Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
úton vagyunk hazafelé az Amsterdam Dance Event-ről de kaptunk egy hírt amit azonnal posztolni kell, nem várhat holnapig ;) bár a DJ Mag TOP100 győztesét hivatalosan csak szerdán hirdetik ki Londonban a Ministry of Sound-ban rendezett nagy bulin de, ahogy minden évben, az idén is…..
Ekkora a balfaszokat ... A Magyar Televízió és a Magyar Rádió ugye nem adta le a Jobbik kampányfilmjét, a Magyar Rádió a személyhez fűződő jogok és egy államalkotó kisebbség méltóságának megsértésére miatt, a Magyar Televízió pedig a médiatörvényre hivatkozott. Ahogy…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.10.01 14:36:05
@karloszky: Arabbűnözésről ő valószínűleg azért nem beszélhet, mert nincs ilyen fogalom. Mi pedig cigánybűnözésről valószínűleg azért beszélhetünk, mert ilyen fogalom viszont van. Ajánlom szíves figyelmedbe a kriminológiai szakszótárt.
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.10.01 14:38:49
@karloszky: nyilván nem használatos, hiszen Franciaországban nincsenek többszáz éve jelen a cigányok, mint nálunk. A cigánybűnözés a megélhetési bűnözésnek egy jellegzetesen etnikumi csoporthoz köthető, sokszor csoportosan elkövetett formája. De ne vitázzunk már ilyen baromságokon! Ha én azt mondom "fiatalkorú bűnözés", akkor azért fogsz rám orrolni, mert "én minden fiatalt gyűlölök"? Agyrém ez, komolyan. Nőjj ki Abszurdisztánból!
Néhány hete arra kértem az Urbanista olvasóit, hogy írják meg, mire kíváncsiak a főpolgármester-jelölteket indító pártok programjából – én pedig felteszem a kérdéseket nekik. Nem politikáról, nem ideológiáról és nem kritikákról szólnak az interjúk, hanem szigorúan…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.09.30 16:40:29
@aesculus: "inkäbb mondj egy olyan varost, ahol levittek a föld alä a villamoshalozatot"

Barcelona. A helyi városi legenda szerint a nagy tiszteletű katalán nacionalista nemzeti hős Gaudit egy villamos ütötte el, ezért száműzték a városból a villamost, és helyette metrót építettek. A város egyetlen villamos vonala a Tramvia Blau, ami egy fogaskerekű túrista látványosság. Így Barcelonában most van metró, föld alatt közlekedő vonat, föld alatti parkolók, a felszínen meg vannak buszok és taxik. Ilyen egyszerűen megoldották a tömegközlekedést. Igaz, ez 8 metróvonallal lehetséges, és a hozzájuk föld alatti terminálokon csatlakozó vonatokkal. Ja, még a város méretéről egy röpkét: 2 millió.
A Fideszt burkoltan rasszizmussal vádolók zavartan hallgatnak, jobboldali hangadók köpni-nyelni nem tudnak, a Jobbik pedig Fidesz-Lungodrom kormányt emleget. Az utóbbi években megszokhattuk, hogy a cigánysággal kapcsolatos bármilyen esemény vagy megszólalás azonnal óriási…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.09.30 10:10:04
@hogolyo78: "A választások előtt még volt "cigánybűnözés", de másnapra rend lett, együttműködés, építkezés és békés konszolidáció."

Ez melyik országban történt? A fidesz a maszoppal egy szelet fújt a Jobbik ellen a kampányban. Szó nem volt arról, hogy akár a választások előtt bármiféle együttműködésre hajlandó lett volna a Jobbikkal, épp ellenkezőleg. Egy francia államporgárságú magyar származású szociológusnő, aki a Hír TV egyik "megmondó embere", mint ilyen, igen erősen kötődik a fideszhez, így nyilatkozott: "tessenek elmenni a választásokra, és szavazni bárkire, csak ne a Jobbikra". Ez nagyjából tükrözi a valóságot. A többi párt Jobbikhoz való viszonyáról elmondható, hogy valóban közelebb áll bármelyik párt bármelyik máshoz, mint a jobbikhoz. Igen, még a fidesz is közelebb áll a maszophoz, mint a Jobbikhoz. Ha másért nem (pedig pozitívumokban bővelkedik), már csak ezért támogatja értelmes ember a Jobbikot.
Na. Lehet nácizni.
Egy nagyon érdekes MTI-hír született meg pénteken, melyről nem olvashattunk az Index-en, az Origon, vagy éppen Magyar Nemzet Online-on. Pintér Sándor belügyminiszter pénteken meglátogatta a Teleki téri piacot (melyről szép hosszú riport készült), majd részt vett a a Szolgálati…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.09.28 15:23:21
@blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year: Amilyen színvonalú szolgáltatást képviselnek jelenleg a rendőrök, mehetnek is ahová akarnak, tök felesleges beléjük minden fillér. Semmi hasznuk nincs. A lopott autót nem találják meg, az utcai tolvajt nem találják meg, ha meg egy bűnözőt nyakon csípnek, akkor az egyéni felelősség megállapíthatatlansága miatt kényszerből elengedik. Csak akkor tud felmutatni a rendőrség eredményt, ha valaki "besegít" nekik a nyomozásba. Egyéb esetekben csak a hétköznapi tisztességes emberrel szemben tud eredményesen fellépni. Pont azok ellen, akiknek a pénzéből él.
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.09.28 15:25:33
@Kristl: A legkirívóbb eset a yen-hitel, ami mondjuk 100%-ot nőtt az árfolyamveszteség miatt. Esetünknél maradva az 50 ezerből lett mondjuk 100 ezer. De ehhez 150 ezres jövedelem lett volna a minimum hogy megkapja, holott ő csak 70 ezret tudott felmutatni. Szóval nem nőhetett. De hadd ne vitatkozzak már veled, igényeltem én is párszor, tudom hogy megy, ne kívánj meggyőzni.
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.09.28 15:58:36
@kvadrillio: Nem megy el a GDP 80%-a adósságtörlesztésre, hanem a GDP 80%-át teszi ki az államadósságunk. Sokan keverik, de nem mindegy. Ha a GDP 80%-a elmenne adósságtörlesztésre, akkor 1 év alatt visszafizetnénk minden államadósságunkat.
Az alábbiakban egy megözvegyült férj levelét tesszük közzé, aki a felesége halála után hiába intézkedett, öt év után felszólító levelet küldött az OTP.   „2005 májusában veszítettem el a feleségemet. A halálát bejelentettem az OTP felé, leadtam a…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.09.27 14:44:21
@Harlequin: ukrán maffia. Hatékonyabb még a PSZÁF-nél is, kissebb költséggel üzemel, jogvitákra nem csak megoldásokat szállít, de garanciát is nyújt. :)
Az én történetem 2007 tavaszán kezdődött. A megelőző hosszú időszakban folyamatos stresszben éltem, mind munkahelyi mind családi oldalról nagyon nagy nyomás nehezedett rám.   Egy nyilvános helyen voltam a feleségemmel, ahol minden komolyabb előjel nélkül hirtelen…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.09.27 14:37:30
@dömdödömbácsi: A pöcsöd feláll még néha? :))
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.09.27 14:39:03
@resy: Én nem hiszem hogy gyógyszeres kezeléssel bármit el lehet érni, feltéve hogy nem mesterségesen okozott impotencia a cél.
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.09.27 14:41:32
@Hatodéves: Lehet hogy vannak jó szakemberek is, csak sajnos mégtöbb a sarlatán. Tartom a véleményemet: a pszichiátriát mint tudományt nem Freud és Jung, hanem a gyógyszeripar teremtette.
Korábban sokszor leírtam: a FIDESZ maga alatt vágta a fát, amikor minden reformra lőtt, válogatás nélkül, nem a reform kivitelezését, hanem egyáltalán a szükségességét kritizálva, mert így a saját dolgát nehezíti meg, amikor majd neki kell ezeket bevezetnie. Egyik legjobb…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.09.27 13:05:18
@Fedor: Igazán? És mit kezd a háziorvos, amikor bemegy egy cigány, és közli hogy nem fizet? Kihívja a rendőrt? Vagy elküldi? Javaslok neked egy egyhetes tanulmányutat BAZ megye elhagyatott kis falucskáinak akármelyikébe. Ha élve hazajössz, fizetem a költségeidet.
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.09.27 13:09:40
@Kivlov: Pontosan. Egyben gratulálok az ál-liberátoroknak, hogy sikerült ennyire elkúrniuk a demokráciát. Kissebbségek, pozitív diszkriminációja misinterpreted.
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.09.27 13:47:57
@Vanek B. Eduard: Nem leszedték, csak Modorosnak megint torkán akadt a fika. :)
Modorosblog A Magyarkodó 2010.09.27 06:00:00
Szilva, körte, cseresznyeÉljen a Haza - Egészségünkre!/Kárpátia - Pálinka/ -Nézd meg Imikém, ez a szomszéd gyerek, akiről beszéltem. Ott megy. Ilyen árpádsávos, nyilas nagymagyar, tudod. Onnan tudom, hogy a múltkor kiakasztott egy koronás címeres magyar címert az ablakába,…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.09.27 13:29:47
@Aabroncs: Én hordom a kokárdát, mégsem tartok tőle hogy fideszesnek néznek. Igaz, az én kokárdám árpádsávos. :)))
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.09.27 13:45:23
@walker57: "Az a gond,hogy akik most használják, egyetértenek azokkal, akik bemocskolták és azok folytonosságát, iagáz hírdetik vele. "

Gyanítom mit akarsz mondani, és tiltakozom. De mi az az "iagáz", amitől az egész hozzászólásod értelmetlen?
Pártunk jellegéből kifolyólag bármit hajlandó megígérni, és szívesen karol fel szimpatikus civil kezdeményezéseket, hogy jó színben tüntesse fel magát és így gyűjtsön kopogtatócédulákat. A DJ-k követeléseit hatalomra kerülésünk esetén természetesen teljesítjük,…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.08.13 15:02:05
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.08.13 15:02:57
A Kétfarkú Kutya Párt titkársága kategorikusan cáfolja a youtubera a napokban feltöltött videófelvétel valódiságát, melyen Barack Obama és Victora Zsolt, budapesti főpolgármester-jelöltünk meghamisított telefonbeszélgetése hallható.  A hangfelvétel minden alapot…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.08.13 13:38:11
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.08.13 13:47:15
@kodó tamás: értem én :)
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.08.13 14:49:56
Mindenki meglepetésére az Orbán-kormányt a Fidesz korábbi külföldi kritikusai méltatják, egykori támogatói viszont gyanakodva méregetik. Úgy tűnik, valami nagyon megváltozott. Minket, magyarokat nagyon izgat, hogy mit írnak az országról külföldön. Ezért aztán a magyar sajtó,…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.08.12 10:35:49
@is: ha te szabad felhasználású személyi kölcsönt veszel fel, a banknak az égvilágon semmi köze hozzá hogy mire költöd. Ha viszont lakáshitelt veszel fel, akkor azt csak lakásra költheted. Szoktak mellé adni áruvásárlási hitelt is, hogy az új lakásod be tudd rendezni, vagy a használtat felújítani. Na de hogy milyen bútort raksz a lakásodba, vagy melyik boltban veszed meg a szalagparkettát, ahhoz már megint nincs semmi köze a banknak. Azt hiszem így kerek.
Az ovlasok szíves figyelmébe ajánlom Dr Morcz legutóbbi bejegyzését, amelyet itt találtok: Megkongatták a vészharangot a neurológus professzorok   Sziasztok, Szeretném az egy héttel ezelőtti történetemet megosztani veletek. A kórházat és az orvost nem szeretném…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.08.11 18:52:17
@pakesz: Ha ennyi pénz nem elég a dokinak, akkor nyisson magánrendelőt, magánműtővel, magánvizsgálóval, és ne használja magánrendelésre a kórházi infrastruktúrát. Vagy ha ez nem tetszik neki, akkor menjen el vájárnak, vagy zöldségesnek, vagy a pi**ba. De ha egyszer elmegy a nyomorult az állami egészségügybe munkát vállalni, akkor ne sírjon a szája hogy kevés a pénz! Elfogadta a feltételeket, aláírta a szerződést. Annyi pénzt kap, amennyi a munkaszerződésében szerepel. Fosom össze magam. Mi olyan bonyolult ezen?
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.08.11 18:57:04
@Dr.laikus PhD: Azért erre is vannak ellenpéldák. Szabolcsban egy vállalkozó textilüzemet akart nyitni, a helyi munkanélküli, segílyből élő lakosságnak felajánlotta, hogy havi 150 ezret fizet mindenkinek aki nála dolgozik. Valljuk be: egy képzetlen szövőgyári betanított munkásnak a szabolcsban ez egy álomfizetés.
Na? Kitalálod mi volt erre a válasz?
Segílyt kap 130-at, és azért nem kell 9-kor felkelni. Na, ez ám az igazi off!
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.07.27 17:42:01
@solesz: Ez a beszéd, komám! Disznót minden családba! Legyen ez az Új Magyarország! :) Aztán amikor megtisztultunk (értsd: már nincs mivel etetni a disznót), akkor nekiállhatunk normálisan élni. A Southpark jut eszembe a hülye kis pöcsökkel, akik megtisztították a WoW-ot egy csalótól iszonyatos erőfeszítések árán, aztán amikor végeztek, az egyik megkérdezte: akkor most mi lesz? Erre Cartman: mi lenne? Most tudunk normálisan játszani. :)
  „A nyugati filmek firmák/cégek, az amerikai befolyás és a zsidó pénz ellen” lép fel a kétharmados Fidesz, mert új ellenség kell neki a baloldal legyőzése után - nyilatkozta a Süddeutsche Zeitungnak adott nagyinterjúban Kovalik Balázs, a budapesti Operaház…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.07.22 11:46:10
@gloire: 2000-ben még Orbán volt a miniszterelnök. Ha tényleg politikai a döntés, akkor ugyan miért?
Remélem tud segíteni.Dolgoztam 1 építőipari vállalkozónál és már nem bírtam tovább a stílusát mert minden órában üvöltött mindenért.Felmondtam 2 hónap után.Márc.18-án kezdtem alkalmi kiskönyvvel majd ápr.1-től heti szerződéssel.Ápr.26-tól padig bejelentett…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.07.20 12:07:49
@Mária: Igen, én megtenném. Szívélyesen elhívnám egy csendes helyre, és ott addig ütném, amíg szuszog. Nincs jogállam Abszurdisztánban, hülye az aki azt képzeli hogy egy ilyen helyen létezik olyan, hogy "jog". Egyetlen jog van: az ökölé. Élj vele!
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.07.16 15:22:54
@Patrick Bateman: na hát elolvastam. De kit érdekel itt az első post, vagy akár ez? :))))
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.07.16 15:34:53
@Zsoo: olyan, hogy "kapitalizmus", soha nem létezett, és nem is fog létezni, pont úgy, mint "szocializmus", vagy "kommunizmus". Feudális társadalomszerkezetű a jelenlegi ún. legmodernebb államforma is. Vagyis megvan ugyanúgy a szűk uralkodó osztály, csak ma már "felső tízezernek" hívjuk őket, és nem "földesuraknak". Megvan ugyanúgy a plebs, csak ma már "fogyasztóknak", "polgároknak" hívjuk őket és nem "jobbágyoknak". De az alapvető szerkezet ugyanaz. Polgárból nem lesz nagytőkés, és fordítva. Csupán a felszín változott a középkor óta. Ugyanúgy megmaradt a kiszolgáltatottság, ugyanúgy csak a jobbágyra vonatkoznak törvények, a földesúr ugyanúgy megtehet bármit, akár saját földjén a jobbágy élete fölött is rendelkezhet. Ha mindezt őszintén csinálnánk, akkor tényleg a legkorrektebb dolog lenne egy királyt (is) találni. De az őszinteség ma már nem érdem. Erre való a demokrácia.
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.07.16 16:08:00
@Zsoo: nyilvánvalóan. :))))
Küzdelmes dolog gázszolgáltatót váltani, hiszen nyilván azért cserél valaki szolgáltatót, mert eddig lopta a gázt: Gazdasági válság van, spórolunk ahol tudunk, ezért úgy döntöttünk feleségemmel, hogy gázszolgáltatót váltunk. Papirokat kitöltöttük, bejelentettük a régi…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.07.08 12:03:02
@Hümüzhümümüz: Hát elmész te a picsába! A gázos gecit agyonverni kívánók táborához csatlakozom. Ez így korrekt. Pusztuljon a férgese, de a zsebét tömjük! Két hatalmas pofontól is kezesbáránnyá tudnak válni az ilyen tetvek. Esetleg ki kell tépni az ingzsebéből a tárcáját, és a korrekt kiszolgálás zálogaként elrakni a lakcímkártyáját, majd közölni vele, hogy ha nem kapunk korrekt kiszolgálást, akkor az ukrán cimbikkel hamarosan családlátogatást teszünk nála. Ennél korrektebb dolgot az ilyenekkel szemben elképzelni nem tudok.
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.07.08 12:04:50
@Nűnű: Mire mész a bírósággal itt, Abszurdisztánban? Ő röhög a markába, és mire egy bíróság kitűzi a tárgyalás időpontját, ő már rég nyugdíjas lesz. Tartom magam előbbi álláspontomhoz: mindenkinek legyen egy ukrán cimbije, és minden ukrán cimbi hozzon magával még egy embert! :)
UPDATE: Itt a nagy felindulásban alapvetően keveredett össze a szezon a fazonnal, minthogy a népszerű DJ-razziákat a MAHASZ intézi, továbbá a matricákat is a ők adják az üres adathordozókra. Az Artisjus ettől függetlenül az őket érintő kérdésekben hamarosan önálló posztban…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.07.07 13:18:15
@Editor Bob: Csatlakozom. Vajon milyen szakmának az embere aki egy ilyen összegzésben képes ilyen blőd baromságot leírni? Kukás? (Egyben gyorsan elnézést kérek a kukásoktól.)

Gyorsan hozzáteszem: az indexen keresve a "muszáj" szó még mindig 7 alkalommal szerepel elipszilonnal.
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.07.07 13:23:29
@ZWS: tessenek keresgélni a neten webáruházakat. Lehet vásárolni akár a Felvidékről, akár Luxemburgból is adathordozót. Legális, bár kétségtelenül nincs rajta Artisjus címke. Viszont nincs az a rendőr, amelyik azért állítana elő, mert te disznó módon külföldi terméket vásárolsz. Mellesleg: ha idehaza veszed meg, akkor is ugyanazt a külföldi terméket vásárolod, így a nemzetgazdaságnak végső soron az égvilágon semmi haszna nincs az adathordozók hazai kiskereskedelmén.
Varánusz I. Orbán Szaleforeléner 2010.07.06 08:00:00
Új gegmen játszik a maszopos csapatban. A sótlanságba beletunyuló szocik tegnap adták először jelét annak, hogy élnek. Nem tudom ki az új arc, de színt és vidámságot hozott az egysíkú parlamentbe. A Hogy Fricskázzuk Orrba Orbán Viktort Mozgalom szellemi atyja olyat tett, amit…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.07.06 15:23:31
@Pékszakállú Henceg: Na ja! Ez az adócsökkentésesdi egy nagy faszság. Amíg nincsenek radikális változások a költségvetés kiadási oldalán és azok racionalitásában, addig nem lesz adócsökkentés. Ha havonta 50 ezer nyalókát veszel magadnak, akkor ne csodálkozz hogy kevés a fizetésed. Pláne ha a legdrágább belvárosi miniábécében teszed ezt. Ez ugyanígy működik makrogazdasági szinten is. (A zombikat megkérném, ha nem értik, akkor erre kivételesen ne reagáljanak. :))
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.07.06 15:28:17
@irónika: sűűű b+, ez tipikus indexes félrebeszélős csúsztatás. Maradjunk annyiban, hogy többen mentek el szavazni mint amennyien nem, és gyanítható, hogy akik nem mentek el, azoknak a kétharmada pont úgy megszavazta volna a fideszt. Persze csak gyanítható, és ez így van rendjén. Aki arra nem képes hogy négyévente egyszer elmenjen szavazni, az tényleg kussoljon, és ne ugasson, hogy "pedig én nem szavaztam volna rájuk".

Szerintem úgy lenne korrekt a dolog, hogy aki 3 egymást követő parlamenti választáson nem jelenik meg, attól igenis vonják meg a szavazati jogot mondjuk az azt követő 3 választásra.
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.07.06 15:31:35
@Várúr: Bár nem az én vitám, de azért beleugatok, mert okos vagyok :) Már hogy az ördög vérvörös valagába ne lehetne év közben adótörvényt módosítani? Megtette ezt már jópár előd az elmúlt 20 évben. Ketrec szindróma ismét.
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.06.01 16:55:01
@thwarter: hu.wikipedia.org/wiki/Fasiszta

Csak hogy a médiától elbutulva ne fárszd magad azzal a súlyos ujjmozdulattal, ideírom neked, mit jelent ma, 2010-ben Magyarországon a "faszizmus" szó, ahogy a wikipédia magyarázza:

"A Szovjetunió által megszállt országokban, ahol meghonosították a kommunista diktatúrát, fasisztának (vagy reakciósnak) neveztek gyakorlatilag mindenkit, aki szembehelyezkedett a pártállami rendszerrel;"

Tekintettel arra, hogy az elmúlt 20 évben is valahogy megszülettek a 2/3-os döntések is, valamint a meg-nem-történt-rendszerváltás elméletére (amit mellesleg magam is vallok, és ha ettől jobb neked, akkor fasisztázz le engem is kedvedre) igenis ez a mai helyzet.

Árpi: ennél neked több eszed van, ne szállj be az idióta fasisztázó propiba (bocs)!

Tessenek már megmondani miért fasiszta az, aki nyíltan vállalja azt, amit mindenki más csak titkon mer gondolni a jelenlegi vélemény-diktatúrában? Senki sem költözik szívesen cigány-lakta környékre, lakásvásárlásnál ez az első kérdések között van. A gyerekemet meg én is át fogom vinni másik iskolába, ha 2 neveletlen szarházi kölyök terrorizálja az amúgy tehetetlen pedagógusok szeme láttára az osztálytársait. Akkor is ha ez a két szarházi cigány lesz, és akkor is, ha nem. (Egyébként az lesz, nyugi, bár ezt ti magatok is jól tudjátok. És most tényleg jöhet a fasisztázás, aztán kívánok kellemes koszorúér-görcsöket!)

Aki egy étteremben cigánypecsenyét rendel, talán az is rasszista? Vagy amelyik rendőr a "fiatalkorú bűnözést" használja, az súlyosan elítélendő, kor alapján tett hátrányos diszkriminációt alkalmaz? Ha édesanyám által a legjobban készített zsidótojást én nem szeretem, akkor antiszemita vagyok? Ha ezekre a kérdésekre IGEN-nel válaszolsz, akkor mind egy szálig hülye vagy.
  …- Akár ezt is mondhatnánk, de mire alapoznánk ezt? Lenne értelme? Jobb lett volna nekünk Koppánnyal? Hatalmas vitákat vált ki még ma is a több, mint ezer éve történt esemény. Komoly történészek is egymásnak esnek ebben a témában. Nézzük meg az akkori…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..