Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gonoszgólya

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlök mindenkit az "Új évben", amely minden reményünk szerint jobb lesz, mint az előző. Az első Napi érdekest láthatjátok ma és mostantól a vasárnap reggel is indulhat majd vele, mert e héttől a hét utolsó napjának nulla órájától lesznek kint a legnézettebb sorozatunk bejegyzései. Az online…..
Gonoszgólya 2021.01.03 14:30:27
@Sentiero Acesso: Egyetértek!
Tegnap este nagyon felgyorsultak a folyamatok az Európai Unió költségvetési tárgyalásairól. Biztos, hogy Orbán Viktor nem sokat aludt, különben nem nyilatkozta volna azt, amit másnap reggel "rádióba mondott"..
Gonoszgólya 2020.12.06 12:00:37
@MAXVAL birсaman közíró: Kb. ezóta? Tejföltartó cserépedényállat birkag*ci "közíró"f@szkalap:

"Hazánk érdeke az EU-s költségvetés és a helyreállítási terv azonnali elfogadása. Aki mást mond, az vagy direkt hazaáruló, vagy hazudik. A Magyarországon megvalósuló beruházások 95%-a ugyanis nem más, mint EU-s forrásból valósulnak meg. A maradék 5%, az ugye látható, hogy szinte semmi, gyakorlatilag a kátyúzásra elmegy éves szinten.
Ezt a 95%-ot bizony a Főnök és köreinek nagy része leplezetlenül dézsmálja. Felépítve mögé a jogi rendszert, a hű főügyészt, aki nem bántja ezeket, és szövetségeseit,..."
Gonoszgólya 2020.12.06 12:01:17
@MAXVAL birсaman közíró: Hülye vagy birkag*cikém. menjél szájerezz még egy kicsit.
Saját, előre megfontolt szándékunkból bárkit elítélhetünk, s nyugodtan mondhatjuk rá, utállak, megvetlek, sőt gyűlöllek, te mocskos szemétláda. Ez emberi alapjog, illetve valami olyasmi, de inkább tapasszuk hozzá ehhez a sivár kifejezéshez a szabad választás lehetőségét, amellyel legtöbbször…..
Gonoszgólya 2020.09.09 17:15:42
@MAXVAL bircaman közíró: Mi van fideszbuzeráns bikaállat? Már próbálsz mosakodni? Nem fog sikerülni. Mikor ennek vége lesz, elszámoltatunk.
1900. Új fajta tűzoltósisak tesztje Németországban..
Gonoszgólya 2020.07.06 15:12:50
@Tejinashi: No igen. Nekem sem a "középiskolás nyári gyakorlat" jutott eszembe először......
1930. Az első automata tőzsdei árfolyamkijelző-fal egy New York-i brókerházban..
Gonoszgólya 2020.06.29 17:08:22
@hátramozdító: "Első!"
És? Kérdezte valaki?
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..
A múlt heti képsorozat folytatása következik, újabb harminc kép New York elmúlt évszázadából a NY Times archívumából. Ígérem, hogy ezek még a múlt hetinél is érdekesebbek lesznek! 1961. Egy hirtelen zajtól megriadt és a vízbe esett rendőrló kiemelése az East Riverből..
Gonoszgólya 2020.05.25 20:08:43
@bioLarzen: Miért sértődne vérig? Max. azért, mert egy TÉNY kimondása miatt egy líííber lerasszistázza.
Gonoszgólya 2020.05.25 20:18:34
@gigabursch: "Viszont érdekes, hogy 2006-ban a rendőrterror idején nem volt idehaza fosztogatás, de még csak kísérlet sem."

Ez most komoly? Ja persze. A hozzád hasonló ésszel rendelkezők terjesztették és hiszik hogy a hős autó és tévészékház gyújtogatók fizettek a megevett Túró Rudikért....

És köszönöm, NEM KELL válaszolnod. A fajtáddal még egy körömpiszoknyi kommunikáció is heves hányigert vált ki nálam!
Egy történet újramesélése, amiből többet tanulhatsz a politikáról és a nagybetűs életről, mint gondolnád. Lucasfilm's official marketing logo for Star Wars Day..
Már az elején érdemes megjegyezni, hogy ez bizony sajt, csak épp vegán. Így különböztethető meg a nem vegán és vegán sajt. Ennyire egyszerű, mint a faék...
Szíjjártó Péter 2020 március 30.: Senkit nem hagyunk magára Judit és férje (65 és 75 évesek) nem ezt tapasztalták, amikor egy hónappal ezelőtt betegek lettek, néhány nap különbséggel torokfájásra, lázra ébredtek, a férjnél hányás és igen magas (38,8 fokos) láz is jelentkezett...
Gonoszgólya 2020.04.29 09:30:31
@MAXVAL bircaman közíró: A kurvaanyád, az a rühes bárcás, az a rémhír, hogy dögölnél meg birkageci "közíró"!
Sokszor gondolkodtam már, hogy vajon én vagyok-e a tökéletes férj-alapanyag, vagy csupán, nemes egyszerűséggel viselkedésemben úgy vagyok píszí, hogy közben gyűlölöm a képmutató, félrevezető, a dolgok lényegét és valós tartalmát átíró politikailag korrekt hazugságokat, hülyeségeket?  Mosok, főzök,…..
Gonoszgólya 2020.04.27 15:17:24
@Advanced Flight: Hogy te mekkora egy baromköcsög vagy.
Gonoszgólya 2020.04.27 15:18:59
@Fürgerókaláb: A kurva anyját minden "beszólogató" rühesribancnak, meg a kibaszott védelmezőiknek is!
A pizza olyan hű társ, amely elkísér minket egész életünk során. Ott van a gyerekzsúrokon, a csapatsportok utáni ünnepléseken, az átbulizott éjszakák után másnap, egy laza filmezésnél a kettesben töltött estén. Ennek apropóján nézzük, hogyan készül el a vegán, de sokkal inkább gluténmentes…..
Ha egy jól működő, stabil, megbízható laptopra vágysz, akkor elég csalódott leszel, amikor a laptopod nem működik jól, nem stabil és a legkevésbé sem megbízható. Olvasónk lassan két hónapja szenved az újra és újra megjelenő, váratlan kékhaláltól, a szerviz pedig elég döcögősen kezeli a…..
Gonoszgólya 2020.04.25 18:13:23
Gonoszgólya 2020.04.25 18:16:27
@Opportunista mikroba: "Ha nekem lenne egymillióm, amit simán rákölthetek egy laptopra, rá is költeném."
Vannak akik ennyiért még szeretnek szopni is. Hajrá.
Amióta itthon ülünk, a futáros-csomagos sztorik kaptak egy egészen szokatlan mellékízt. A nem tartózkodott otthon és az átvevő hiánya kifejezésektől hisztérikus kacagva zokogásba kezdünk, főleg ha idősebb olvasónktól jött levélben olvassuk. Persze előfordulhat, hogy nem halljuk a kertben a csengőt,…..
Gonoszgólya 2020.04.24 15:19:54
Gonoszgólya 2020.04.24 15:21:33
@Fikalnyik Eugén: Akkor konkrétan mi a f@cért is van a posta? Azért hogy értesítőket hordjon ki?
Olvasónk úgy érzi, jogos elvárás egy villanyborotvától, hogy ha borotválkoznak vele, attól ne menjen tönkre. De sajnos az eMAG szerint éppen ez történt: a javítást és cserét azzal az indokkal utasították el, hogy a nem megfelelő használat következtében ment tönkre a egy hónapja használt Philips…..
Deborah Feldman (1986) a világ közepén, New Yorkban, egyszersmind teljes izolációban, a metropolisz Williamsburg nevű városrészében nőtt fel. Brooklynnak ezt a negyedét csak az East River és 2-3 kilométer választja el a lüktető Manhattantől. A 200.000 lakó fele ultraortodox zsidó. Párhuzamos…..
Ennek az írásnak a története egy képpel kezdődött, melyet alább láthattok. Tavaly októberben posztolta a képet Balogh Attila a Facebook csoportomba, mely azonnal szöget ütött a fejembe. Azóta elég sokat nyomoztam utána, elég sokat megtudtam róla, de mégis úgy érzem nagyon keveset tudok a teljes…..
Gonoszgólya 2020.02.16 16:34:40
@midnight coder: Aki nácikat, oltáselleneseket, "fényevőket", jobboldali turulbarmokat, valláskárosultakat, laposföldhülyéket, korrupt-tolvaj-hazaáruló-populista-demagóg-hazug politikusokat, népírtókat, ítél el, rossz ember nem lehet.
Előzmény: https://kozeletipad.blog.hu/2020/02/13/doktor_vagy_nem_doktor_kis_helyi_botranybol_orszagos_ugy Egy hete a Partizán nevű csatorna borította ki a bilit Budafokon, amikor a videójában azt állította, hogy Daróczi Csillának – a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ vezetőjének…..
Gonoszgólya 2020.02.15 13:11:59
@kéki béla: És mi van ha hülye vagy? Előfordult már ilyen történelemben.
Törölte Facebook-oldaláról a közös fotójukat. ..
Gonoszgólya 2020.01.24 16:52:55
@Grimbusz Makszimusz: Szopjad csak a fideszfaszt kisköcsög, oszt ha meguntad, bekaphatod az enyémet is.
Gonoszgólya 2020.01.24 16:54:27
@6.Lenin: "Még egyszer mondom, hogy én jobban megfingattam volna."
Ahogy anyádat szoktad? Hátára vágva a boncasztalon? He? Fideszguzeráns kisköcsögöm.
Gonoszgólya 2020.01.24 16:56:05
@6.Lenin: "... balliba...", "... balliba...", "... balliba...".

Fideszbuzeráns seggszopó köcsög. Fideszbuzeráns seggszopó köcsög. Fideszbuzeráns seggszopó köcsög.
Olvasónk karácsonyi ajándéknak szánt okosórája sehogy sem bírta a strapát. Hamar lemerült, akárhogy is próbálkoztak a használatával. Az ünnepek miatt nem sikerült az elállási időn belül visszavinni, az üzlet pedig nagyon szabálykövető, nem is vették vissza, úgyhogy megkezdődött a garanciális javítás…..
Gonoszgólya 2020.01.24 13:41:06
@Terézágyú: "Én még emlékszem arra az időre, amikor az LG még GoldStar volt, és a gagyiság szinonímájának számított"
van egy GoldStar sztereó rádiósmagnóm. Napi szinten vagy 10 órát, de volt egy 6 éves időtartam mikor 0-24-ben szólt. És még mindig tökéletesen működik mindene.
Gábor könnyen röhög sírva, illetve sír röhögve január közepén az elromlott kazánja mellett, de ha nem lenne infra panel, boiler, kandalló és fűtő klíma a házban, az ő mosolya sem lenne őszinte. Mit tehetünk, ha pont időben, a tél elejére beszerelt, jó sok pénz és időt felemésztő vadiúj kazán az év…..
Gonoszgólya 2020.01.14 18:15:01
@cmx85s: "Itt a posztolót ócskázóktól kérdezném"
Ettől a sok büdös köcsögtől? Akik az ilyen beírásokra recskáznak? Hiába kérdezed őket, erre is felizgulnak.
Itt a Papríkató sorozatunk ötödik része! Ti kérdeztetek, papok megválaszolják! 'Miért mondod, hogy tisztelnünk kell másokat és törődnünk velük, ha nem engeded, hogy segítsünk és higgyünk más vallásokban?' Emlékeztek még, mikor a Campus Fesztiválon megkérdeztük, hogy ha egy kérdést tehetnél fel…..
  A botrány november elején tört ki, amikor több japán áruház a Nippon IV tv-ben magyarázta el, hogy miért nem szabad szemüveget viselnie a náluk dolgozó nőknek. Úgy vélték, hogy a szemüveg csökkenti az alkalmazottak nőies kinézetét, hideg kifejezést kölcsönöt arcuknak. Voltak más cégek is,…..
Gonoszgólya 2019.12.01 12:20:44
@Tartalom: Hát szépöcsém, elérted azt a szintet a baromállatgeci skálán, ahová eddig a birkageci"közíró"-t helyeztem. Akár szobára is mehetnétek, mert egyköcsög vagytok mind a ketten. És valszeg te ennél már csak rosszabb leszel. Hülyegyerek.
  Bizonyára mindenki ismeri azt a viccet, melyben a szegény földműves bácsit elviszik repülni, és a végén, mikor megkérdik tőle, hogy "no, bátyám, milyen volt?", akkor az utolsó mondata az, hogy "arra viszont végképp nem számítottam, hogy mindez a nyakamba is ömlik". Hát valami hasonló érzés…..