Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsooka

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsuzsika eldobja a gereblyét, szalad egy kis sárga pillangó után, Jóska utána kiált, ugyan mit csinál, hogy így otthagyta a pelyvát, de a lány nem törődik vele, boldog, hogy megfogta a lepkét. „Fecskefarkú!” – kiált vissza boldogan a legénynek. Jóska közelebb lép, nézi a lány tenyerében remegő…..
Megérkezik két nő fehér „tornaruhában”, valósággal vakítanak a székekkel körberakott színpadon.  Az egyik nő 90 éves, a másik 33. Közel 60 évnyi korkülönbség van köztük és mégis, olyanok, mintha egymás tükörképei lennének.  Leülnek, nyújtóznak, bemelegítő gyakorlatokat,  vagy ahogy ők mondják:…..
A Szegedi Kortárs Balett olasz vendégkoreográfusa, Enrico Morelli közreműködésével született meg a Moderato cantabile című előadás, melyet A Tánc Fesztiválja nyitóprogramjaként tekinthettek meg az érdeklődők. A darab Marguerite Duras azonos című regénye alapján készült. Igaz ugyan, hogy a színpadon…..
Várunk a buszra. A késő délutáni járat a menetrend szerint 17 órakor indul. De vajon hova? Kíváncsi vagyok, vajon hova fog minket kalauzolni az Artus és a STEREO Akt csapata, mi fog velünk történni a színházi utazás során, mi lesz velünk, sorsturistákkal. Amit tudok, hogy rendhagyó kiruccanásban…..