Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Birkás Zsófia

29 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VENderland Diary Íródeák 2017.04.16 12:45:48
(Katt a képre és irány a weboldaluk! ) Nincs jó videó, jó helyszín nélkül. VENderland lakói nagyon szerencsések, hiszen csodás helyen forgathattak. Ezúton is szeretnénk megköszönni az Íródeáknak (Kávé- és Teaház az Íródeákhoz), hogy forgathattunk náluk! ,,Ha fázol, a tea felmelegít, ha elönt a…..
A szakestek nagyon jó lehetőséget nyújtottak nem csak a csapat összekovácsolódására, de a többi csapattal és a szakestek résztvevőivel való ismerkedésre. Minden szakesten nagy szeretettel és érdeklődéssel fogadtak minket, reméljük tetszettek a szakestek tematikájához igazított bemutatkozások. Írta:…..
VENderland Diary Csupa móka 2017.03.29 23:18:42
Íme VENderland egyik hivatalos alkohol tartalmú itókája, mely a Móka koktél nevet viseli. Hogy miért Móka koktél? Mert igazából ez egy flamingó, amiből ha túl sokat iszol igazi lesz nem csak pohár...
Íme a hétfőn készült csodás képekből néhány...
"A hétfő rossz, unalmas és fárasztó"-mondja ezt sok-sok ember a világon. Vagyis már csak mondja! Hiszen azok, akik március 26-án, hétfőn ellátogattak VENderland csapatbulijára, azok biztosan kétszer meggondolják ezt a mondatot. A rosszat cseréltük jóra, az unalmast mókára és a fárasztót,…..
Azon egyetemi szervezet, amely hatásköre alá az idei VEN nem hagyományos elemei tartoznak. (Fesztiválprogramok szervezése, anyagi források kezelése stb...)..
VENderland Diary VEN Kódex 4.rész 2017.03.29 18:12:26
A VEN megnyitása a Kortesdalfesztivál. A kortesdalfesztiválra minden csapat egy zenés bemutatkozással készül. Az elkészült dal előadásainak módja teljes egészében a csapatokra van bízva, az előadáshoz bármilyen segítség felhasználható, de mindig öröm látni, amikor a diákrektorjelölt, a kortesek és a…..
VENderland Diary #Szakestáradat 2017.03.29 18:12:21
Kedves Mindenki! A héten VENderland lakói rengeteg szakestet jártak (és járnak majd) végig. Nemsokára készül egy kis összefoglaló is a történtekről.VENgedd el a valóságot! Mi elengedttük (: ..
VENderland Diary Mik vannak?! 2017.03.17 20:29:17
VENderland lakói hősiesen fogadták a kihívást és örömmel fogadták el a meghívást a VENtarktisz csapat jelöltjétől. Az Alkoholimpiára két négyfős csapatot is kvalifikáltunk. A csapattagok minden bátorságukat és erejüket összeszedve néztek farkasszemet a többi csapattal. Szó szerint. De tényleg! Az…..
Már mindenki tudja hogy ki (mi) az a diákrektor jelölt. Íme VENderland csodás édesanyja, aki vigyáz mindenkire, és segít ha baj van. Terel bennünket, és mindig tudja, hogy kinek mikor mi a panasza. A mi anyánk, olyan anyaKinek van sok-sok nyula. Egyszer régen unatkozottÜregbe mászott és…..
Az egyetemi élet nélkülözhetetlen programjai közé tartoznak a szakestek, amelyek így a tavasz kezdetén, mondhatni nyüzsögnek a Pannon Egyetem háza táján. Természetesen a VEN-en résztvevő csapatok sem hagynak ki egyetlen alkalmat se, ahol be tudnak mutatkozni a mélyen tisztelt publikumnak. Március…..
VENderland Diary VEN Kódex 3.rész 2017.03.15 15:40:36
 Minden csapat köteles egy kortesfilmet készíteni, ami jellemző a csapat választott témájára, tartalmazza az egyetemi élet aktualitásait (az se árt, ha vicces jeleneteket is tartalmaz). Fontos, hogy a film minél több oktatót vonultasson fel. A film időtartama 25-35 perc. A filmet a jobb érthetőség…..
Diák Rektori Hivatal a VEN azon hivatalos szerve, amely a hagyományos programok kalibrálásáért felel. Megválasztása után, e szervezet élére áll majd a Diákrektor...
VENderland Diary VEN Kódex 2.rész 2017.03.12 11:18:05
A Diákrektor jelölt munkáját segítik szárnysegédei, a jelölt legfőbb támaszai a kettő darab kortes...
A köszönés jelen van a mindennapjainkban. Bemegyünk egy boltba és köszönünk. Kijövünk: köszönünk.Találkozunk egy ismerőssel és mit csinálunk?....hát köszönünk. A köszönésnek rengeteg fajtája ismeretes. Vannak a klasszikusak: Szia, jó reggelt, szép napot és így tovább. Aztán ott van a kézfogás és a…..
Ez egy olyan csapat, ahol mindenre gondolnak. Ezek után mondja valaki,, hogy VENderlandban nem jó lakni. (Köszönjük Dave! (: )Feladat: Keresd a képen Aice-t!..
Réges-régen, pontosan 1865-ben napvilágot látott Lewis Caroll nonszensznek titulált meseregénye, az Alice Csodaországban. Mint a legtöbb mesében, itt is nem valóságos, bár a megszokottnál különösebb személyek bukkannak fel egymás után. Caroll ezeket a különös lényeket az angol szokások és hírességek…..
Miután Veszprém polgármestere átadta a várost az egyetemistáknak, a település összes polgára ( természetesen minden egyetemista , egyetemi tanár és egyetemi dolgozó is) VENpolgárnak számít...
VENderland Diary VEN Kódex 1.rész 2017.03.06 20:45:37
  Minden csapat köteles kiválasztani egy Diákrektor jelöltet. A jelölt egy fő lehet, csak a csapat szakjainak jegyzett hallgatói közül kerülhet ki. A Diákrektor jelölt a továbbiakban tudásának legjobbját nyújtja, egyetemünk hírnevét öregbíti...
VENderland Diary Bemutatkozás 2017.03.06 17:39:19
Íme VENderland bemutatkozása: Kitti egy hétköznapi bölcsészlány. Mikor reggelente felkel, előfordul, hogy 7 különböző szinonima is eszébe jut a képtelenség szóra. De badarság1 azt gondolni, hogy az oktalanságok2 csak szótárában találhatók meg, hiszen a lehetetlenségek3 mindennapjait is átszövik.…..
A facebook és a blog mellet mindig érdekesebbnél érdekesebb információkhoz juthattok VENderlandról az Instagramon is. Ezt kell követned: https://www.instagram.com/fehernyuszi/..
VENderland Diary #videó 2017.03.06 17:39:15
  Reméljük már mindenki úgy várja a VEN-t, mint mi. Most egy kicsit bepillanthattok VENderland titkaiba....hiszen Alice választás előtt áll. Mondhatni, hogy a VEN jövője forog kockán. Piros vagy kék? Kék vagy piros? Ti melyiket választanátok?   ..