Regisztráció Blogot indítok
Adatok
supi007

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen szidtuk már a gyalogosokat, András most megtette. Az elmúlt héten - és különösen tegnap este és éjjel - Budapest útjain azt tapasztaltam, hogy egy-két idiótát leszámítva az autósok óvatosak és vigyáznak egymásra, ellenben a gyalog közlekedők közül sokan tudomást sem…..
Egy a mai napon kelt részletes tájékoztatásában a jászalsószentgyörgyi AGIP benzinkút tulajdonosa a miheztartás végett arról értesíti a lakosságot, hogy a továbbiakban „az általam üzemeltetett és tulajdonomat képező benzinkutat BEZÁROM A ROMA, CIGÁNY KISEBBSÉG…..
supi007 2009.11.12 11:50:57
@Jobb híján MDF-es: Igazad van. Sajnos. A post egyébként hatásvadász, de elérte a célját. Az azonban biztos, hogy ezért a cikkírót én egyszerűen lehülyézem. Nem értek egyet vele és számomra teljesen elfogadhatatlan, hogy tapasztalatlanul és teljesen szubjektíven ír egy olyan dologról, ami az ország tyúkszeme. Ő most konkrétan erre rálépett. Minimum egy, ha nem több verbális pofánvágás lenne a jussa. Megérdemli.
Belsőség Mercit, ne BMW-t! 2009.11.11 07:04:59
  Ősi ellenségek, gondolnánk, pedig a két cég teljesen más elképzelések mentén épít autókat. Hezitálni egy BMW és egy Mercedes között olyan, mintha nem tudnám, cézár salátát vagy töltöttkáposztát szeretnék. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ezen a blogon minden vicc nagyon rossz, egyesek még annál is szörnyűbbek, mégis van olyan, bármilyen kínos is bevallani, hogy egyszerűen beleszeretek valamelyikbe. Ez történt Jim csodálatos Paint-alkotásával is, nem tudom róla levenni a szemem órák óta, közben folyatamosan…..
supi007 2009.06.04 10:31:06
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
supi007 2009.05.26 10:13:15
@SzilviBarack: Tulajdonképpen hosszasan ecetelted a: "Mindenki azt csinál, amit akar" elvet. :)
supi007 2009.05.26 10:15:03
@zaphodbb: Na végre valaki más is észrevette. Ugye milyen vicces? Azt mondja (ordítja) neki TE LESZBIKUS. HA-HA-HA. Ez nagyon nagy volt :)
Ha egy párt a parlamentbe kerül, az megmutatja, mekkora a választói támogatottsága. Ez egyben véget vet a róla szóló spekulációknak is. Ez a nagy előnye egy ilyen helyzetnek. És azt is világossá teszi: nem érdemes a kis részvételre játszani, ha valakit zavar a szélsőséges…..
Sokadszorra csodálkozom rá arra, hogy kívülről, független szemmel, mennyivel pontosabb látleletet lehet alkotni országunkról, és hogy ez a kép egyre negatívabb. És nem, nem csak a Gyurcsányék ténykedése miatt, sőt, egyre inkább nem amiatt. Egy demokratikusan megválasztott kormányfő, aki (még ha…..
Különös fotó jelent meg ma reggel a Népszabadság internetes kiadásának címlapján, a Botokkal vonultak az utcára az iváni romák című cikk illusztrációja gyanánt: a hír szerint 200 roma vonult az utcára a Sopronhoz közeli Ivánban, miután állítólag valaki megfenyegette őket.…..
Aki szemét, és szerződni akar, ennél rosszabbat érdemel, úgyhogy nem is értem, Tibor  minek pattog. Igényeskedett, arcoskodott, hát nem kiderült, hogy mégsem lehet IP Tv-t bevezetni hozzá? Örüljön, hogy nem küldtek ki két markos T-alvállalkozót, hogy jól leverjék, amiért…..
Lett egy macskám, mondom anyámnak, kicsi és foltos. Minek, kézdezett vissza jogosan, sose szeretted a macskákat. Te kutyás vagy. Igaza van valahol, mert évtizedeken át meg voltam arról győződve, hogy a macska csak azért van a világon, hogy a nyugdíjasok ne unják halálra magukat, erre…..
Eme kedves mondatot mostanában divatos használni, főként azok szájából hallani, akik úgy érzik, cigányok között élni rossz, ergo nekik nem lehetnek olyan jogaik (a már megszerzetteken túl), amikért tüntetni érdemes volna. Mi több, a már megszerzett jogaikat is valamiképpen…..
w Bátor Sir Robin 2008.09.23 06:15:00
Robin, a bátor elszaladt Bátran elfutott, el ő A vész láttán ahogy tudott Farkát behúzva elfutott (Gyalog-galopp)  Magyarország gyámoltalan, gyenge, nehezen védhető peremvidék. Katonailag is, de ez az ország annyira csesznye, hogy nem kell ide erőszak. Sőt, még igazi zsarolás…..
Kétszázzal pörög a világ egyik legnagyobb és legprofesszionálisabb marketinggépezete, irtózatos erővel dübörög az utóbbi idők egyik legnagyobb költségvetésű reklámkampánya, amelyet a reklámvilág egyik legnagyobb ügynöksége irányít, és mégis sikerül egy akkora cikibe…..
Kezdődik a webkettes konferencia szimpózium utolsó felvonása. Vágó István kvízman egyből kötekszik: miért Gervainak adja meg először a szót Aszfaltbetyár, amikor Gervai azz előbb tartott előadást, a kvízmesterek meg eddig némán néztek maguk elé? Vissza is dobband a labda a…..
Vajon mivel lehet rávenni arra valakit, hogy odaadja egy idegennek jelszavát, jelszavait? Egy nemrégiben készített felmérés szerint a nők majdnem fele egyetlen tábla csokoládéért odaadja a kulcsokat. A pasiknak csak 10 százaléka. Persze nyilván mások lettek volna az arányok, ha nem…..
Subba Tündi és a herécskék 2007.05.18 16:43:00
Tisztában vagyunk azzal, hogy ezt a videót már elég sokan látták, de egyszerűen nem hagyhatjuk szó nélkül. Vajon mit szólna egy szakember a Tünde rajzához? Igazán beszédes, érdekes lehet az is, amikor Donatellával rajzolgatnak otthon. ..
Subba Random kínzó kérdés 2006.12.18 10:05:41
Na vajon melyik magyar parlamenti párt ifjúsági szervezetének vezetője volt az, aki még gimnnazistaként egy körsms-ben tudatta osztálytársaival, hogy ő bizony homoszexuális?..