Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dave80

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei nyár egyik kisebbfajta szenzációja volt, hogy a Képes Sport újságírói (állítólag) riportot készítettek Lionel Messivel, a Barcelona argentin világklasszis focistájával, akinek nagyjából azt adták a szájába, hogy a Barça kölyökcsapatában annyira bamba volt, hogy…..
Dave80 2012.09.14 09:25:58
Az alábbi, sportos történetben egyedül az megdöbbentő, hogy OpTeK ezt az egész többórás kálváriát hajlandó volt végigcsinálni egy roskadozó szobabringáért, azok után, hogy alaposan megvezették a hipermarket pénztáránál. OpTeK mégis boldog ember, hiszen állítása szerint…..
Dave80 2009.12.15 10:35:14
@elwood:
Ezért van minden normális áruházban kiírva a termék neve is.
Így ezt nem tudod eljátszani, hogy a plazmatévét berakod a csokik közé, aztán megveszed 100 forintért.
Olvasónk interneten veszi a jegyét, amikor összegyűlik belőle jó pár darab, kiállíttat róluk áfás számlát. Ez hosszú idő, de ezzel nincs baja, megvárja. Problémája a pénztárosok gorombaságával van. Valahol megérti őket, azt nem tudja, hogy egy akkora cégnél, mint a MÁV…..
Kisnyúl úgy érzi, rohadt kis kurvázni még a megtévedtekkel sem szabad. Nem csoda, hogy így érzi. Sztori alant: Az eset ma, 13-án reggel történt , 9.55kor a Deák Ferenc téri 47-es villamoson (érkező járat) és annak megállójában. Mindig lelkiismeretesen veszek bérletet, ma…..
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
Az Aquaworldben a 2900 forintos élményfüdőbelépőt akkor is kifizettetik az emberrel, ha csak szaunázni megy: Az Újpest és Dunakeszi határán lévő Aquaworld vendégszeretetét élveztük tegnap. Szaunázni jöttünk - mondtuk a pénztárosnak, miután jót szórakoztunk a kiíráson,…..
Helyi anomália vagy trend lesz belőle, hogy már a befizetéseknél is kérni fogják a személyit meg a lakcímkártyát? Kinek, mihez, miért, hova? Sárga színű bankunkba látogattam fejér megyei megyeszékhelyünkön a délután folyamán, cég pénzét szerettem volna betenni a cég…..