Regisztráció Blogot indítok
Adatok
preziosi

155 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Max Allegri tett pár utalást a holnapi, SPAL elleni kezdőcsapatot illetően, illetve továbbra is erősen hangsúlyozza, hogy a győzelmek kivételes dolgok még a Juventustól is, és nem szabad, hogy magától értetődőnek tekintsük őket.  A zebracsíkos csapat vasárnap visszaállt a helyes útra az Udinese…..
A Juventus szoros figyelemmel követi Leon Goretzka és Emre Can helyzetét is aktuális csapatuknál, véli a Tuttosport. A germán duó mindegyike szerződése utolsó évébe fog érni 2018-ban, Can a Liverpool, Goretzka pedig a Schalke 04 csapatánál.  A megnevezett forrás szerint Goretzka…..
A hírek szerint a Juvenus készen áll arra, hogy hatalmas pénzügyi áldozatot hozzon annak érdekében, hogy Paulo Dybalát mindörökre a klubhoz kösse, jelentette ki Marotta  A "La Joya" becenévre hallgató támadó Európa egyik legjobb csatárteljesítményével hívta fel magára a figyelmet eddig a szezonban,…..
Douglas Costa szerint a Juventus játékosai nem kételkednek abban, hogy képesek megnyerni idén a Bajnokok Ligáját, illetve szót ejtett a Serie A-t illető beilleszkedéséről is.  Tudvalevő, a Juventus kétszer bejutott a legrangosabb európai kupasorozat döntőjébe az elmúlt három évben, viszont a…..
A Juventus védőjátékosa, Benedikt Höwedes újabb izomsérülést szenvedett a mai a tréning során.  A német válogatott a héten már pont megkezdte az edzéseket csapattársaival, a Fiorentina elleni találkozó alkalmával pedig már a cserepadon is ott tudott lenni.  A játékos és a csapat…..
Benedikt Höwedes várhatóan a reggel folyamán fog megérkezni Torinóba, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon, értesült a Sky Italia. A Schalke 04-től érkező védő 3,5 milliós kölcsönszerződést fog aláírni a Juventusszal, ami egy opciós jogot is tartalmazni fog a…..
Diego Laxalt tegnapi teljesítménye felkeltette a Juventus vezetőségének figyelmét, minek hatására az is elképzelhető, hogy Leonardo Spinazzola helyett ő érkezik majd a nyár folyamán a csapathoz.  A 24 éves játékos a tegnapi, 2-4-es mérkőzés alkalmával sokadszorra felfelé…..
Roberto Di Matteo azt tanácsolja a Juventusnak, hogy igazolják le Benedikt Höwedest, valamint elmondta véleményét az olasz csapat Bajnokok Ligáját illető ambícióiról is.  A Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta a tegnapi nap egyértelműsítette, hogy a német válogatott védő kizárólag csak egy…..
Továbbra is tartják magukat azon információk, hogy Marottáék szeretnék a Juventusban tudni Kevin Strootmant is, ráadásul úgy tűnik, ennek érdekében hajlandóak akár komoly összeget is áldozni a játékosra.  A La Gazzetta dello Sport és Mediaset Premium szerint a Juventus vezetőségének ajánlata egyre…..
Elképzelhető, hogy a Juventus is harcba száll az Arsenallal és a Liverpool-lal Marcelo Brozović játékjogáért, véli a Mediaset Premium. A 24 éves játékos a hírek szerint annak ellenére is csapatot válthat még a nyár folyamán, hogy meglepetésre kezdőcsapatba került a hétvégi, 3-0-ra végződő…..
Blaise Matuidi a mai napon sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, ám a PSG-nek köszönhetően az átigazolást még mindig nem sikerült véglegesíteni.  A 30 éves játékos a tegnapi nappal érkezett meg Torinóba, ahol tegnap és ma részt vett az ilyen szokásos egészségügyi teszteken.  "Szóbeli…..
Az Estadio Deportivo a napokban konkrét idézetekkel állt elő a játékos képviseletének tollából, amik szerint a játékos mindenképpen távozni szeretne Sevillából, és reméli, mihamarabb el fogják engedni.  A középpályás régóta a Juventus legfőbb kiszemeltjei közé tartozik a középpályát illetően,…..
A Sampdoria támadója, Patrik Schick állítja, nem haragszik a Juventusra amiatt, hogy végül az orvosi vizsgálatok negatív eredménye miatt nem igazolhatott a zebracsíkos csapathoz.  "Haragszom-e a Juventusra? Nem, nem haragszom." - mondta a cseh válogatott a Sky Sport Italiának. Tudvalevő, a csatár…..
Federico Bernardeschi minden valószínűség szerint a holnapi nappal át fog esni a kötelező orvosi vizsgálatokon Torinóban, miután a Fiorentina elfogadta érte a Juventus 40 milliós ajánlatát.  Az olasz bajnok egyesület hosszú hónapok óta üldözte a játékost, és hetek óta folytatott aktív tárgyalásokat…..
Nem elképzelhetetlen, hogy a Juventus megkísérli leigazolni Keita Balde Diaót, miután Patrik Schick leigazolása kudarcba fulladt.  A Premium Sport szerint a Lazio hajlana a játékos átigazolására, Keita pedig többször hangot adott annak, hogy nem boldog a római csapatban. A csatár egy szerdai…..
A Gianluca Di Marzio információi szerint a Juventus nagyon közel került ahhoz, hogy leigazolja Wojciech Szczesnyt és Mattia De Scigliót, akik összesen 24 millió eurós költséget fognak majd jelenteni.  Az említett forrás úgy tudja, a hálóőr már kedd reggel meg fog érkezni Torinóba, hogy átessen az…..
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Juventus már az amerikai turnéra is magával viheti a következő igazolását, Wojciech Szczesny-t, aki 9 millió euróért fog az Arsenaltól az olasz rekordbajnokhoz igazolni.  A hálóőr az elmúlt két szezont kölcsönben a rivális AS Roma csapatánál…..
Úgy tűnik, a Fiorentina kész elfogadni egy 40 millió euró + Stefano Sturaro konstrukciót Federico Bernardeschiért cserébe.  Az olasz válogatott játékos már eddig is többször hangot adott annak, hogy csatlakozni kíván a Juventushoz, a problémát viszont továbbra is a lilák által megszabott 50 milliós…..
Úgy tűnik, a Juventus figyelmét felkeltette a Porto és a portugál válogatott középpályása, Danilo Pereira is. Az A Bola információi szerint a zebracsíkos alakulat mindenképpen meg szeretné erősíteni a középpályáját a nyári átigazolási időszakban, Danilo pedig ideális választásnak tűnik a…..
A Juventus több külföldi hírforrás szerint is harcba indulhat a Monaco fiatal tehetségéért, Kylian Mbappéért.   Az olasz Tuttosport és a francia Le Parisien információ szerint a jelenlegi olasz bajnok is azon topklubok közé tartozik, akik nagyon szoros figyelemmel követik a francia játékost.  Az…..
Ügynöke kijelentése után most maga Juan Cuadrado is reagált az őt érintő pletykákra, miszerint a nyár folyamán csatlakozna az Arsenal, Milan, Paris Saint Germain csapatainak egyikéhez.  A szélső jelenleg a kolumbiai válogatottnál tartózkodik, itt tett említést a klubcsapatát érintő szituációról egy…..
Juan Cuadrado ügynöke a mai nappal egyértelműen kijelentette, hogy nem igazak az ügyfelével kapcsolatos híresztelések, a játékos nem akarja elhagyni a Juventust, a Juventus pedig nem kívánja őt értékesíteni.  A szélsővel kapcsolatban az elmúlt napokban olyan pletykák láttak…..
A MilanNews értesülései szerint az AC Milan kész leigazolni Netot annak érdekében, hogy vele pótolja Donnarummát.  A tegnapi nap során eldőlt, hogy a 18 éves hálóőr, Gianluigi Donnarumma nem hosszabbítja meg a szerződését a milánói csapattal, szóval amennyiben pénzt akarnak belőle látni, még most…..
Riccardo Orsolini ügynöke szerint ügyfele a Juventusszal kezdi meg a felkészülési szezont, de elképzelhető, hogy aztán mégis a kölcsönszerződés mellett döntenek majd.  A 20 éves szélső januárban csatlakozott a torinói csapathoz az Ascolitól, az U20-as világbajnokságon pedig gólkirályi címet ért…..
Amennyiben a Juventus tárgyalásokba bocsátkozna a Chelsea vagy Manchester United csapataival Alex Sandro ügyében, azt minimum 60 millió eurótól tenné, véli a Tuttosport. Az olasz bajnok 26 millió euróért vásárolta a balszélső védőt a Porto csapatától 2015 nyarán, azóta pedig…..