Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OW_Peffy

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert ilyenek vagytok... 2012.09.11 2012.09.12 09:32:52
Random olvasó: jó estét Peffy | OtherWorld.hu: szia Random olvasó: bejelölsz youtuben, Peffy | OtherWorld.hu: linket :) Random olvasó: ? Random olvasó: hogy érted Peffy | OtherWorld.hu: hát akkor te hogyan érted :D Peffy | OtherWorld.hu: hogy jelöljelek be youtube-on? Random olvasó: nem…..
Ez egy elég merész felvetés, de maradjatok velem.Azt azért durva lenne kijelenteni, hogy haldoklik, de ettől függetlenül rosszabbul áll a szénája, mint bármikor. Emlékezzünk vissza, ez a cég egyszer a jövőt mutatta, olyan forradalmi újításokkal mint a DOS, a Windows, és…..
OW_Peffy 2010.10.29 12:48:50
Elsőnek megjegyezném, hogy az IBM bukása mögött szépen ott volt a politika. Erről nem is írnék, mert még megvádolnak valamivel.

Érdekes pontokat hoztál fel, viszont minden kapu egy újabb kaput nyit meg. Az, hogy már kevesebb PC fogy, az nem azt jelenti, hogy leszálló ágban van, hanem telített a piac. Kevesen vesznek már PC-t, inkább modulárisan újítgatnak (!) ebben a generációban. Ez az Apple-nél viszont lehetetlen, és sokan a PC mellett Mac-es gépet is vesznek. iPhone esete is ilyen, magyarán akinek van Apple-je, az nem csak Apple termékekkel rendelkezik. Meg az Apple divat is lett...

Az Internet Explorer a folyamatosan változó IT világ miatt szorult háttérbe. Már boldog, boldogtalan fejleszt valamit, és a böngészők között is komoly piac alakult ki (IE, IE variánsok, Opera, Chrome, Firefox, Safari). Régen nem így volt, ma pedig már megvan a választási lehetőségünk.

Egyébként az IE még mindig vezető a piacon (igaz egyre kevésbé), a Safari pedig "sehol nincsen". Nem is hiába, egy színvonalon van a kettő, sőt a Mac-es és PC-s Safari nálam többször hibázik, mint az IE! Szintén csak "egy másik böngésző letöltésére" tudom ajánlani.

Nem tudom, hogy a Windows 7-nél változott-e valami, ha nem, akkor a rendes ember is csak licenszet vásárol meg. Maga a termék nem lesz az övé!

"Az Apple 5 hónapja megjelent az iPaddel, és ismét trendalakító képességükkel csináltak egy piacot, amire a Microsoft nem reagált a mai napig sem." Szerintem a Microsoft dönti el, hogy erre reagáljon. Nem kötelező neki, ha nem akar új piacot nyitni, akkor minek?
H2SO4 A timföld átka 2010.10.04 21:45:00
Az alumínium nagyobb barátja az embernek, mint a kutya. Gondoljunk csak a sok könnyű szerkezetre, a pehelykönnyű biciklikre, olyan tuti ötvözetekre, mint a repülőgépeknél használt duralumínium. Fájdalom, az alumínium nem terem meg a szántóföldeken és alumíniumbányákban sem…..
OW_Peffy 2010.10.06 08:58:04
@newcy67: Ez pontosan így van. Amellett még ott van közelben Komárom, meg több kisebb település is, a Dunát meg már meg sem merem említeni...
Nem rajongok az FCKeditorért (ezt használja a blog.hu), én inkább a tiny_MCE-t szeretem (amit pl a wordpress használ). Az sokkal egyszerűbb, több funkciója van, stb. Legnagyobb gondom eddig az volt, hogy hogy a fenébe tegyek középre képet? Nos az előbb véletlenül rájöttem.…..
Belsőség Kutyákkal Komáromban 2010.08.09 12:08:00
Az alapterv az volt, hogy Pistával és Pistáné Erikával, Vályi Karcsival, Pistáék schnauzerével, valamint Winkler Micikével, anyám kutyájával együtt a Cougarral megyünk Komáromba. A másnaposság azonban azt diktálta, hogy inkább a Tehenet hozzam elő – én a…..
Először azt akartam írni, hogy a Marvel valószínűleg azért mutat csak asgardi képeket (az előzőek itt és itt tekinthetők meg), hogy felkészítse rá a nézőt, hogy mire számítson. De mi van, ha a cég teljesen elégedett a díszletesek és jelmeztervezők munkájával és büszke…..
Filmdroid Nyerj Avatar posztert 2010.07.11 15:11:00
Egy szép nagy méretű Avatar poszter boldog tulajdonosa vagyok, itt porosodik már néhány hónapja, mivel sajnálatosan nem tudom sehova se kirakni, maximum a plafonra férne el. Úgy gondolom, hogy más is boldogan birtokolná ezt a 2 m x 1,5 m -es posztert, ezért hát azé lesz, aki a 150.…..
Filmdroid Egy kép az Inceptionból 2010.01.18 17:26:00
Egyetlen fotó került napvilágra az Inceptionból, a filmben  Leonardo DiCaprio és Ellen Page mások elméjében mászkál. A rendező, Christopher Nolan azt mondta, hogy sokkal nagyobb kihívás volt A sötét lovag-nál, mint az új sci-fije. Ezen kívül Nolan még arról is beszélt,…..
A Sherlock Holmes megjelenésekor a kritikusok azon élcelődtek, hogy a címszereplő és Watson között elég meleg a hangulat, valaki meg is jegyezte, ha most forgatnák a Túl a barátságont, akkor Robert Downey Jr. és Jude Law játszhatná a két barátot. Két hete Downey Jr. vendége volt…..
Zoly mesélte, hogy tegnap volt valami szépségverseny (World Cyber Girls) ahol kérdezgettek a nőktől és az egyik arra a kérdésre, hogy mi a kedvenc játéka azt mondta (egy másik mellett), hogy Mesterlövész :PÁllítólag nagyot hördült a tömeg. Ezt látta még valaki? Ha a hölgy…..
Csütörtök délután elballagtak a végzős diákjaink. Idén először végzett ötosztályos évfolyam, köszönhetően a pont öt évvel ezelőtt elindított nyelvi előkészítőnek, ahol az első évben a NYEK-es osztály szinte csak idegen nyelvet tanult.A ballagási ceremónia alatt, az…..
Tavaly június elején a T4 vége kiszivárgott, néhány filmes oldal is megerősítette a hírt, a készítők azonban hevesen tagadtak, állítólag csak 3 ember ismerte a befejezést, ők pedig kizárt, hogy elmondták volna bárkinek is. Ez az info azonban mégiscsak igaznak bizonyult, a…..
Szixi News Online Gólyabál III. 2009.02.24 10:20:00
 http://indafoto.hu/szixi/golyabal_2009..
Szixi News Online Szalagavató 2009.02.14 19:52:00
Iskolánk február 13-án, pénteken tartotta meg a hagyományos Szalagavató bálját az almásfüzitői kultúrházban. Ezen az estén a végzősökre és az osztályfőnökeikre az iskola igazgatónője ünnepélyes keretek között feltűzi a szalagot, amely jelzi a világnak, hogy Ők…..
Sikerült a legelső videónkhoz rögtön egy sztárvendéget szerezni, Józsi személyében.Miután teletömtük magunkat hagymakarikákkal, A CCC-ben kérdeztük ki magánéletéről és Obamáról: Ez a videó lett az első próbánk. Jövőhéten további izgalmakkal és meglepetésekkel…..
OW_Peffy 2009.01.31 21:25:33
Bible Games emberek!!! :) De hány Jézusos játék létezik még?  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.24 08:41:04
Jól halad az új videó. Tegnap végigvittem másodszor a játékot, hogy felvegyem a jeleneteket. Higyjétek el, nem jó másodszor végigvinni egy szar játékot :( Ha jól haladok vele, lehet, hogy szerdáig már fenn is lesz.Emellett ma (ha minden igaz) készülni fog egy másik videós…..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
ZeroCool őrületes stuntvideója. Az ilyenekért is szeretjük a GTA-t. Nagyszerű videó, nagyon zenére optimalizálva! ..