Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cBEV

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A gyári állásajánlatokat böngészve bárki érdekes információkhoz juthat az autóipar helyzetéről. Az elmúlt évek pangása után százszámra hirdetett betöltetlen állások például azt mutatják, hogy az autógyárak szerint a válságnak valóban vége van, sőt az elmúlt…..
3 variáció egy témára, hogy nevess!  Azt ne gondold, hogy a művi eszközös stimuláció napjaink találmánya.   Láttad a Hisztéria című filmet? Ha nem, akkor nézd meg!     "Édesem!  Hol van az elektromos fogkefém?" Még merje valaki azt állítani, hogy hiányzik a nőkből a…..
cBEV 2016.06.09 20:33:03
@Tibi !: :)
A hagymavágás sokak rémálma, nem könnyű megúszni könnyek nélkül. Vannak, akik arra esküdnek, hogy a fagyasztóba kell tenni kicsit a hagymát a vágás előtt, sokan pedig a vízben áztatják a zöldséget, mielőtt apró darabokra vágják. Persze a séfek szerint az egyetlen megoldás…..
cBEV 2016.06.04 12:41:22
@gchg: én úszószemüvegben szoktam, az tökéletesen zár.
A nyár a külsőségeket tekintve olyan az emberek számára, mint a tavasz a lakásfelújítás fanatikusainak. Egyik napról a másikra becsöngetnek az agyban a gondolatok, miszerint ideje lenne kurva jól kinézni, aztán a tükör elveszi az ember életkedvét is, hiszen az onnan visszaköszönő hurkák ledolgozása…..
cBEV 2016.06.03 22:14:04
@VeeVee:
Szia! Sajnos még a kerékpározás is megterhel(het)i az izületeket. Nekem az sem jött be. Kardióra csak a ellipszis gép vált be, illetve a kórházban minden reggel 1 óra gyorsgyaloglással kezdtünk, az is jó volt, nem fájt le a lábam.
cBEV 2016.06.03 22:15:27
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: nem betegség. Állapot.