Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varga Klára

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos megint arra kényszerülünk, hogy politikával foglalkozzunk ezen a blogon. Elmebeteg időket élünk, ennek egyik legjobb bizonyítéka az internetadó nevű szörnyedvény megjelenése politikusaink elméjében. Sajnos az idiotizmus és a politikusi gőg néha annyira egymásra találnak,…..
addict Bankpiaci reklámkörkép 2008.04.03 09:09:00
Érdekes egy pillanatra végignézni a hazai bankreklámokon. Úgy tűnik, mintha egy különös betegség kerítette volna hatalmába a bankszakmában dolgozó marketing-kommunikációs szakembereket. A kór elsősorban a reklámstratégia kidolgozásáért felelős agysejteket támadja meg,…..
Hétvégi marketingkonferencia – megdöbbentő adatokkal, szenzációs tényekkel! Ezen a hétvégén részt vettem Wolf Gábor Marketing Szuperkonferenciáján. Megmondom őszintén egy kis szkeptikussággal mentem el a rendezvényre, hiszen majd 300 ezer forint egy kétnapos…..
Bár Magyarországon már ugye létezik (létezett?) egy Szilícium-völgy projekt, a Zsámbéki-medencében, ám - hogy is mondjam - nem sokan hisznek benne. Talán elsősorban azért, mert a kaliforniai Szilícium-völgy sikere nem pusztán azzal magyarázható, hogy kedvező (volt) a környezet a…..