. Ez az alapoka mindennek. "

Te istenbarma szerencsétlen..nem! tudod mi a legfőbb oka? az, hogy a hozzád hasonló hülyék meg vannak róla győződve, hogy nem azok, miközben az értelmesek folyton kételkednek! így lehet az, hogy az általad is mantrázott politikusi baromságokat benyelitek, (fel nem fogjátok, csak benyelitek) van aki balról, van aki jobbról, aztán teli szájjal fröcsögitek vissza, s még büszkén érvelsz is a faszságokon, a rajtad élősködő görények meg röhögnek az uradalmi birtokon..ébredj már fel szerencsétlen birca.. most éppen a kurva arrogáns maffia fideSS van hatalmon, de igazából dettó egy kutya, ti meg aztán mentek boldogan szavazni..oh, bazd meg, merre van az útlevelem?!?!!?!?